![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
צטט:
חח ברור ש-5 דלתות נראה לך הם יקבלו גם רכבי ספורט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני לא יודע מה הם עושים עם הסקודה והמאזדה וכ' שלהם מבחינת שיפורים, אבל מה אתה יכול לשפר בגרנדה פונטו? זה 60 כ"ס או גג 77 כ"ס מה שיש להם. לרדוף אחרי סוס ועגלה הם לא יכולים עם הרכב הזה...
בכל אופן אני לא ראיתי גרנדות סמויות (ולא גרנדות בכלל) בשבוע האחרון בכבישי הצפון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל
|
לידיעתך...למשטרת תנועה ארצית יש כיום כמה רכבי ספורט ייעודים שמיועדים למרדפים.
אחת מהם היא קרייזלר ספורט 2 דלתות (שכחתי את שם הדגם , אך דומה לאוודי טי טי ) בצבע לבן . ומלבד זאת כמו שכבר צויין כאן חלק גדול מה"סקודות והסובארו" שיש ברשות משטרת תנועה ארצית אכן עברו שיפורים מסוימים במנוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא בדיוק פיאט אבל
עם כבר מדברים על מכוניות שמשמשות בתוק ניידות
בווינה נתקלתי בדבר הבא בתפקיד ניידת ככה שלכל דבר יש שימוש |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: clio sport
|
בשבוע החולף ראיתי שלוש פעמים ניידת גרנדה פונטו לבנה אורבת לנהגים ממהרים בירידה מאלייקים ליוקנעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
כתבנו בצפון
|
כשאני מגיע לקטע הזה אני תמיד מאט, זהו המקום החביב עליהם. הם מתחבאים בכניסה לפארק.
אגב, צביקה, שמתנ"א יעשו מה שהם רוצים עם הרכבים שלהם, האמת זה ממש לא מעניין אותי, מהסיבה שאני פשוט לא סובל אותם כלל, באמת. למרות זאת השוטר שעצר אותי פעם אחרונה עם האונו בטיול של המועדון בכביש סובב כינרת היה ממש נחמד, לא ראיתי דבר כזה בחיים, אני הסתכלתי עליו בהלם אחרי השיחה שהיתה בינינו שם על השוליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל
|
פעם אחרונה שעצר אותי שוטר לבדיקה.. הסברתי לו שעד שהוא לא יחבוש לראשו כובע משטרה מבחינתי אין לו כל סמכות חוקית ומבחינתי הוא מתחזה... אחרי שחבש את הכובע ביקשתי ממנו שיזדהה בפניי ויציג תעודת שוטר (דבר שאגב למרות שאף שוטר לא עושה.. סתם שתדעו כל שוטר באשר הוא מחוייב על פי חוק להציג ולהזדהות בפניכם עם תעודת שוטר לפני שפונה אליכם) בשלב הזה השוטר כנראה התיאש ואמר לי ... "עזוב ..שיהיה לך יום טוב ..סע לשלום..."
![]() נערך לאחרונה על ידי Caveman : 26-04-09 ב 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] סיפור מצחיק צביקה אהבתי אני ינסה את זה גם ( מקווה שהשוטר לא יתפוס עליי כריזה).
STIO כולם יודעים שמים שקטים חודרים עמוק אז לך תידע מהעוללו לפונטו גרנדה המשטרתית במנוע.
Fiat Punto MK2 Young 2003 נערך לאחרונה על ידי Caveman : 26-04-09 ב 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
כתבנו בצפון
|
אלי, הם לא יכולים לעשות כלום בגרנדות האלו מכיוון שזה רכב שכור ולא שלהם, אולי יש איזה מבצע בצפון והם השכירו כמות מסויימת של רכבים אשר יחזרו אח"כ לחברת השכרה.
אני דווקא ראיתי בצומת יגור ביום ה' האחרון לכיוון דרום עומדת פולקסווגן ג'טה סמוייה בצבע שמפניה עם לוחית רישוי קדמית לא במקום שקבע היצרן, אלא קצת למטה, לא הבנתי מה הרעיון לחסום את פתחי האוורור של הרדיאטור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
יש גם שוטרים נחמדים, כמו שקרה לגיא (כנראה שזה אפקט האוויר שבכנרת, כי גם לי המקרה של שוטרת נחמדה היה ביציאה מכיוון המג'רסה חזרה לטבריה).
מה שצביקה עשה זה אחד הדברים הכי נכונים, הבעיה שאם נופלים על השוטר הלא נכון... ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פנדה ישנה בבית שמש במגרש המשטרה | צביקוש23 | פיאט אספנות | 4 | 06-05-12 20:54 |
שוב אני רק רוצה להזכיר שאני לא מבין למה המשטרה... | ori | אוף טופיק | 4 | 24-03-08 17:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד