![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה
|
תקציב של כ 50,000 ש"ח, רכב אמין, אוטומט, עושים ק"מ ממוצע, מה מומלץ ?
זוג הורים + תינוקת
בבעלותנו רכב יחיד, מאזדה 3 שנת 2006, אך בשל אילוצי שעות העבודה השונות, אנו זקוקים לרכב נוסף, אין עניין של רכב עיקרי ורכב משני, שני הרכבים יסעו אותה כמות ק"מ בחודש נשמח לקבל המלצה לרכב, בהתאם לקריטריונים הבאים : בטיחות גבוהה רכב אוטומטי בלבד אמין וזול יחסית מתאים לנסיעה עם סלקל/כיסא תינוק אין צורך ברכב מעל 1,600 סמ"ק (אפשר גם פחות) התקציב הוא בין 40,000 ש"ח ל 60,000 ש"ח אגב, בהתאם לתקציב ולקריטריונים, חשבנו על פונטו ספייס, אשמח לקרוא המלצתכם באון כללי, וגם לקבל התייחסות לפונטו ספייס. תודה רבה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אם אתה זקוק לרכב קטן, הפונטו היא מצויינת. יש גם את הפולקסווגן פולו, סקודה פאביה, טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון, יונדאי גטס, רנו קליאו, פיג'ו 206.
רק מס' הערות: יונדאי גטס- צריכת דלק סבירה, לא מעבר לזה. לחפש רק דגם GLS. רנו קליאו ופיג'ו 206- גירים אוטומטים מעצבנים, אך נסבלים (בצע חיפוש בגוגל על AL4). סקודה פאביה- בגרסה האוטומטית הרכב עגלה (17 שניות 0-100. לא מתאים לכל נהג). מה שלא יהיה, לא להתקרב בשום פנים ואופן לשברולט אוויאו, לא ההצ'באק ולא הסדאן- הרכב קיבל כוכב וחצי במבחני ריסוק, סכנת נפשות! מבחינת המשפחתיות הקומפקטיות עם 1.6 ליטר הצ'באק, יש את הפיג'ו 307, פולקסווגן גולף והטויוטה ראנקס. אם אתה רוכש את הטויוטה, רק משנות המודל 2005-2006, מתחת לזה הרכבים סבלו מבעיות קשות במנועי הרכב ובממירים. נערך לאחרונה על ידי stio : 03-09-09 ב 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
צודק, הפונטו היא בחירה מצויינת, אך אכן אני רואה שכמעט ולא ניתן להשיג אותה... גטס - לא אוהב, קצת זוללת דלק, לדעתי פחות בטיחותית פאביה - אם עגלה כאוטומטית, אז לא סיריון - הבנתי שלא כ"כ בטיחותחץ יאריס - מצויינת, רק שהיא יקרה יותר, ולא ברת השגה... קליאו - הבנתי שלא כ"כ אמינה, חלקים יקרים וכו', אמת ? פולו - כמה כוכבי בטיחות ? מה בערך המחיר ? 206 - כמה כוכבי בטיחות ? מה בערך המחיר ? תודה !!! נערך לאחרונה על ידי Caveman : 04-09-09 ב 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
|
גטס- הרכב בטיחותי אך ורק בדגם GLS, הרכב קיבל 4 כוכבים.
סיריון- בטיחותי (4 כוכבים). קליאו- כמו כל הרכבים הצרפתיים, האמינות זה לא הצד החזק שלהם. בקיצור, אמת (החלקים יקרים גם אצל VW). פולו- שנת 2000 ומעלה 4 כוכבים. 206- 4 כוכבים. בקשר למחיר הם נכנסים לתקציב שלך, אבל לקבלת מחיר מדוייק צריך להסתכל במחירון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
תודה רבה ! מאיפה כל הידע ? אתה מהתחום? בינתיים, מה שעומד על הפרק הוא, בהתאם לתשובותיך : יאריס - אם אצליח למצוא, איזה שנה נכנס בתקציב ? פונטו ספייס שנת 2006 הוא 4 או 5 כוכבים ? גטס דגם GLS קיבל 4 כוכבי בטיחות - זה לא הדגם שמוכרים בליסינג, נכון ? פולו קיבל 4 כוכבי בטיחות - איזה שנה רלוונטי לתקציב ? פג'ו 206 קיבל 4 כוכבי בטיחות - איזה שנה נכנב בתקציב ? נערך לאחרונה על ידי Caveman : 04-09-09 ב 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
|
אני לא מהתחום, אני פשוט יודע... יש להם גם אתר באינטרנט עם תמונות ממבחני הריסוק: http://www.euroncap.com/home.aspx
יאריס- חפש בין השנים 2000-2003. פונטו- 4 כוכבים לספייס (מ2001 עד 2006 כולל). גטס- GLS הוא הדגם המפואר ביותר, נמכר עם מנועי 1.4 ו- 1.6. בדגמי 1.6 יש גם גג שמש, 4 חלונות חשמל, ABS וגלגלי מגנזיום. מה שמכרו לליסינג זה דגם GLF שהגיע עם כרית אוויר לנהג בלבד וללא ABS, ולצה"ל סופקו דגמי ה- GLI שהגיעו עם 2 כריות אוויר ו- ABS. פולו- חפש בשנים 2003-2005 (הדגם עם הפנסים העגולים), יש מציאות בלוח יד 2. 206- עד שנת 2007. נערך לאחרונה על ידי stio : 03-09-09 ב 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
סתם עכשיו נכנסתי ליד-2 לראות.
בחיפוש פיאט במחיר 40K-60K למרבה הפלא הופיעה הודעה אחת בלבד!!! שעלתה היום. לעיונך: http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php...&CarID=1243138
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בראבה 2001 SX אוטומט (חלודה בקצוות הפלאגים + פילטר דלק, כ"ע) | DUDUN0 | בראבה - טכני | 6 | 24-08-09 15:45 |
"טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
החלפת פילטר גיר רציף (אוטומט) המלצה מ-"שמשון" | student | פונטו - טכני | 2 | 31-03-08 00:24 |
פירסומת אינטראקטיבית של סמל"ת לפיאט פנדה- מומלץ! | פיאט כללי | 1 | 16-09-06 20:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד