מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > מועדון פיאט ישראל
עקוב אחרינו ב-RSS

מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

שם:  
צפיות: 
גודל:   

punto gt 96

שם:  
צפיות: 
גודל:   

חזרתי למועדון- והפעם עם פונטו: גלריה מתעדכנת

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 15-09-06, 20:07   #51
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי stio
אני באופן אישי לא הייתי קונה רכב שנת 2007 ללא בקרת אקלים, 4 חלונות חשמל ור"ד מקורי. על חישוקי סגסוגת ומראות חשמל עוד הייתי יכול להתפשר.

סמל"ת- חבל. אולי בפעם הבאה...
גיא, עזוב רגע בקרת אקלים ור"ד מקורי - אין לי בעיה עם מיזוג רגיל, ואני אפילו מעדיף מערכת שאינה מקורית (מטעמי איכות)...

אבל המחסור של החלונות חשמל האחוריים, ניתוק כרית אוויר ומקורית וחישוקי הסגסוגת, זאת פשוט בושה.

וגיא, גם אם המחיר היה 90K, אני לא חושב שזה היה מספיק...

ישן 15-09-06, 20:07   #52
Guest

ניר, למה אתה מתכוון בזה שמכרו "כמה חתיכות"? עד כמה המצב גרוע? האם יש מס' משוער או מדוייק של כמות המכוניות שנמכרה?

אוראל, יש משהו במה שאתה אומר, אך בוא נסכים שהרכב לא יימכר כאן בכמויות וחבל.

ישן 15-09-06, 20:09   #53
Guest

בין 30 ל-40 פראיירים (סלחו לי - זה המצב)

ישן 15-09-06, 20:12   #54
Guest

דרך אגב חברה שכחתי לציין בתגובה הקודמת שלי שאיך שיצאתי מהמתחם נכנסה פיאט פנדה קרוס (לא ה4 על 4 הרגילה) ואני פשוט לא האמנתי למראה עייני לא ידעתי שקיימת חיה כזאת כאן בארץ.

ישן 15-09-06, 20:29   #55
Guest

בין 30 ל-40 פראיירים (סלחו לי - זה המצב)

ישן 15-09-06, 20:35   #56
Guest

תגובה

אני מסכים עם אוראל גיא. אני חושב שבמחיר הזה , רמת האבזור היא דלה מאוד. זה שמכרו, כן, מוכרים . אנשים תמיד יקנו מכוניות חדשות רק בשביל לומר "קניתי חדש". ואם זה "שיקי" כמו הגרנדה פונטו מה טוב.

שמע, אנחנו בשנת 2007, וכל מה שעשינו באירוע הזה זה לדבר בעיקר .. על המכוניות שלנו.

פשוט לא היה מה להתעכב על מכונית שהחידוש בה הוא שהיא חדשה.
כמו שאמרתי כבר, הסוזוקי סוויפט עכשיו, ומאוחר יותר בגרסת הספורט תעשה פה חיסול חשבונות עם כל הסופר-מיני.

על הכביש , יכול להיות שזה יהיה סיפור אחר.. איפה שהדינמיקה נכנסת , וההיגיון עף החוצה לכמה רגעים. אבל פה בארץ זה לא יספיק לה . לא במחיר הזה.

ישן 15-09-06, 20:37   #57
Guest

העצה שלי לאנשי פיאט

היא פשוטה מאד...

יוחזר ייצור הפיאט אונו ...עכשיו ומיד..

ישן 15-09-06, 20:41   #58
Guest

רשמתי את זה בקארזפורום, ואני ארשום גם כאן.

אם לומר את האמת, קצת התאכזבתי.

התאכזבתי מזה שהאיבזור שואף למה שמקבלים באסלה הבייתית.
התאכזבתי מזה שיש רק 3 רכבים בעלי מנוע ה FIRE בתצורה ידנית. וכשאלה ימכרו, לא יהיו עוד.
התאכזבתי מזה שגם שכבר הייתה אחת בתצוגה, הדף נתונים היה של ה 1242, והחבר'ה לא קיבלו את ההערות שלי שחלה שם טעות.
התאכזבתי מזה שאני משלם עוד 3000 ש"ח כדי לקבל אופציה לביטול כרית האויר. ושבפונטו היוצאת זה סטנדרתי.
התאכזבתי מזה שמסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח שאני שואל לגבי המולטיג'ט.
התאכזבתי מזה שהסככה של לוח השעונים נשארת לי ביד.
התאכזבתי מזה שאין לי גלגל רזרבי.
התאכזבתי מזה שרדיודיסק MP3 עולה 1300 ש"ח.
התאכזבתי מזה שאין חלונות חשמל מאחורה !
והכי התאכזבתי מזה שגם אם הייתי קונה אחת, הייתי יוצא בהרגשה שאני משלם הרבה, על אויר.

אהבתי את הלוק, כבוד. בהחלט כבוד.
אהבתי את תנוחת הישיבה. אם כי המושבים בגרסה הפשוטה ביותר הם הנוחים.

אולי בעצם התאכזבתי קצת הרבה.

נו גוועלד.

ישן 15-09-06, 21:28   #59
Guest

לחלק מכם אני אומר: "מה קרה נפלתם בראש ?". תנסו לקחת דברים בפרופורציה הנכונה.

STIO: אני בטוח שלא היית מתנגד שתכל"ס תהיה לך איזו גרנדה-פונטו, אז אל תזלזל.

לכל מי שמתלונן על המחיר: אל תשכחו שלאוטו יש 5 כוכבי בטיחות. ושוב: 5 *****.

הסיריון נכון עולה 97K ש"ח אבל יש לה בטיחות זהה לזו שהייתה לפונטו ספייס בשנת 1999. לא משהו מרשים בכלל בכלל!
הסוויפט: 105K ש"ח, 6 כריות אוויר אמנם בטיחות צד מעולה אבל בינונית בבטיחות קדימה. עוד 5000 קונים לכם אקסטרה בטיחות. לא שווה?

רוצים אוטו בטוח -תשלמו. נקודה. רוצים אוטו זול, רוצים לחסוך 13K ש"ח - קנו סיריון ואולי ההפרש הזה יעלה לכם ביוקר. הסיכוי נמוך ביותר אבל קיים.

שימו לב כמה עולה היאריס שהיא הכי בטוחה בקטגוריית הקטנות. בטיחות עולה!

תוציאו לכם מהראש שמנוע ה- 8 שסתומים הוא מיושן - זה מנוע חדש עם תצרוכת דלק נמוכה והיתרון שלו הוא שב- 2000 סל"ד יש זמינות של 85% מהמומנט המקסימלי. מי שקונה פונטו לא מחפש ביצועים. באירופה מה שחשוב זה צריכת הדלק. ככל הנראה הובא המנוע הזה ולא מנוע ה- 16 שסתומים כי אז זה היה עולה כמו היאריס.

אין בקרת אקלים - מי צריך את הצעצוע הזה ועוד לשלם עליו כסף. קר לי אני מוריד את מהירות האוורור. חם לי אני מגביר את האוורור. פשוט וקל. אני צריך עוד מחשב ברכב?

חלונות חשמל מאחורה - מכוניות קטנות לפי הקונספט האירופאי (!) מיועדות לזוגות צעירים עם ילדים. לפי הקונספט הזה אין מקום לחלונות חשמל מאחור. וחוץ מזה למה אתם צריכים חלונות חשמל מאחור?

רדיו דיסק מקורי, אין ותוספת עולה 1300 ש"ח. מה אני צריך רדיו דיסק מקורי שאם מתקלקל יכול להיות שאי אפשר לשים רדיו אחר פרט למקורי (הרי יש מכוניות כאלה). רדיו דיסק פיוניר רמה טובה עולה לא יותר מ- 800 ש"ח

ועכשיו לנציג התביעה:
אין לאוטו ניטרול כרית אוויר נוסע? סמל"ת נפלתם בראש? התחרפנתם? באירופה הרי זה ציוד סטנדרטי בכל הדגמים שהם. נכון שזה ממש לא בטיחותי להסיע תינוק מקדימה ועדיף תמיד מאחור, אבל תנו את האופציה שתהיה קיימת.
ובטח אין על מה לדבר על עוגני ISOFIX. נכון?

הסיבה שהגרנדה-פונטו יקרה היא עלות הפיתוח והייצור שמתייקרים בגלל הבטיחות. כך ביאריס, כך בקליאו III, ב- 207 וכך בפוקוס ובמגאן.

בישראל מסתכלים אך ורק על כמה פח אתה מקבל פר שקל (טוב במקרה של הגרנדה-פונטו זה הרבה פח ) ולכן אין סיכוי שהגרנדה-פונטו תצליח בארץ.

אני אישית לא אקנה בגלל הקטע של התיבה הרובוטית. אבל! אם אני אחליט להוציא כ- 100K ש"ח או יותר על רכב חדש אני קודם כל אשאל איזו בטיחות אתם נותנים לי?

נ.ב.: ראיתי את האוטו היום באולם תצוגה שהיה סגור לצערי. האוטו במציאות אפילו יותר יפה מבתמונות. והוא נראה ממש גדול ביחס לפונטו ספייס. שיחקו אותה בגדול עם העיצוב. כל מי שקונה צריך לקבל במחיר גם חבילת שום נגד עין הרע שכולם יעשו לו על המאזרטי הקטנה שקנה.

ישן 15-09-06, 21:35   #60
Guest

student, תעשה לי טובה... אתה נשמע כמו סוכן של פיאט.

5 כוכבי בטיחות זה בהחלט לא צחוק, מסכים! אבל לשלם 110K על אוויר, זה מוגזם.

דיברנו כמה מחברי הפורום והגענו למסקנה בינינו - הגרנדה פונטו לא שווה את ה-105K בגרסה הידנית וגם לא שווה את ה-110K בגרסה הרובוטית!
אתה משלם הרבה ומקבל מעט - זאת עובדה שלא ניתן להתווכח איתה!

מקווה שסמל"ת יקבלו קצת שכל וישפרו את האיבזור.

חוקי פרסום הודעות