![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
זה המשפט שהכי הדהים אותי:
"אני קורא מעל דף זה לחברי הכנסת, העבירו הצעת חוק שתאשר עונש מוות למצפצפים. אני פונה לתושבי ישראל ללחוץ על נבחרי הציבור על מנת ליישם חוק זה במהרה. אני קורא למצפצפים בכבישים – תמותו. זונות." היום הוא קורא לעונש מוות למצפצפים, מחר מישהו יצפו לו והוא עוד עלול לצאת מהרכב עם סכין ולהעניש את הנהג המצפצף בעצמו בעונש מוות. אנשים כאלו יש לשלוח להסתכלות פסיכיאטרית ולא לתת להם במה בתור כתב באתר גדול. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
|
לא שאני בא לסנגר על הברנש זוהר, אבל אתם צריכים להבין שאתר ZONE בוואלה! מושתת על חבר'ה מאוד צעירים, חפוזים בלשונם, ולא תמיד יודעים לצנזר מה שצריך. גם העורכים קצת בלתי-זהירים כשזה נוגע לפרסום חלק מהדברים.
ברור שזה רחוק מלקלוע לטעם כולם, אבל אל תשכחו שפני התרבות כפני הדור - יאמר מה שיאמר בכתבה - זה מייצג חלק לא קטן מהאוכלוסיה הצעירה שלומדת נהיגה, לצערנו. אבל אני מסכים עם מה שנאמר בכלליות. הסגנון בוטה. מאוד.
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: סקודה אוטביה 1.4 TSI ניסן טראנו 2.4 קצר
|
זה שזה נאמר בצורה בילתי נסבלת זה דבר אחד אך הבחור צודק ב100% זה פשוט בילתי נסבל!!!
אז מה זה משנה באיזה דרך הוא הביע את עצמו חשוב הוא התוכן !! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
|
שיביע את עצמו בצ'אטים עם החברים שלו בצורה הזאת, לא כולם צריכים לראות את חוסר החינוך שלו. אם הייתי רואה מלפני רכב לימוד נהיגה והייתי יודע בוודאות שזה הוא נוהג, הייתי צופר לו עד שהפיוז של הצופר היה נשרף אצלי מעומס יתר.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
זה מה שקורה מהמיתון?
אין תקציב לכתבים?נותנים לילדים בני 17 להתנסח ככה זה נראה! מזעזע! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
|
זהו, שהכתבה ההיא זה עוד כלום.
פישפשתי בארכיון וזה מה שמצאתי. "וואלה" מלמדת צעירים איך לגנוב מחנויות. אז גבירותיי ורבותיי, קבלו את המדריך המלא לפושטק הצעיר: איך תגנוב מחנויות ותצא בשלום? http://zone.walla.co.il/?w=/2707/668865 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
וואו, אני בהלם... איך מפרסמים דברים כאלה.
אריק שמאי - תחשוב רגע על מה שאמרת ותגיד לי שאתה רציני. למישהו שאמא שלו חולה אני יכול להגיד שכדאי שהוא ילך איתה לבית חולים או שאני יכול להגיד שאמא שלו הבת $#@ בטח תמות עוד מעט אם הוא ימשיך להזניח אותה והכוונה היא אותו דבר אבל זה ממש לא נשמע אותו דבר. וזה אפילו לא מתקרב לקרסוליים של השפה שבה משתמש הבחור מהכתבה הראשונה. לגבי הכתבה שכביכול מעודדת גניבה מחנויות, זה אחד הדברים הבזיוניים שראיתי. מה אפשר לעשות לגבי זה? ואחרי זה מתפלאים שהנוער שלנו גדל ככה. וטוב שזה בפורום של רכבים כי לפי דעתי זה מאוד קשור לתרבות הנהיגה פה בארץ. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| כתבה במגזין "אוטו " ספטמבר 2008 | צביקוש23 | פיאט כללי | 10 | 10-10-08 13:15 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| פיאט בראבו החדשה - רשמי נהיגה בחו"ל | רפי לין | פיאט כללי | 5 | 12-09-08 09:59 |
| כתבה: "בפיאט אוהבים אותן קטנות" | פיאט כללי | 1 | 29-12-05 13:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד