![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
או.קי...
בקשר לטוויטרים, כרגע מחזיק, באם יתפרק אז אפתח ואדביק עם סיליקון באמת, פשוט אין לי כוח לפרק את זה שוב :P את הקרוס עטפתי בשקית ניילון לכריכים (זה מה שהיה לי זמין) ועשיתי 2-3 חורים עם מחורר ליד הפתחי איוורור המקוריים של הקרוס (שיערתי בזמן ההתקנה שאם יש את פתחי האיוורור הנ"ל אז יש להם משמעות). האמת שעכשיו שמעתי מין קירקושים בזמן נסיעה מהדלת שבצד של הנהג, אבל אני לא סגור על זה אם זה מהקרוס שמתנדנד לו שם או לא. אם הם יחזרו (ולצערי אני משער שכן), אז אפרק שוב ואבדוק. בקשר לחיווט, השתמשתי במקורי של הרכב. אינני מכיר כלל את המערכת חיווט ברכב הזה, ושלא כמו באונו בזמנה שהיה מאד פשוט לראות לאיפה כל חוט הולך, פה צריך לפרק חצי דשבורד נראה לי, אז ויתרתי על הרעיון.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיני פרוייקט מצולם - החלפת אנטנה + בסיס בפונטו דור שני E3 | Caveman | פונטו - טכני | 16 | 26-01-17 18:51 |
| [פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 17:25 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס: החלפת מסנן אוויר של המזגן | student | פונטו - טכני | 40 | 29-08-10 18:59 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס מנוע 16V - החלפת פילטר אוויר של המנוע | student | פונטו - טכני | 7 | 09-06-08 11:19 |
| ייעוץ לגבי החלפת ברקסים ובולמים בפונטו ספייס 2001 | roeys | פונטו - טכני | 8 | 03-04-08 17:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד