![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
שמע, בוודאות יש בעיה, זה רק עניין של איתור התקלה.
מציע שתבדוק במכון רדיאטורים/מוסך אחר, עד שמישהו ימצא את הבעיה, או לחלופין, אם כולם יפנו אצבע מאשימה לכיוון אטם הראש, החלפתו אמנם לא זולה, אך מכאן ועד החלפת מנוע, יש עוד כברת דרך. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אם המים בורחים דרך ראש המנוע:
פתח מכסה הרדיאטור, מלא מים עד הסוף שלו ובקש מחבר להניע את הרכב. אם המים קופצים עם מלא בועות וקצף (לא סתם גולשים) אז כנראה שיש בעיה בראש המנוע. אם בפתח מילוי שמן יש טחינה, או על מדיד השמן יש טחינה או ברדיאטור יש טחינה - כנראה שיש לך בעיה בראש המנוע. אם שני אלה לא קורים - כנראה שאין לך בעיה בראש המנוע. אני מהמר של דליפה איטית דרך פקק "נס קפה" שנמצא בין הגיר למנוע או דרך משאבת המים עצמה (ואז זה הגיוני גם שבעת החדרת לחץ למערכת הקירור לא יראו דליפה). בכל מקרה זה הזמן לעשות סבב מוסכים.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
אני הולך לכתוב משהו שאולי יגרום להרבה אנשים פה אי נוכות (כולל אותי)
הפונטו שנמצא אצלי כבר כ-4 שנים היה לפני כן אצל אבא שלי ולפני כן בחברת השכרה. כשהוא הגיע אלי גם הוא היה במצב של מילוי מים על בסיס שבועי ואפילו יותר. כך זה היה גם אצל אבי מאז שהוא קנה את הרכב. הרכב נסע כך הרבה מאוד זמן, אולי כמה שנים טובות, ובעקרון אני לא יודע להגיד שנגרם נזק כלשהו, אבל אם זה היה קורה לי עכשיו הייתי בודק את זה ומתקן כי נזילת מים לא אמורה להיות ברכב. מאז כבר הלך לי ראש מנוע (שוב, לא יודע אם זה תוצאה ישירה של איבוד הנזלים אבל יש סיכוי גדול שכן) וגם החלפתי פקק נס קפה ומחזירי שמן ומים ומשאבת מים וכו כך שאני לא יודע מה בדיוק פתר את הבעיה. כרגע אין איבוד של נוזלים ברכבי וכבר חודשים שאני לא ממלא מים כך שיש אצלך משהו לא תקין. מוסר השכל - כך את הרכב למוסך אמין, תמצא את התקלה ותישן בשקט בלילה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק | idanl | בראבה - טכני | 16 | 04-12-08 21:36 |
| אי סדירות ברעשי מנוע (רצועת אביזרים) | gsk | פונטו - טכני | 5 | 08-10-08 00:00 |
| צריכת דלק | dineir | פונטו - טכני | 1 | 05-11-07 12:09 |
| צריכת דלק. | פורום הגראז' | 2 | 19-06-06 22:47 | |
| צריכת דלק | פורום הגראז' | 1 | 23-03-06 21:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד