![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מגיע....עם האונו.
להתראות
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Guest
|
צטט:
|
||
|
|
#3 |
|
Guest
|
אני לא בטוח שנושא כריות אויר כל כך מעיינן אנשים בשביל למרוח את זה למפגש שלם...
אפשר לצרף נושאים קצת יותר מעניינים |
|
|
#4 |
|
Guest
|
המפגש וכריות אויר
כל סיפור כריות האויר אינו ארוך והדגמת הפיצוץ הנה מרשימה מאוד.
אצל איל נוימן ניתן לראות הרבה דברים מעניינים וזאת בנוסף למפגש החברים הרגיל. בואו בהמוניכם. לצפוניים נסו לתאם מפגש ולנסוע ביחד, אם אתם רוצים לחסוך בהוצאות וכו'. אני יוצא מרמת השרון כך שניתן להצטרף אלי ותאמו בטל' 050-5853422. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
אתה ספרתה כמה אנשים יגיעו לשם ?????
נושא ההרצאה צריך להיות רלוונטי לאנשים במועדון. אין פה יותר מדי רכבים אם כריות אויר, וגם אם יש, אז כמו שאמרתי ההרצאה על הנושא הנ"ל יכולה לקחת לכל היותר 40 דקות, עם כל ההדגמות שתרצה... ( מחשב, חגורות בטיחות, כריות). בסך הכל מה שאני מנסה לומר ,זה שצריך להרצות על נושא שימשוך אנשים לבוא לאשדוד מהצפון בשביל זה..... במיוחד אם ישנו מקרן, ומחשבים , אז בטוח אפשר היה לחשוב על משהו יצירתי ומעניין... אבל..... whatever |
|
|
#6 |
|
Guest
|
אדי, נשמח להצעות (ואולי גם הרצאות?) שלך להרצאות בנושאים שונים במפגשים
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
בזמנו לא פעם אחת דיברתי על זה, אבל ראיתי שזה לא הולך לשום מקום, עזבתי...
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
חברה בחייכם נותנים לנו הרצאה שבתנאים פרטיים תעלה הרבה
כסף ואנחנו מקבלים את זה בחינם!!! חוץ מזה מישהוא התאמץ פה כדי לתרום לידע שלנו ! אני מגיע ( למרות שאני מפסיד יום עבודה ) קדימה להיתפקד!! יוסי |
|
|
#9 |
|
Guest
|
אני לא מבין על מה כל הרעש. אנשים השקיעו במפגש הזה ואני לא חושב שצריך לשאול שאלות כמו "בשביל מה להגיע?"
נכון שלרוב המכוניות במועדון לא מותקנות כריות אוויר בגלל היותם מיושנות, אבל הדבר לא מונע העשרת ידע. אתם לא הולכים לשמוע את ההרצאה כי יש או אין לכם כריות אוויר ברכב אלא כדי לדעת יותר בנושא. במפגש המוצלח ב"מצת אור" בחיפה, דני הרצה על התקנות החדשות בטסט בנוגע לזיהום האוויר, ולמרות שזה לא נוגע לי בכלל ההרצאה עיניינה אותי מאוד וגם ההדגמה שהיתה עם הטויוטה. בנוגע למס' המשתתפים: אני מעריך שיגיעו כ- 10-15 אנשים, מס' המכוניות יהיה קטן ממס' המשתתפים בגלל חיסכון בעלויות. למיטב ידיעתי אף אחד לא מתכוון להגיע מהצפון, בנוסף המפגש פורסם בכמה פורמים- ההיענות להודעות אלו אפסית נכון לעכשיו. לפי דעתי המקומות שבהם נערכים המפגשים מאוד בעייתית, בגלל זה מס' המשתתפים קטן יחסית למפגשים בנתניה ויקום. עוד סוגייה הוא שנראה לי שנמאס לחברים ממפגשים "רגילים". פעם, פעמיים ואנשים מתחילים לנטוש. אנחנו צריכים טיולים מאורגנים, זה מה שיביא אנשים לאירועים ולמפגשים. |
|
|
#10 |
|
Guest
|
מפגש וטיולים
גיא, אתה כותב שלצפוניים אשדוד זה רחוק ולכן לא יבואו ולאיזה טיולים הם כן יבואו, לחיפה ולכרמל או ליערות יקנעם?.
מכונית זה כדי לנסוע ואם רוצים לחסוך בהוצאות אז מצטרפים כמה אנשים לנסיעה ביחד ברכב אחד. הצעתי את עצמי מרמת השרון ואף אחד לא טרח לטלפן (גם לא אתה) כדי לתאם נסיעה משותפת במכוניתי (כטרמפיסטים, ללא כל תשלום). אולי כדאי יהיה לעשות 3 מועדוני פיאט, אחד לצפון, אחד למרכז ואחד לדרום ואז כל מפגש יהיה קרוב באזור המתאים. בברכה - רפי לין
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד