![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
נו אז אולי תמליץ
אתה גר בצפון. ומי כמוך מכיר מוסכים של פיאט.דבר אחד בטוח,נידרשת בדיקה מיקצועית כי זה יכול להיגמר גם בראש מנוע סדוק.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
למרות שאני אכן מכיר, אני לא יכול להמליץ על מוסך מורשה ששפך לי מי ברז לרדיאטור, תוך שהוא מציין בפניי ששפך נוזל קירור ייעודי.
אני לא יכול להמליץ על מוסך מורשה שאני קובע איתו תור שבוע מראש לתיקון בעית חשמל, ואחרי שאני מגיע הוא מבשר לי חגיגית שהם טעו והם בעצם לא מטפלים בבעיות חשמל. אני לא יכול להמליץ על מוסך מורשה א' ששולח אותי למוסך מורשה ב', מנהל המוסך או מנהל העבודה (מי שזה לא יהיה) ממליץ לי לא לתקן אצלו כי התיקון אצל החשמלאי כמה רחובות ליד יהיה יותר מהיר ואולי גם מקצועי, כי הוא "מכיר את האונו יותר טוב".... מי שנכנס למוסכים המורשים בצפון זה על אחריותו בלבד (אלא אם העיפו כמה מכונאים ועשו שם סדר מאז שהייתי שם בפעם האחרונה). |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001 | מכירה | 3 | 06-10-14 10:17 | |
| תוצאות בדיקה לפונטו ספייס ELX | yaniv21 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 01-10-08 17:08 |
| בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס | Carioca | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 10-03-08 22:21 |
| רכישת פאנל חימום + זכוכית למראת צד בפונטו ספייס, האם אפשרי? | פורום הגראז' | 20 | 09-03-07 15:40 | |
| הגה כוח פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 7 | 17-11-06 17:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד