![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הבדלים
בטרינרי מתחברים 4 חוטים ובקוודרינרי מתחברים 5 חוטים.
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
רפי אצלי בפונטו 2000 יש 5 חיבורים ז"א קוודרינרי איך אני מזהה את החוט התוספת הרביעית להפעלת מאוורר הרדיאטור למהירות גבוהה יותר והאם הוא נותן מתח +.
מכיוון שאת המאוורר הנוסף שהרכבתי בחזית הרכב לקירור המעבה הייתי רוצה לחבר לאפשרות הזאת. תודות לרפי שמאיר את עינינו . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו גראנדה
|
שלום רפי
דיברתי מוקדם יותר עם עופר(בחור נחמד)ואמרתי שמחר אני נמצא באיזור ת"א,הוא אמר שיארגן לי למחר את החלק...האם ישנם תחליפיים שלא יתאימו לי לרכב?איך אזהה שזה אכן החלק הנדרש?כרגע לא מותקן לי ברכב החלק ואין לי תיאור שלו,כמו כן האם בזמן הרכבתו הגז במזגן בורח?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טרינרי
בדרך כלל במכוניות פיאט יש מתחת לטרינרי/קוודרינרי שסתום (ונטיל) שמונע את בריחת הגז בזמן הוצאת הטרינרי/קוודרינרי.
להלן חוטי הקוודרינרי בפונטו 2000: שחור - הארקה קבועה (מינוס). אפור/שחור - אות הארקה (מינוס) אל מחשב המנוע להפעלת מהירות 1 (איטית) של מאורר הרדיאטור. צהוב/לבן - אות הארקה (מינוס) אל מחשב המנוע להפעלת מהירות 2 (מהירה) של מאורר הרדיאטור שחור/לבן - + שמגיע מטמוסטט המזגן האלקטרוני. ורוד - + שיוצא מקוודרינרי אל מחשב ניהול המנוע אם לחץ הגז תקין (לא נמוך מדי ולא גבוה מדי). אזהרה - מכיוון שהחוטים מתחברים אל מחשב ניהול המנוע, אסור לבצע בדיקות עם נורת בקורת אלא רק עם מד מתח (וולטמטר) דיגיטלי או לד בקרה. יתכנו צבעי חוטים אחרים לקוודרינרי. הפעלה של מאורר נוסף צריכה להיות ע"י הממסר שמפעיל את המאורר הרגיל ולא לחבר דבר אל הקוודרינרי. בברכת חג שמח - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אזעקה META בפונטו XTZ שנת 2000 | Kfirz | פונטו - טכני | 10 | 23-09-09 01:23 |
| החלפת טיימינג בפונטו דור 1 שנת 2000 1.3 | yhoda1234 | פונטו - טכני | 3 | 03-02-09 17:12 |
| חיזוק ראש מנוע בפונטו שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 7 | 26-01-09 09:45 |
| משאבת מים (של המגבים) בפונטו שנת 2000 | פורום הגראז' | 2 | 16-08-07 00:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד