![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
לפי מה שאני יודע משיעורי "תפקידי משטרה"
1. השוטר רשאי לתת לך כל דו"ח שהוא מבלי לתת לך אותו ביד, אפילו אם השוטר כרגע נמצא מחוץ למשמרת ולובש בגדים אזרחיים! דו"ח זה נקרא דו"ח לבן . 2. ישנו איסור החזקת כל דבר ביד אפילו סיגריה וזה כי צריכים את שתי הידיים על ההגה (בבקשה לא אני כתבתי את החוק - אל תתווכחו ותגידו אז מה עושה אדם אם רכב ידני) ולכן כששוטר רוצה לצאת בסדר איתך הוא יכול לתת לך דוח על זה שלא שמת 2 ידיים על ההגה (250ש"ח ללא נקודות) לעומת דו"ח על דיבור בסלולרי שהוא סכום גבוה בהרבה וגם נקודות! לסיכום ללכת לקראתך אני לא מאמין ששום טיעון ישחק פה! זאת מילה שלך כנגד מילתו של השוטר \ שניים אם היו בניידת. מחשבה אחרת שהייתה לי היא להגיד שהמכשיר היה בידך ורק החזקת אותו (כמו אלה שמכרסמים את האנטנה) אבל אז אתה חייב להביא פירוט שיחות שמוכיח שלא עשיתי שיחה באותו הזמן וזה אפשרי רק אם יש לך מכשיר סלולרי נוסף למכשיר הנ"ל. זה מה שאני יודע בעניין אם מישהו יודע יותר אני אשמח להעשיר את הידע שלי מקווה שעזרתי מעט. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פג'ו 206 XT
|
בעיקרון החוק אומר ככה(לא ציטוט מדוייק מחוברת החנ"א)(חוברת נוסחי אישום):
1.שימוש בטלפון סלולארי כאשר אין ברכב דיבורית קבועה מותקנת 2. תצוגה שנראית לנהג בזמן נהיגה(SMS ושאר ירקות) על הראשון אתה מקבל 1000 ש"ח ואם אני לא טועה 2 נקודות על השני אתה מקבל הזמנה לדין. עדיף כבר 1000 שקל מאשר הזמנה לדין כי מהדין(אני חושב ככה) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אני עצמי קיבלתי דוח שנהגתי במשאית של העבודה שדיברתי עם אוזניות בכלל והפלאפון היה מונח על הברכיים , תראו עד כמה שהשוטרים שלנו כאלו ליצנים, קיבלתי 1000 ש"ח קנס, הגשתי בקשה להישפט כמובן , שהגעתי למשפט השוטר שמכניס אותך למשפט נקרע מצחוק בכלל על השוטרים שהביאו לי את הדוח וקרע את הדוח ואמר לי שאתה משוחרר... אז מה מצב משטרת ישראל כיום , ליצנים או שוטרים, פחח יום טוב.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
אז השוטר מטומטם כי לגבי אוזניות אין חוק ברור ואפילו אין אכיפה. השוטר סתם חיפש פרנציפ ואכל אותה. מה לעשות לצערי המערכת מלאה שוטרים כאלה..אבל יש שוטרים שעושים עבודת קודש.
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 17-10-09 ב 13:40. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
היו 2 מתנדבים, תמיד אני נדפק בגלל מתנדבים כבר 4 פעמים!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
מתנדבי אור ירוק ??? צריך לירות בהם, חבר שלי הסתבך איתם, טוב שהם היו בלי שוטר קבע ויכולתי לעזור לו. גועל נפש הם...יש כאלה שבאמת אסור להם להיות מתנדבים.
בכל מקרה תחפש את השוטר הקבע ברגע שהם עוצרים אותך, תבקש לדבר איתו כי הם בור ועם הארץ. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 17-10-09 ב 13:40. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
מנהל
|
צטט:
לגבי SMS אין מושג כזה בחנ"א יש מושג שנקרא "מיסרון" (כך על פי החלטת האקדמיה ללשון עברית)
|
|
|
|
#9 | |
|
מנהל
|
צטט:
יש טופס שנקרא דו"ח פנימי שאכן שוטר יכול לרשום אותו בלי להביא לך ובלי לגשת אליך אפילו . הטופס מוגש בסוף המשמרת ובהמשך מומר לדו"ח כדת וכדין
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
ושוטר יכול לרשום אותו גם אם לא היה בזמן משמרת! יצא לבילוי של סופש ראה רכב מבצע עבירה - רושם את המספר וממלא את הדו"ח כשהוא בתחנה. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מספר שאלות... | תומר | טמפרה - טכני | 4 | 09-04-09 22:34 |