מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > רכב כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט).

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו החדשה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלא-סטלינה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX 2001 ידנית

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 22-09-09, 20:10   #1
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
חוויה בהעברת בעלות

ברצוני לשתף אותכם בחוויה שעובר חבר שלי שכל היה ברצונו זה למכור את הפיאט שלו (ולעבור ל-HGT ).
הוא מצא קונה ל-SX שלו, סגרו עסקה ובאו לעשות העברת בעלות, אך כשהגיעו לדואר התברר כי לא ניתן לבצע העברה. הוא הרים טלפון למשרד הרישוי יום למוחרת ומסתבר כי הרכב קיבל לפני חודשיים דוח על פנסים שבורים מאחורה + על זה שאין טסט, דוח של הורדה מהכביש.
הדוח המונפץ הנ"ל לא ניתן לחבר שלי ולכן הלך לעשות בירור ברחובות, ברחובות בתחנת המשטרה אמרו כי אין מה לעשות, והם לא נתנו את הדוח ויש לפנות למרחב איילון - תחנת המשטרה בחולון.
עוד נסיעה לחולון ושם ניתנה לו גישה מגעילה, צעקות והסברה שזה בעייה שלו בגלל שזה הרכב שלו.
חבר שלי הסביר כי הפנסים שלו אינם שבורים והביא תמונה, אך זה הגיוני ואפשר להגיד שהוא תיקן את זה לאחר הדוח, אך האבסורד הוא שהרכב עבר טסט לפני 10 חודשים!! אז לא יתכן והדוח הנ"ל ניתן לרכב שלו. לאחר צעקות רבות הם החליטו לבדוק את הדוח וראו כי אכן זה לא הרכב שלו.
טעויות קורות, אך היחס התת רמה שנתנו לו פשוט בושה!
זה משטרת ישראל בשבילכם, זה היה צריך להסתיים כבר ברחובות, יש פקסים ויש טלפונים לא צריך לטרטר בנאדם מתחנה לתחנה.

במידה והוא ירצה להגיש תביעה כנגד המשטרה האם יצא משהו מזה? או שחבל על המאמץ?
ישן 22-09-09, 20:20   #2
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
משטרת ישראל היא גוף של אפסים מהלכים. מישהו מהצבא פעם הלך להגיש תלונה על תאונת פגע וברח, הוא מספר שצחקו לו בפנים ושלחו אותו לדרכו בזילזול ובהעלבות.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-09-09, 21:26   #3
שחפיתי
Senior Member

האווטאר של שחפיתי

הגלגלים שלי: hgt
דרך אגב זה אני.
וצריך לרצוח את הכחולים האלה ואם יש למישהו רעיון מה לעשות שידבר איתי אני ישמח.
אבל לפחות מכרתי את הרכב ואני מתחדש בhgt המדהימה של עידו.
ישן 22-09-09, 21:49   #4
שחרון
מנהל

האווטאר של שחרון

הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
יופי תתחדש!
ישן 22-09-09, 22:05   #5
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

אכן תתחדש, רכב מדהים!
נעשה לו בוק תמונות לאחר הקנייה
ישן 22-09-09, 22:54   #6
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
תביעה בגין עגמת נפש על סך מיליון ש"ח, תעשה את העבודה , כמו כן גם תיצור מיד יחסי ציבור בעיתונים, כמו כן באופן מיידי תזכה לבקשות מאזרחים נוספים ותהפוך את התביעה לתביעה ייצוגית והסכום יגדל, והם ישלמו.

פשוט
ישן 23-09-09, 02:10   #7
amitbl
Senior Member

האווטאר של amitbl

הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
אתם חיים בסרט.
מיליון שקל לא יצאו מזה.
תביעה ייצוגית גם לא תהיה - היות ולא מדובר פה על עגמת נפש של ממש, אלא רק תאוות בצע של אזרח פשוט שייתכן והיה מקום לתת לו מעט יותר אוזן קשבת.

יש לזכור שיש מספיק שוטרים שעושים שנותנים למשטרה פנים חיוביות, כקונטרה לאלו שנותנים לה פנים מכוערות. בכל גוף גדול מהסוג הזה יש טובים יותר, יש טובים פחות, ויש ממש דוחים. ע"ע צבא.

חוצמזה, תפקיד המשטרה הוא לא להיות חברים שלכם. הוא לאכוף את החוק (במילים אחרות "לתת לכם דו"חות"), לשמור על הסדר, ולעצור עבריינים.
את החלק הראשון הם עושים היטב. גם זה משהו...
amitbl מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-09-09, 02:23   #8
moty003
Senior Member

האווטאר של moty003

הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
לילה טוב,
אני ממש לא מסכים איתך amitbl המשטרה הוא גוף שממומן על ידי משלם המיסים (אני ואתה) והאנשים ש"עובדים" שם מקבלים משכורת ממש כמו כל אחד, זה לא אומר מכיוון שהוא עובד כשוטר שתפקידו הוא לאכוף את החוק ולשמור על הסדר שהוא בעצמו לא יתנהג כפי שהוא דורש מאחרים. המינימום שהוא צריך לתת זה יחס טוב בדיוק כמו במכולת שאם תהיה שם קופאית שתזעיף פנים היא לא תישאר שם להרבה זמן, כך גם פה שוטר הוא שכיר שתפקידו הראשון הוא להתנהג בנעימות לפני כל אדם וכמובן כשיש מקרים שמצריכים התנהגות אחרת עושים זאת.
moty003 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-09-09, 07:40   #9
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

amitbl הכל בסדר?
תאוות בצע? הוא ממש לא מחפש להוציא מזה כסף אלה לנסות להיכנס חזרה באלה שהתייחסו בו רע, ובגלל זה שאלתי אם זה שווה בכלל, בגלל שבטח הכי גרוע שהם יקבלו זה נזיפה.
מיליון שקל? *** סער הסתלבט עליינו.
וחוץ מזה אם אתה עושה טעות בכביש, אפילו אם לא התכוונת אתה תקבל דוח? לא בטוח. אם תתנהג יפה ויש לך עבר נקי אתה יכול לקבל אך ורק אזהרה, ואם תתנהג בחוצפה רוב הסיכויים כי כן תקבל דוח.
אז מה שונה פה?? הם עשו טעות, עוד הייתה להם את החוצפה להתייחס אליו ביחס לא הוגן ולא לתת לו את השירות המינימלי מההתחלה ולבדוק את הדוח במקום להריץ אותו ממקום למקום ולא להגיד לו "בעייה שלך".
אז כן, כמו שאנחנו מקבלים נקודות וקנס, (אני לא יודע אם זה כמו בצבא) אז אולי מגיע להם קנס ונזיפה בתיק האישי, כי אם השירות המינימלי היה ניתן, שזה כולל יחס אדיב כמו שמצופה מגוף שאמור לתת שירות לאזרח כל זה היה נמנע.
ואני לא יודע מה אתה מנסה להביע בלרשום "לתת לכם דוחות" בציטוט, אך הדוח פה לא ניתן לבן אדם על משהו קיים ונכון, אם היה המצב אז הוא היה משלם. הדוח פה הופל על הבן אדם כטעות מחשב/אנוש ואם אתה קורה לזה לשרת את הציבור..
אגב שלא תחשוב, יש לי גם חבר מאוד קרוב שהוא שוטר, הבעייה שהוא חושב אותו דבר והוא רואה גם את הכל מבפנים.
ישן 23-09-09, 08:38   #10
זאב-ב
חבר מועדון

האווטאר של זאב-ב

הגלגלים שלי: פונטו HGT
הבעיה עם המשטרה שלנו היא שרוב השוטרים פה כבר שחוקים והחלק השני ממש לא שם ... על האזרחים
השוטרים שהתחילו את הקריירה שלהם מתוך רצון טוב ותחושת שליחות נישרף להם כבר המוח מלהתעסק עם הישראלי המכוער שעל כל דבר קטן מנסה להתחכם ולצאת נקי ובנוסף גם מקלל את השוטרים על זה שהם עושים את העבודה שלהם אז הם ניהיו אגרסיביים ומגעילים מתוך הרגל והחלק השני של שוטרים רוב הסיכויים שהם היוא ילדיי כאפות כל החיים שלהם ועשיו שיש להם סמכויות אז הם באיזה פאוור טריפ מטורף ועושים מה שבא להם אבל הבעיה העיקרית עם המשטרה היא החוקים העתיקים שהמשרה חייב לאכוף והמסגרת הנוקשה מבחינה בירוקרטית לדוגמא שגם אם הבחור שגר ברחובות למשל ו"העבירה" התבצעה בחולון גם אם אותו השטר ברחובות היה רוצה לעזור אסור היה לו כי זה לא המרחב שלו לצערי הרב זה מה שיש בארץ ועם זה ננצח

חוקי פרסום הודעות