![]() |
מפגש מועדון פיאט, 20.10.06, במעבדה לרכב ממוחשב, אשדוד.
בתאריך 20.10.06, יום ו', נקיים מפגש במעבדה לרכב ממוחשב של אייל נוימן.
בתכנית: - התכנסות בשעה 15:00. - הסברים אודות המעבדה ועיסוקה. - הרצאה בנושא כריות אוויר – היכרות, תכונות, הוראות בטיחות, פיצוץ יזום של כרית אוויר. - שאלות. - שיחה עם חברי המועדון. - פיזור. במקום יוגש כיבוד קל. דרכי הגעה ניתן למצוא בלינק למעלה, שיירה תצא מתחנת הדלק "סיירים" בשעה 14:30. אנא אשרו השתתפותכם. |
לא שוב!!!!!!!! אני פשוט לא מאמין!!!!!!!! אני כבר עכשיו מודיע שאני לא אוכל להגיע למפגש הזה עקב יציאה לאבט"ש ב16 לאוקטובר.
אם לא תשנו את זה במקרה, זו כבר הפעם השלישית ברציפות שאני לא אוכל להגיע בגלל הצבא אז שיהיה לכם מפגש מהנה ואני בטוח שיהיה מעניין ומקווה שאני אוכל להגיע למפגש הבא ( בבקשה גילי, תתאם עם המפקד שלי פעם הבאה :wink: ). |
תגובה
ליאור, לצערנו האירוע הוסט מספר פעמים, ולכן מדובר בתאריך סופי. אבל אנחנו עובדים על משהו קבוע שייערך אחת לחודשיים..
אני מגיע כמובן.. קדימה להתפקד.. :wink: |
אני שוב לא אוכל להגיע בגלל המרחק, אך בכל זאת מאחל לכם בהצלחה. :)
אל תשכחו לצלם תמונות מהמפגש למען אלו שלא מגיעים.. |
זה ליד המוסך הישן של ניסאן.
אני אגיע, כל עוד לא יצוץ משהו. |
המפגש באשדוד
אני מגיע ואני ממליץ מאוד לכולם להתאמץ ולהגיע כדי לראות ולהבין את שיטת העבודה הנכונה
של אבחון ותיקון ברכב ממוחשב מודרני תוך כדי שימוש במחשבים וסורקי אבחון, ציוד מדידה, מידע וספרות טכניים, שיטת פעולה ועבודה לפי חשיבה לוגית, שימוש והתייעצות עם גורמי חוץ ועוד ועוד. ולגיא ולכל מי שבא מהצפון, תאמו נקודת מפגש במרכז או במקום אחר והצטרפו למי שנוסע מהמרכז ולדוגמא אני בטל' 050-5853422 עד שעה 22.00. בברכת שנה טובה - רפי לין :) |
אני אגיע
|
רפי, אני מסכים איתך שהמפגש הזה הולך להיות חשוב ומהנה, אך לנסוע 122 ק"מ לכל כיוון זה קצת מוגזם.. (סה"כ 244 ק"מ).
מכיוון שרוב חברי המועדון גרים באיזור מרכז הארץ ורק מעטים גרים בצפון, אני מבין את העניין להוציא אל הפועל את רוב המפגשים באיזור המרכז ודרומה. אני מניח שאם יהיו טיולים מאורגנים מטעם המועדון הם יהיו בכבישי המרכז. מקום המפגש הקבוע שבו ייערכו מפגשים אחת לחודשיים מין הסתם יהיה גם במרכז הארץ, באיזור ת"א.. מאוד חבל שאני ושאר חברי המועדון שגרים בצפון הארץ לא יכולים להשתתף במפגשים אלא נאלצים לצפות בהם ע"י תמונות סטילס באתר, אבל אם רוב חברי המועדון גרים במרכז הארץ אין מה לעשות.. :( בכל אופן, בהצלחה במפגש. |
תגובה
גיא, לצערי אתה צודק. רוב החברים מהמרכז ולכן המפגשים גם מרוכזים באזור השפלה וגוש דן.
יחד עם זאת, נסיעות [שעוד לא ערכנו, אבל זה יגיע] לאו דווקא יהיו במרכז. הכבישים היפים ביותר בארץ בכלל נמצאים בצפון בייחוד הנופים שבדרכים. ככה שלגביי נסיעות זה יהיה שילוב של כל האיזורים ולא רק התמקדות באיזור אחד. לגביי המפגשים שייערכו אחת לחודשיים עוד נעדכן... |
אם מישהו יהיה צריך טרמפ, אני יוצא מהרצליה. אה, וכמובן שאני מגיע.
(גיא, אם תגיע ברכבת, אני אאסוף אותך). 050-5917832 אביעד |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:12. |