מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > רכב כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט).

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my punto spice

שם:  
צפיות: 
גודל:   

קצת מסלול בימי מסלול

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 11-09-09, 21:32   #1
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
ומה יש בכוכב? (כמה מאות מטרים מהמוסך המדובר של סקודה).

תבינו, מה שיש או אין בחדר ההמתנה לא כ"כ מעניין, אני רשמתי את זה כדי שתקבלו קנה מידה. תעשו השוואה לגבי המחירים (עבודה לקחו רק 180 ש"ח), היחס של מנהל המוסך ועובדיו, האמינות והמקצועיות. אם תרצו או לא, אין את זה במוסכים של פיאט בחיפה ואפילו בצפון כולו. גם במוסכים שלא הייתי בצפון יש סיפורים, כולל המוסך המפורסם בעכו, שמעדיף להעלות חשבוניות לקוח לאינטרנט בלי לטשטש פרטים מזהים אפילו.

אצל פיאט מנהל עבודה דופק רכב של לקוח ובורח, העובד ממלא לי מים מהברז בחצר ברדיאטור... בכל מקרה מקווה שהם העלו את רמת האמינות שלהם מאז.
stio מנותק  
ישן 11-09-09, 22:00   #2
Michael
מנהל

האווטאר של Michael

הגלגלים שלי: ספייס HGT
אני מטפל את הרכב שלי רק בתילתן ואני ממש מרוצה מהיחס,טיפול ומחירים.
ממליץ בחום לכל בעלי הפיאט.
Michael מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-09-09, 23:00   #3
shachar
Senior Member

האווטאר של shachar

הגלגלים שלי: Punto Dynamic
שלח הודעה דרך MSN ל shachar
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
ומה יש בכוכב? (כמה מאות מטרים מהמוסך המדובר של סקודה).

תבינו, מה שיש או אין בחדר ההמתנה לא כ"כ מעניין, אני רשמתי את זה כדי שתקבלו קנה מידה. תעשו השוואה לגבי המחירים (עבודה לקחו רק 180 ש"ח), .
אם אתה רוצה להשוות מחירים של טיפול שנה ראשונה אז בפיאט שילמתי הרבה פחות מ 548 שח ששילמת. בטיפול שנה ראשונה בקושי מחליפים שמן ומסנן איך הגעת כמעט ל 600 ש"ח.
shachar מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-09-09, 23:12   #4
stio
כתבנו בצפון

זה נשמע כאילו אתה מגן עליהם. אני מזכיר לך שהם הרסו ברכב שלך ראש מנוע בגלל חוסר מקצועיות, הרכיבו לך 4 פלאגים שלא מתאימים לרכבך, גנבו מספייס אחרת חוטי הצתה והרכיבו אצלך לאחר שהתברר שיש בריחת ניצוץ... אתה נשארת ללא רכב ימים רבים ונגרמה לך עוגמת נפש גדולה מאוד.
אם כבר מדברים על פ.י.א צפון, אז כשניגשתי לשם באחד מימי שישי בשעה 8:00 בבוקר בגלל תקלה בנעילה מרכזית מקורית באונו, התווכחו איתי במשך 10 דקות שאין לי ברכב נעילה מרכזית מקורית. לאחר שיכנוע שלי הם ביקשו שאשאיר להם את הרכב ואולי הם יטפלו בבעיה בצהרי אותו יום. ברחתי משם לחשמלאי פרטי, אשר זיהה קצר (חוט נגע בחוט) ותיקן אותו ב-10 דקות ותמורת 50 ש"ח.

המחיר ששילמת בזמנו לא רלוונטי, הרכב שלך עלה לכביש ב- 5/2004, כנראה עשית טיפול ראשון במהלך שנת 2005, המחירים היו זולים יחסית מהיום. חוץ מזה, כנראה, פילטר שמן של מנועי 1600 יהיה יקר מזה של מנועי 1250.

שים לב שכיוונתי בהודעה למחירי עבודה (וגם במקרה הזה יש הבדלים במחירים מ- 2004 ל- 2009).

נערך לאחרונה על ידי stio : 11-09-09 ב 23:17.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-09-09, 23:21   #5
shachar
Senior Member

האווטאר של shachar

אני לא מגן על אף אחד ומאז הם ניבדקים בזכוכית מגדלת
אבל המינימום הוא שתדייק בעובדות. אם זה מתחיל במה נמצא בחדר המתנה שכניראה בדקת במוסך אחד ועליו אתה משליך לכל מוסכי הצפון (או חיפה) או כמה עולים טיפולים. בכל אופן אני האחרון שיגן עליהם אבל אל תוציא את סקודה ומוסכיה כל דיון מחדש כחלוצי המחירים הזולים השירות האמינות וזאת לפני שעשתי 15K ק"מ ולפני שהתגלו בעיות אמיתיות ברכב.

אגב,יפה שאתה מנהל מעקב אחרי טיפולי חברי הפורום. אתה יכול להזכיר מתי החלפתי מצבר פשוט שכחתי ?
ישן 11-09-09, 23:39   #6
stio
כתבנו בצפון

קודם כל מקרה כמו שלך לא שוכחים, ותאמין לי שכל העובדים במוסך ובסוכנות שם גם לא שכחו. אני במקומך הייתי דורש פיצויים הרבה יותר גדולים ממה שקיבלת, אתה צריך להבין שיהיו לך בעיות משמעותיות בזמן מכירת הרכב, מכיוון שקונה פוטנציאלי רואה "שיפוץ ראש והחלפת שסתומים" ברכב שבקושי עשה 60K ק"מ, ישר חושב שהזניחו את הרכב ו/או שהוא עבר אירוע של התחממות מנוע.

אני מדייק בעובדות. בזמנו כשהייתי במוסך "שלך", לא ראיתי שם שום דבר מיוחד. מכונה לשתיית מים קרים היתה ליד הפקידה אם אני לא טועה, ולא בחדר ההמתנה. כמה עולים טיפולים אני יודע מצויין, גם במורשים וגם בלא מורשים. רק השמן מנוע יותר זול ממוסכי סקודה (אלא אם תוכיחו אחרת כמובן).

אני לא מוציא את סקודה כחלוצי המחירים הזולים כי הם בפירוש לא כאלו, יש אפילו חלקים שעולים הון תועפות. אני סה"כ אמרתי שהמחירים סבירים, וייתכן כי מחירי העבודה זולים יותר מאלו של סמל"ת.

המוסך של סקודה בפירוש (חד וחלק) חלוץ של שירות, אמינות ומקצועיות, ואת זה ראיתי גם על מכוניות אחרות היום. מוסכי סמל"ת בצפון יכולים רק לחלום על מקצועיות, אמינות ושירות כאלו, וכן כולל מס' מוסכים בצפון כולו. במקרה שלך, אני בחום ממליץ לך לטפל במוסך שמשון ביהוד, לפני שיקרה עוד משהו כזה. אתה נמצא באיזור המרכז לפעמים, אז זו לא צריכה להיות בעיה מבחינתך...

לעוד המלצות למוסך סקודה בצפון (הודעה מהימים האחרונים), תוכל לקרוא כאן:
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-...965461,00.html

אגב, החלפת מצבר ב- 07/01/2008.

נערך לאחרונה על ידי stio : 11-09-09 ב 23:48.
ישן 11-09-09, 23:53   #7
shachar
Senior Member

האווטאר של shachar

7.1.08 - תשובה נכונה - דוז פואה

סבלתי רבות ממורשה ספציפי בצפון, ובאותה תקופה הייתי גאה שהייתי הקש ששבר את גב הגמל בפיטוריו של מנהל העבודה (לאחר כמה שבועות שחזרתי לשם הוא כבר לא היה שם ומנכ"ל הרשת רמז לי שהוא הלך הביתה ולא יחזור). מאז למעלה משנה, המקום השתנה לטובה עם מפקח עבודה צמוד לאורך כל שעות היום ומנהל עבודה חדש שמכיר וידע פיאטים רבות מימיו.

לגבי המכירה של הרכב שלי אל תדאג, מי שיכנס לרכב ויראה שמצבו הפנימי והחיצוני במצב תצוגה (מלבד הניילונים על המושבים ) לא יטעה. מה גם שאני מחזיק ברכב 5 שנים ועוד לא חושב אפילו בכיוון של למכור. לא אחת צופרים לי ברמזורים ביוקנעם ומבקשי ממני למכור (שימשיכו לחלום). מה גם שהוצאתי מכתב מהמנהל עבודה הקודם עם הסיבה המדויקת למה נפתח ראש מנוע, וכשעושים פתיחת ראש מנוע מבוקרת במוסך ולא כתוצאה מפריצה זה לא רע כמו שאתה עושה מזה כאילו זה סוף העולם.
ישן 12-09-09, 00:06   #8
stio
כתבנו בצפון

אם יש לך הוכחה בכתב עם הסיבה לפתיחת ראש המנוע, אז לא אמורה להיות לך בעיה במכירה, אלא אם בכל זאת יהיה מישהו שסתם יתעקש.

לגבי המוסך, אם אכן מנכ"ל הרשת פיטר את מנהל העבודה לאחר המקרה זה מראה על כיוון חיובי, שכן הם רוצים להתייעל ולהפיק לקחים.
אם אתה אומר שהמקום השתנה ורמת המקצועיות עלתה בהתאם אז אני מאמין לך, אתה הריי ניגש לשם ולא אני.

ואל תדאג, ככל שהזמן עובר וערך הרכב יורד (ומצב הרכב ממשיך להיות מצויין) ימשיכו לצפור לך ולשאול האם אתה מוכר. כשערך הרכב יירד מתחת ל- 10K ש"ח זה כבר יהיה מטרד של ממש- כל העולם ישאל אם אתה מוכר, כולל פתקים על החלון, מניסיון.
תגובה

חוקי פרסום הודעות