![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פילטר אויר אינבוקס, עד כמה כדאי?
ערב טוב חבר'ה, העניין הוא כזה.
אני מעוניין קצת לטפל ברכב. תכננתי להזמין ערכת יניקה מותאמת אישית לרכב שלי מסדנא בלונדון. יש לערכה המון ערבויות, ואני סומך עליהן. אבל, יצא לי לחשוב קצת הרבה בנושא. הדבר שהוביל אותי לכל זה הוא שפילטר האויר שלי מחוסל, הוא דורש החלפה. אמרתי לעצמי שאם כבר, אז כבר. ולכן חשבתי על ערכת היניקה. הכל יפה וטוב, אבל אז חשבתי, שכוח זה לא מה שהרכב שלי ואני צריכים כרגע. מכיוון שאני חייב להחליף את פילטר האויר שלי, חשבתי לחסוך מעט ממון, ולרכוש פילטר פתוח (מכותנה וחבריו, איכותי), אבל מהקבוצה הנקראת INBOX. משהו שיחליף את הפילטר הנוכחי שלי, אבל יהיה טוב יותר. כמובן שאני מתכוון לבצע ניקוי שלו כל X חודשים בצורה מסודרת. השאלה האם כדאי לרכוש כזה אחד, מאשר לרכוש אחד מקורי? העניין הוא שאת הכסף שאני חוסך באי קנית הערכה המלאה, אני יכול להשקיע בשיפור האחיזה והתנהגות הכביש של הרכב. שני פרמטרים שחשובים לי מאוד מאוד. דברים כמו מוט מייצב, ואולי הנמכה בעתיד הרחוק. מה דעתכם?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
נוסחה פשוטה שאתה חייב לקחת בחשבון כל שיפור שאתה מבצע ברכב שקשור למנוע שהוא לא מקורי מקצר את חיי המנוע אז קח זאת בחשבון.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
פילטר אפטרמרקט איכותי, לא סתם דברים שקונים במכולת, אפילו מסנן טוב יותר מאחד רגיל.
וחוץ מזה, כל דבר יהיה טוב יותר משק האבק שנמצא עכשיו בתוך בית הפילטר שלי. הקטע הוא, שפילטר כותנה איכותיף מחזיק יותר זמן מעמד מאשר פילטר מקורי של החברה שיש להחליפו כל כמה זמן. הוא רק דורש ניקיון וטיפול נכון. זה לא מסובך, ואני מאוד נהנה לבצע דברים שאני יודע על הרכב. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
אם כך שיהיה בהצלחה.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד