![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אם זה מוסך כללי הריי שאפילו אקזמינר לדעת מה הבעיה והידע המקצועי הדרוש לביצוע קידוד מחדש אין להם.
אמור להם שאתה מכניס את הרכב למוסך מורשה לשם בירור התקלה ופיתרונה, אין לך פה ברירה אחרת מלבד מוסך מורשה, בנושא הספציפי הזה.
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
אני חושב שהפואנטה מתפספסת כאן -
לפני שאתה ניגש לתקן במורשה פיאט, עם כל הצער שבדבר, עליך למצות עם המוסך הזה את הטיפול - כדי שלא ינסו להתנער מזה בהמשך. אין סיבה שתישא בעלויות תיקון של משהו שהיה תקין לפני ביצוע פעולה אחרת. דאג שיובהר לבעל המוסך, שאתה רואה בו אחראי לנזק שנגרם. אם יש לך קרוב שהוא עו"ד - אל תתבייש לשאול מה הוא חושב. אם המוסך הוא מורשה משרד התחבורה, הוא גוף חוקי לטיפול ברכב, וככזה הוא אמור לבצע את העבודה שלו בצורה מקצועית, מבלי לפגוע בשום דבר אחר. הכי קל להגיד ש"הלך המחשב" ושזה כח עליון, אבל כנראה שגם לך ברור שזה לא צירוף מקרים מדהים. אם הבאת את הרכב עצמאית (לא עם גרר..) והוא עבד בצורה תקינה בהגיעו לשם, הרי שהחלפת הגיר לא אמורה לגרום לECU לשכוח מי פותח אותו. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה במחשב פונטו/ תיבת הילוכים | supergirl | פונטו - טכני | 1 | 16-04-09 01:43 |
| בעיה מוזרה! לאחר עזיבת המצמד הרכב מגמגם-עזרה פליז | saar | אונו - טכני | 13 | 23-01-09 00:16 |
| בעיה עם הנעת הרכב בזמנים קרים. | יגאל | פונטו - טכני | 5 | 20-12-08 14:34 |
| בעיה עם הנעת הרכב | ALiK | טיפו - טכני | 9 | 12-02-08 16:33 |
| בעיה מוזרה במחשב דרך ובמחשב רכב (ELX 2001) | פורום הגראז' | 12 | 16-07-07 23:35 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד