![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
מה הבעיה עם הכפתור? עולה ולא יורד? יורד ולא עולה? אנא פרט.
האם ניסית (או החשמלאי ניסה) לרסס ספריי מגעים לתוך הכפתור כשהוא מפורק, או שהחשמלאי ניסה להפעיל, לא עבד אז הוא אמר "הלך הכפתור" בלי לבדוק מה הבעיה? גם באונו בשני החלונות הכפתורים לא עבדו. ניגשתי למוסך מורשה, דיברתי שם עם המנהל עבודה/ מחנסאי/ מי שזה לא יהיה, והוא אמר לי: "אין מה לבדוק, אנחנו מכירים את המחלה הזאת, הלך המפסק. כנס למשרד ותזמין חדש". אז נכנסתי לאוטו וברחתי. נסעתי להום סנטר, קניתי ספריי מגעים- 5 דקות והכל עבד ועוד בחניה של הום סנטר. פשוט לא יכולתי להתאפק. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
היתה לי בעיה דומה, יש לי גם מנגנון נוסף פרטים בפרטי...
הכפתור לא יכול להיות כי האמינות של הכפתור היא יותר ממיליון לחיצות.... תבדוק חיווט מהתחלה ועד הסוף, עם אתה צריך עזרה אני יכול להסביר לך בפרטי פרטים כי עשיתי את זה כבר, אשמח לעזור לך. נערך לאחרונה על ידי Michael : 14-06-09 ב 21:43. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע חשמלי לחלון נהג בפונטו דור 1 | eitan | פונטו - טכני | 11 | 08-05-09 20:45 |
| מדבקת רשת לחלון אחורי | שגיא ישראל | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 30-04-09 12:07 |
| נורת בלם שלישית לא נצמדת לחלון | שגיא ישראל | פונטו - טכני | 6 | 12-03-09 17:59 |
| גומיות לחלון איפה קונים את זה ? | command sergeant major | בראבו - טכני | 10 | 22-10-08 14:22 |
| החלפת מנועה לחלון חשמלי | פורום הגראז' | 1 | 08-04-06 21:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד