![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו elx
|
סאנ רופ לא נסגר כמו שצריך
חברה יש לי בראבו שנת 98 1400 SX עם סאנרופ (חולון נפתח בגג) חשמלי וכשאני סוגר אותו אני לא מבין למה המים מבחוץ עדיין נכנסים. . לפי דעתי אני לא סוגר אותו כמו שצריך או שצריך להחליף גומיות.
האוטו אצלי יומיים אני ישמח לעזרה .. שמתי לב שמסביב לסאנרוף יש מין שתי מסילות בכול צד וחרוט שם מין פסים כאלה נראה לי שזה התחום שבו הסאנרוף סגור. אבל הם לא תואמים אחד לשני לא כולם בדיוק באמצע , כול אחד רחוק מהפסים בצורה שונה , שזה אומר לי שיכול להיות שאפשר לכוון אותם ואין לי מושג איך ... תודה .. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
בדר"כ הבעיה היא בגומיות אבל אתה אמור לראות שהם יבשות. אם הבעיה היא בכיוון אז זה אומר שפירקו את הסאנרופ מסיבה כזו או אחרת ולא הרכיבו כמו שצריך. תן לזגג לראות את הגומיות והוא יתן לך תשובה אם זאת הבעיה שלך, אם לא, אז צריך לפרק סאנרופ לכיוון.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
בקניית רכב מסוג כזה, זה הדבר הראשון שבודקים ליד המוכר.
שופכים גלון מים על הגג על מנת לראות שאין חדירת מים פנימה. מהיכרותי ומניסיוני הגומיות הללו עולות דיי יקר, ויש לגשת לבעל מקצוע המתמצא בסאן רופים (ותתפלא לשמוע שיש כזה דבר). אם זכרוני אינו בוגד בי, אני פעם שמעתי (ואנני יודע אם נכון הדבר או מיתוס) שלמישהו הגומיות היו תקינות, אך הבעיה שהייתה לו היא הניקוז שלו היה סתום. יש צינורית קטנה שאמורה לרוקן אליה את המים מהסאן רוב (היא נמצאת מעל לריפוד של הגג שלך, ומתחת לגג עצמו) והיא רצה עד לקבינה האחורית ללמטה, שם היא מרוקנת את המים. הצינורית הזו נסתמה לבן אדם, אבל אצלו הייתה בעיה אחרת, אצלו לא הייתה חדירת מים לרכב, אלא אם היה יורד גשם המים היו עומדים על הסאן רוף. במקום להתנקז. אני עד היום לא יודע אם מי שסיפר לי זאת, עבד עלי לגבי הצינורית הזו או לא.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו elx
|
לא רואים שהם יבשות, אבל יש כמה ברגים בכול צד של הסאנ רופ אולי דרך שם זה הכיוון?
יש אולי מקום כזה שמתמחה בזגגות לאוטו בצפון? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| על סף רכישה : התלבטות בין מאזדה 3 שלי, לפוקוס שצריך לחפש, אשמח לעיצה | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 44 | 15-02-09 12:51 |
| חלון לא נסגר עד הסוף - באמצעות האזעקה בלבד | רקובי | פונטו - טכני | 5 | 08-09-08 15:17 |
| ספייס 2002 ELX / רעידות (מה נסגר? בעעע) | crembo123 | פונטו - טכני | 6 | 31-03-08 21:27 |
| תגידו, מה נסגר עם התביעה הייצוגית נגד פיאט? | psychotrip | פורום המועדון | 3 | 06-03-08 02:47 |
| [פיאט אונו 93'] חלון חשמל צד נהג עולה לאט ולא נסגר | פורום הגראז' | 14 | 22-01-07 01:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד