![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
נראה שיש לך סבלנות לרכב שלך (כמוני) .
ברור לי וזה נראה גם בתמונה שחיברת את התופסנים בצידי המושב, תרכין את הראש אל מתחת לכיסא ותזיז קדימה ואחורה את המושבים ותראה אם הגומיות הצידיות והמדוברות לא נמתחות בזמן שהכיסאות זזות על פני המסילות. דבר שני את הפלסטיקים/חיפויים לא ממש מסובך לפרק ( קצת כאבי גב זה הכל) בדר"כ מברג פיליפס עדיף הקטנצ'יק אני קורא לו תפוח או גם שמעתי בוקסר, או מפתח אלן תסתכל ותראה, הפלסטיק תפוס באמצעות שתיים שלוש ברגים ואולי כמה קליפסים שהם חלק ממנו ( משהו בסגנון מכסה של שלט לצורך העניין) וגלגלי כיוון המשענות מתפרקים בדר"כ ע"י הוצאת חיפוי באמצע הגלגל ושם מתחבא לו בורג אחד. אני מבטיח לך שאם תעשה כן תראה שינוי גדול באחיזת הכיסויים על גבי המקוריים ונשאיר לרגע את עניין היופי בצד. אם תעלה תמונות, אחת כשכל הכסא קדימה ככל האפשר ואחת כשהוא אחורה, אוכל לעזור יותר. כשאני מרכיב כיסויים ברכב אני מפרק אותם לגמרי מהרכב ועובד על גבי שולח,ן אצלך בגלל נושא כריות האויר אני נמנע מלהציע לך את אותו הדבר, למרות שזה אפשרי ע"י ניתוק קוטבי המצבר וניתוק הקונקטורים מתחת למושבים.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 15-04-09 ב 00:50. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בבחירת מערכת מושלמת לפונטו שלי | BenDa 36 | אודיו | 9 | 04-05-14 17:06 |
| עזרה בבחירת צמיגים | shmaram | אונו - טכני | 26 | 06-10-08 22:34 |
| התייעצות: לקנות כיסויים חדשים או להשאיר את המושבים ללא כיסויים? | stio | אוף טופיק | 4 | 16-05-08 12:26 |
| גופיות למושבים - פונטו 01 SX | asela | פונטו - טכני | 3 | 19-01-08 23:43 |
| קטלוג חלקים של פיאט 600 | מכירה | 0 | 11-03-06 08:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד