![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
עד המפגש הבא יש עוד זמן לא ידוע, וגם לא ידוע היכן יתקיים ומתי, כך שאם אגיע או לא זו שאלה מאד קשה
![]() אם אתה לא רוצה על גבי הפורום, אתה מוזמן לשלוח בפרטי בכיף.
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
Stio רון לא אמר שהאוטו שלו יותר מהיר משלך, הוא דיבר על בכלל על רוב המשפחתיות ה-1600 האוטומטיות, ושוב גם אני לא אמרתי שהאוטו שלי יותר מהיר משלך, אף פעם.
אז אני לא יודע למה לדחוף תמיד את הקטע בוא נעשה פתיחות ותראה שהאוטו מיני שלי עם 1600 ו-105 כ"ס לוקח את המיני שלך עם 1200 ו-80 כ"ס ושהיא ישנה יותר באיזה 7 שנים. אני נתתי דוגמא כנגד רוב ה-1600 אוטומטיות, והרכב שלך ממש לא מייצג אותם, רוב ה-1600 הינם מכוניות משפחתיות ואילו שלך היא מיני עם מנוע דיי גדול בהשוואה לשאר. זה שאמרתי שאני פותח את רוב ה-1600 אוטמטיות ממש לא נראה לי כדבר מתנשא להגיד, אולי פירשת את זה ככה.
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 01-10-09 ב 02:02. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
רון, עדיף במסנג'ר- אתה יכול להוסיף אותי: lvi8@hotmail.co.il
בכל אופן, אני בד"כ נמנע מלעשות פתיחות וכ' בכבישים ציבוריים. למשל היום נתקלתי בנהג חדש עם רנו קנגו 1.5 שהתלהב יתר על המידה, אך תנאי הדרך לא איפשרו לי ללמד אותו קצת על הנושא (ירידה ועיקול), אז נתתי לו לנסוע לדרכו. בשני מקרים עיקריים הנהגים התלהבו יותר מידי והיה צורך להרגיע אותם מעט: - עם פיאט גרנדה פונטו 1.4 77 כ"ס- הנהג קיבל את ההלם של החיים שלו, יותר הוא לא יעיז לצחוק מבעד לחלון על נהגים שנוהגים בפאביות. - עם פיאט 500 1.4 100 כ"ס- לא יודע מה יש ברכב הזה אבל בקושי הצלחתי לעבור אותו, היה ממש קשה. בסוף הצלחתי אבל הפער היה מזערי- בכל אופן לא זוכר אם מדחס המזגן היה מנותק אצלי בכלל... כמובן שיש את אלו עם האונו, הפיג'ו 205 והדייהטסו שרייד שחותכים אותי באכזריות וכשאנו מגיעים לרמזור (זה לצד זה) הם מחייכים כאילו הם מינימום טייסים. חבל שאח"כ הרמזור מתחלף לירוק ואני לא יכול לראות איך החיוך נמחק להם מהפנים... בכל אופן, dodihob, בוא נעזוב את הפאביה ברשותך. לא הצלחתי להבין איך הצלחת להשיג מאזדה 6 עם מנוע 2500 סמ"ק- כשאני רואה רכב כזה מאחוריי אני עובר לימני. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
לא הצלחתי להשיג את המאזדה, אמרתי שהיא לא הצליחה לאבד אותי בנסיעה עירונית.
הפונטו נועלת 195/45 R15, אוחזת דיי טוב כך שאת ההבדל בתאוצה במישור השלמתי בפניות. משהו חד פעמי, אני לא נוסע כך.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
גם אני לא.
רבותיי, אל תתנו לשרשור הזה להידרדר. הנושא הוא לא פתיחות בין פיאט, מזראטי, שקודה וחיפושית. השתדלו לשמור על הקווים הכלליים של נושא השרשור.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
רגע שאלה קטנה....
מישהו פה שכח שיש גם אונו עם טורבו... זה עדיין מיני מול מיני לא? יש פאביה להיתנדבות לעניין? רק שמי שלוקח משלם את הבדיקה על הדיינו אחרי זה אני כבר המון זמן רוצה לדעת כמה כח מגיע לגלגל אצלי... ![]() ואגב זו אונו 4 דלתות ככה שזה דיי דומה לפאביה. והאונו זקנה ממנה גם ב14 שנה. ובלי קשר אם כבר מדברים על קטנות חמודות אני ממש אבל ממש אהבתי את הסוזוקי סויפט. או המאזדה 2 שהיא גם ממש מהירה יחסית . נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 01-10-09 ב 11:20. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
|
איך אפשר להשוות את האונו טורבו לפאביה? האונו שוקלת מאות ק"ג פחות ומצויידת במגדש טורבו- הפאביה לא.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
אני חושב שהבחור בפיאט 500 עוד שיחק ברדיו כשאתה "פתחת" איתו, או שאתה מאלה שעוקפים בכביש רכב ספורטיבי שמשייט על 100 ואומרים לקחתי פורשה 911 סגירות ? נערך לאחרונה על ידי BentzZz : 02-10-09 ב 10:40. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
גיא בוא לערד נראה איך הביצועים של הפביה על המסלול
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
כתבנו בצפון
|
איפה אני ואיפה ערד... אם היה מסלול כזה בצפון אז בכיף.
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד