אני מאד מקווה שלא מדובר בפריצת אטם ראש - הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע מלא במוסך מורשה לפני כחצי שנה בסה"כ (ועם הELX, זה יצא נזק של 4K). כמובן שזה אומר שהמשאבת מים בת חצי שנה בסה"כ, כנ"ל הטרמוסטט וחיישן הטמפ', ונראה לי שגם פקקי ה"נס קפה" (בחשבונית היה רשום: "פקק אלומניום מכסה שס פונט" בעלות של 30 שקלים).
אז אני מבין שבנושא העצירה עם מזגן בימים חמים המאורר אמור לעבור למהירות גבוהה (אם כי זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה).
לצערי מכיוון ששמשון "קצת" רחוק לי, ורק הנסיעה הלוך וחזור כבר תכסה את ההפרש במחיר אם יהיה, הטיפול יעשה בפטין בעכו (ששם הרכב מטופל מהרגע שקניתי אותו), ולפי מה שקראתי פה מבחור שביקר שם, יש להם קצת בעיה להבין שזה שהטמפ' נמוכה זו בעיה (אני מנחש שהתגובה שלהם הייתה "זה עדיף על גבוהה").
אני מצרף קישור לYouTube לסירטון שצילמתי את התנהגות שעון הטמפ'. הצילום יחסית ישן (סוף אפריל) והיה בימים שבבוקר היה ממש קר (כ-15 מעלות). בנסיעות בבקרים שמתוארות בהודעה הראשונה - התנועה
הרבה יותר מתונה. גם בנסיעה המצולמת, עמידה ברמזור גרמה לעלייה חזרה לנקודת האמצע.
http://www.youtube.com/watch?v=C8skNBPHHOU
אזי ההשערה היא בכל זאת טרמוסטט אולי? למרות אי העיקביות?
אני דיי חושש לדחות את הטיפול של זה, פשוט בטיפול הקרוב (בסביבות אוקטובר), אני בכל מקרה צריך לעשות טיימינג, ואם הטיפול אמור לכלול פירוק של הטיימינג, אני לא מתכוון לשלם על זה פעמיים במרווח של 3 חודשים ואעדיף להקדים את הטיפול של הטיימינג (יהיה כבד מבחינה כספית, אבל מטופש לעשות זאת פעמיים).