![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לדודה שלי פרצו פיג'ו 307 חדשה בזמנו, לאחר שהושאר תיק על המושב האחורי. לקחו את הכרטיס אשראי ומילאו לכל החבר'ה דלק בסבב תחנות דלק באיזור.
מה שיותר מרתיח זה שהמשטרה היתה יכולה לעצור את האפסים האלו (יש מצלמות בתחנות דלק), אבל כנראה היה חם בחוץ, והשוטרים נשארו בתחנה הממוזגת. אני באופן אישי לא משאיר כלום ברכב. לא על השטיחים ברצפה, לא על המושבים, והפאנל גם כן יורד מהרדיו בכל נסיעה. הפריצה היתה בחדרה ע"י שבירת חלון אחורי, הביטוח החליף למקורי אחר. נערך לאחרונה על ידי stio : 07-08-09 ב 10:57. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
אני מניח שהחברה למדה את הלקח,על בשרך מה שניקרא
ונקווה שהכל יסתדר לטובה לגבי הפיצ'ר, אפשר לשחק גם עם כמה זמן האורות ידלקו אחרי שעוזבים את הרכב כל משיכה נוספת בידית מעלה את הזמן ב 30 שניות וזה אף מוצג בתצוגה בלוח שעונים (או שזה רק ב MK2B ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
זו שיטה ידועה, והגנבים כמעט תמיד נמצאים באזור מהרגע שהגעת.
לנו קרה מקרה דומה בדרום תל אביב, רק שאנחנו השארנו מצלמת ניקון SLR דיגיטלית, מהסוג שעולה 4000 + ש"ח וכללה עוד סט עדשות מיוחד, וכמובן גם פלאש מגניב כזה עם שמגיב ב-IR. בקיצור, לא נעים. המסקנה - לדעת לאן ללכת - ולדעת מה לא להשאיר באוטו... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
|
ברוך הבא למועדון המפוקפק של הנפרצים..
לי בעבר פרצו כמה פעמים באחת מהם לפני כ 4 שנים משכו את כל הדלת הקדמית כלפי חוץ וממש עיקמו את כל הדלת גנבו את הרמקולים האחורים (לא ברור לי למה גנבו אותם ממילא היו רמוקלים של 100 שקל )מזל שהביטוח מכסה הכל תודה לאל.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט נחמד לפונטו!!! (אטימת איזור המנוע, ערוך) | shakedd | פונטו - טכני | 15 | 29-01-09 22:47 |
| DVD לרכב+ מסך | DUDUSL2 | מכירה | 2 | 24-03-08 20:01 |
| DVD לרכב | אודיו | 7 | 18-05-07 12:05 | |
| פרצו לי את האוטו! | פיאט כללי | 11 | 13-05-07 18:08 | |
| מייל נחמד- מכתב מהאישה לבעל ומהבעל אל האישה | אוף טופיק | 0 | 26-12-05 23:53 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד