![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אז ככה
א) ההמלצה היא לקנות רפידות מקוריות כי ממש לא כדאי לחסוך כסף על הבלמים ואני מאמין שהמחיר שלהם לא בשמיים כי סט רפידות קידמי לHGT עלה לי 350 ש"ח אחרי מע"מ וזה ממש לא נורא (בהתחשב שקניתי אותם במוסך מרכזי של פיאט) ב) אתה לא חייב להחליף את כל 4 הסטים זה תלויי ברמת השחיקה שלהם בדרך כלל הרפידות מאחור לא נישחקות כל כך מהר כמו הקידמיות מאחר והן לא עובדות "קשה" כמו הקידמיות תפרק את הגלגלים ותראה האם יש עוד כמות רצינית של "בשר" על הרפידות שלך ותחליט בעצמך ג)כמו כן תשים לב לרמת השחיקה של הדיסק כי יכול להיות שגם הוא הגיע לקצה החיים שלו אצלי הדיסקים היוא במצב מעולה אז החלטתי שלא להחליף נ.ב בהצלחה
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיני פרוייקט מצולם - החלפת אנטנה + בסיס בפונטו דור שני E3 | Caveman | פונטו - טכני | 16 | 26-01-17 18:51 |
| [פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 17:25 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס: החלפת מסנן אוויר של המזגן | student | פונטו - טכני | 40 | 29-08-10 18:59 |
| [פרויקט מצולם] צביעת קליפרים בHGT | BentzZz | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 14-03-10 23:16 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס מנוע 16V - החלפת פילטר אוויר של המנוע | student | פונטו - טכני | 7 | 09-06-08 11:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד