![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
| צפה בתוצאות הסקר: נניח ואתם נוסעים אחרי רכב איטי בנתיב השמאלי - מה תעשו? | |||
| כלום. אני אחכה בסבלנות עד שהוא יעבור נתיב |
|
1 | 1.69% |
| אני אתחיל לירות בו. (מאג, נגב, M16 הכל הולך) |
|
6 | 10.17% |
| אהבהב לו עם האורות הגבוהים |
|
37 | 62.71% |
| אצפור לו |
|
8 | 13.56% |
| אצמד אליו |
|
9 | 15.25% |
| אעקוף אותו מימין |
|
24 | 40.68% |
| אנגח אותו עם האוטו |
|
3 | 5.08% |
| אעקוף אותו מימין, אחתוך אותו בחזרה ואז אסע לאט |
|
11 | 18.64% |
| Multiple Choice Poll. מצביעים: 59. אתה לא יכול להבציע בסקר זה | |||
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
מכרתי את הפונטו כי לא יכלתי לקחת אותה איתי לקנדה. אשתי רכשה בחודש מאי מאזדה 3 בקנדה. אני התחתנתי עם אישתי (אז היא עדיין הייתה חברה שלי) ועברתי לקנדה. ככה ש: א. אתה יכול להסתכל על זה ככה. ב. בשבילי המאזדה 3 היא כלי תחבורה וזהו. (למרות ששמתי בדיוק את אותו ריחן זה לא זה) ג. המאזדה 3 היא כרגע שלי ושל אשתי. אני מקווה בקרוב לקנות רכב אחר. אני לא יודע איזה אבל השינוי מהפונטו יהייה קיצוני. או אמריקאית עתירת נפח וכסא נהג בצורת ספה של לואי ה 17 (משהו בסגנון מרקורי גראנג מרקיז) או רודסטאר קטנה (מיאטה) או רודסטאר קטנטנה (סמארט רודסטאר) או רודסטאר קטנטנטנה (קורקינט של חברת רודסטאר). ד. בסעיף ג יתכנו שינויים אם השכן ימכור לי את הקורבט שלו\אני אמצא מוסטנג ישנה במחיר זנות\אבא שלה ימכור לי את האינפיניטי\לא יהייה לי כסף לגרביים ואני אמשיך לרוץ יחף בשכונה. ה. מאזדה 3 כחולה בלי לוחית של אלדן\אלבר\ניו-קופל\הבנתם-את -הרעיון במדינה שיש מאזדה 3 באותה כמות שיש בישראל רק שהיא קצת יותר גדולה מישראל בהחלט נותן הרגשה טובה יותר. (במיוחד שהיא מחממת לך ת'תחת.) והיא לא 1600. (זה נפח מנוע של אופניים פה). ו. אין בקנדה פיאט. (ז"א יש, אבל רק אספנות ביבוא אישי. אין לי כסף לזה כרגע) ז. על לוי יצחק! 17.5 אלף? אמן כל בוקר תעורר עם קקטוס חדש בחור של הת*ת (רמז- לא תות) שלך. לשמחתי- שאמרתי שלוי יצחק לא רלוונטי הקונה הבין שאני רציני ואחרי בדיקה קצרצרה (ומיותרת, כל ה"בעיות" של הרכב נאמרו לפני ולפנים) נחתם זכרון דברים ע"ס 21,000 ש"ח טבין ותקילין.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 14-09-09 ב 03:35. |
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד