![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
שמעתי שהמרכזי גם קצת חאפרי וגם יקר.
יש עוד המלצות? לא רוצה למכור את האוטו
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בולען שמן
תגיד מה נהיה איתך
שירשור של עוד מאה תגובות לא יורידו אותך מהעץ. הסביר לך ברור לך לסודאי בבן אביגדור בת"א ותקנה אטם ראש קנה שמן 5W40 קנה פילטר שמן. קנה פלשינג אפשר דרך אגב לקנות בחצי חינם ויש גם שמנים באייס בזול. לך אפילו לתחנות דלק כמו בחולון יש שם סיכאי או בת"א ואמור לו נקה בפלשינג.החלף שמן .פילטר.אטם . לאחר מכן אמור לו לשטוף את המנוע ותראה לאחר מכן מאיפה אם יש בכלל נזילות. ואם תעצבן "אותי" אני אבוא לעשות את זה נשבע לך עליי רק אל תתייאש |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
אני מטפל שם 3 שנים ומאוד מרוצה. חוץ מזה, המלצתי לך על מוסך שמשון ביהוד. אם היית מריץ חיפוש, היית רואה אינספור המלצות על המוסך הזה. |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
צטט:
חחאת האמת קניתי כבר הכל כולל פילטר, שמנים, פלאשינג, תוסף לשמן, אבל הוסבר לי כבר 100 פעם שזה לא מה שיפתור את הבעיה - אבל אני עדיין יבצע את זה. בקשר לשטיפת מנוע, אני יודע שיש נזילה כלשהיא אומנם הוסבר לי ע"י המכונאי שזה לא מה שיגרום להעילמות רבה כמו שאני מתאר. ואיך קוראים למוסך ביהוד? ובמרכזי אם אני יילך יעלו על הבעיה כמעט בטוח? |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: hgt
|
בדקת שבאמת חסר לך שמן?
כי כמו שפיליפ ואורן אמרו יש מצב שבאמת לא היה חסר שמן פשוט המדיד דפוק ושתחליף שמן תראה אם היה חסר או לא. אגב, יש דרך לדעת אם המדיד דפוק? |
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
צטט:
|
||
|
|
|
|
|
#37 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
צטט:
הייתי ממליץ לך (אמנם לא מנסיון אישי) ללכת או למוסך שמשון יהוד, שם למירב הבנתי הם מקצועיים ואדיבים, או לחלופין למוסך התלתן בפ"ת, שהם אמורים להכיר את סוג המנוע הזה די טוב.
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
כשאתה מרוקן את השמן תמדוד לאחר הריקון בדיוק כמה שמן יצא! ככה תדע אם באמת הרכב אוכל שמן או לא. אם אתה עושה את זה במוסך תתעקש שהרישון יהיה לאיזה גיגית/בקבוק שתביא על מנת שתוכל לבדוק.
לגבי המכונאים במוסך של דוד שלך, נו באמת, מה אני אגיד. אגב, גם בבדיקת במכון לפני שמכרתי את האוטו אמרו שגל זיזים דורש החלפה והמנוע דורש שיפוץ בגלל רעש יתר, הסברתי שזה הווריאטור והבוכן לא ידע מה זה בכלל בעלי מקצוע איכותיים.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בולם זעזועים דולף בפונטו 1995 | אייל מ | פונטו - טכני | 11 | 11-12-08 11:37 |
| גז דולף ממדחס מזגן בפיאט אונו. מה ניתן לעשות? | stio | אונו - טכני | 0 | 05-07-08 23:02 |
| בעית אורות דש בורד ובעיית מדחס דולף- טמרפה 1600 95 | פורום הגראז' | 0 | 11-05-07 15:49 | |
| מאדה המזגן דולף | פורום הגראז' | 1 | 09-06-06 02:33 | |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 14:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד