![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה
|
אני ממשיך עם ההמלצות שלכם ונשארתי עם 2 האפשרויות הבאות :
פיאט פונטו ספייס דינאמיק 2006 כ 45,000 ש"ח אוטומט פז'ו 206 אוטומט 1. מישהו יודע האם יש לרכבים הללו איזופיקס, והאם תא המטען שלהם גדול מספיק כדי להכיל עגלת תינוק ? 2. סליחה על הבורות, אבל כשאני מסתכל במחירון על 206 אוטומטית, אני הולך לאיבוד, יש עשרות דגמים, מישהו יכול לכוון אותי מה רלוונטי אלי ? ![]() קבריולט / קופה וגם 3 דלתות לא רלוונטי אלי, האם אתם ממליצים על 1400 או 1600 ? מה זה X-LINE ? מה זה OK OneLine ? סטיישן זה לא רכב ארוך יותר שמשמש בעיקר להובלת ציוד ? XT חמש דלתות 1600 סטיישן XT חמש דלתות 1600 X-LINE חמש דלתות 1400 PK OneLine XS סטיישן SW תודה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
הכי טוב כשאתה בא לקנות את האוטו - תביא איתך את העגלה ותכניס אותה לבגאז'.
אתה תגלה שבמקרה הטוב לא נשאר שם הרבה מקום פנוי ![]() לגבי איזופיקס, אני חושב שבשתיהן אין אבל אני לא בטוח לחלוטין.
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אני לא מכיר את הדגמים של הפג'ו 206.
תנסה גם את הפורום של מועדון PSI.
![]() |
#5 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
צטט:
XT הכי מאובזרת. XS מעט פחות מאובזרת. ההכי פחות מאובזרות הן הXL (שזה בעצם X-Line) שנמכרו/נמכרות בחברות השכרה, מגיעה רק בידני, 2 חלונות חשמל, ללא פנסי ערפל מנוע יותר חלש וכו'. לגבי One-Line - נראה לי שזה כמו הX-Line רק בשנתונים טיפה ישנים יותר (ממש לא בטוח לגבי הOL). בקיצור, לך על XT או XS. לגבי הSW, בעל משפחה עם ילד? SW בשבילך זה מבורך. יותר מקום בתא מטען. התנהגות כביש מעט (!) שונה כי לרוב מרחק סרנים טיפה גדול יותר - הרבה פחות ספורטיבי מה206 הנפוץ (והוא מרגיש ספורטיבי, אין מה לעשות) מבחינת תאוצה והיגוי, אך מרגיש טיפה יותר יציב על הכביש. למען האמת לא ידעתי שיש SW בארץ ל206, אלא רק ל307... גם אני לא חושב שאי פעם ראיתי 206 SW, אבל סבבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בראבה 2001 SX אוטומט (חלודה בקצוות הפלאגים + פילטר דלק, כ"ע) | DUDUN0 | בראבה - טכני | 6 | 24-08-09 15:45 |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
החלפת פילטר גיר רציף (אוטומט) המלצה מ-"שמשון" | student | פונטו - טכני | 2 | 31-03-08 00:24 |
פירסומת אינטראקטיבית של סמל"ת לפיאט פנדה- מומלץ! | פיאט כללי | 1 | 16-09-06 20:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד