![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
תודה על העזרה.
זה בדיוק מה שעשיתי. מילאתי מיכל מלא אך המדיד עדיין מראה על חצי מיכל. אני חושש פשוט לנסוע עד שייגמר הדלק ואז לדעת מה באמת הכמות במיכל... מה עוד אפשר לבצע לתיקון הבעיה ואיך דבר כזה יכול לקרות סתם פתאום? תודה, מאור |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מד דלק מזייף
כנראה שמצוף הדלק במיכל מזייף.
לפעמים מכוני ספידומטרים יכולים לתקן זאת ונסה אצלם (למרות שאתה מרחובות כי הם המקצוענים שקרובים אליך, יחסית) www.speedometer.co.il ובקש את פניאל או את רפי. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ממש לא סיפור יקר. אצלי כבר החלפתי אותו כבר פעם אחת על אותה בעיה בדיוק. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
גם אצלי בהיסטוריית הרכב הוחלף מצוף כנראה שזאת עוד מחלונת שיש לHGT
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
|
טוב, אז החלטתי לגשת לשורש הבעיה ולבדוק האם המצוף אכן תקול.
פירקתי את משאבת הדלק והוצאתי אותה מהמיכל. כמובן שבדרך, בתור חסר ניסיון בעניין, קיבלתי שפריץ "בריא" של דלק לפנים בעודי מנסה לסתום את יציאת הדלק מהמשאבה עם האצבע. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות בכל אופן גיליתי שהאלקטרודה שבקצה המנוף של המצוף נתקעה איכשהו למעלה ולכן המצוף לא עלה. אחרי שהרכבתי הכל חזרה (ואחרי עוד שפריץ קטן לפנים כשחיברתי את הכבל החשמלי חזרה למשאבה...) המדיד הציג את רמת הדלק הנכונה במיכל. עד כאן הכל סבבה חוץ מקצת-הרבה ריח של דלק עלי וברכב. כעת כדי לוודא שהכל עובד, ניגשתי לתחנת דלק ומילאתי את המיכל. בעוד אני מבריק את השמשה האחורית אני שם לב שנשפכים ליטרים על-גבי ליטרים של דלק מתחת לרכב. כמובן שמיד עצרתי את פעולת משאבת הדלק אך הדלק המשיך לזרום החוצה. פתחתי במקום את מכסה משאבת הדלק שמתחת למושב כדי לבדוק האם משם זורם הדלק, אך האיזור יחסית יבש. האם מישהו מכיר את מבנה מיכל הדלק ויודע מניין יכול הדלק לברוח? חשוב לציין שבעיקולים תו"כ נסיעה שב ועולה ריח הדלק בתוך תא הנוסעים ואני לא מרגיש הכי בטוח לנהוג בצורה הזאת... רעיונות? מישהו? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
מקווה שלא תתעצבן עלי.
אבל העצה שלי היא להבא לגשת למוסך שיטפל בבעיות מסוג זה. במיוחד מכיוון שהינך "חסר ניסיון בעניין". היית חוסך הרבה כאב ראש, התעסקות מיותרת, וריח של דלק ברכב, ובבגדייך. נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 05-10-09 ב 03:11. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר מועדון
|
צטט:
לגבי האטם, וידאתי שהוא אכן יושב במקומו כאשר החזרתי את המשאבה למקום. יש מצב שהוא זז. אני אנסה היום לפרק שוב את המכסה ולהרכיבו ישר - אם לדעתכם זו הבעיה... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
יש מצב שהמיכל דלק סדוק למעלה בחיבורים,הם די רגישים,זה מה שהיה בפונטו שלי
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
גש למוסך מייד! זאת לא בעיה שאפשר לעבור עליה בשתיקה.
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד