![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מה דעתכם יצא לי יפה ?(צבעתי את היציאות של המזגן באונו)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אתה יכול לצבוע את כל הקונסולה המרכזית בצבע כסוף. כמו בדגמי ה-GETZ של יונדאי.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
נראה איכותי.. תתחדש
בעזרת איזה סוג צבע ביצעת את העבודה? |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
צטט:
אני אשאל את חבר שלי הוא זה שהביא תצבעאם אני לא טועה צבע של יעקובי עשיתי איזה 3 -4 שכבות עם הפרשים של 20 דקות בין כל אחת |
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
צטט:
יש עוד מישהו שיכול להמליץ על סוג צבע מומלץ לעבודות שכאלה? וכן צבע מומלץ לצביעת כל יתר הקונסולה המרכזית, בהתאם לחומר ממנו היא עשויה. |
||
|
|
#6 |
|
Guest
|
נחמד, קצת נדוש אבל נחמד
אגב LBL תצבע בצבע יעקובי, מיוחד לפלסטיק שבא עם צבע יסוד ביחד עם הצבע שאתה רוצה |
|
|
#7 |
|
Guest
|
העבודה נראית איכותית, אבל אני בכל אופן עדיין חושב שכל רכב צריך להישאר במצב היצרן, כלומר בלי "שיפצורים" כלשהם.
מבחינתי רק צריך לשמור על הרכב, שיהיה שמור וזהו. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
מקורי, עדין ויפה.
כל הכבוד |
|
|
#9 |
|
Guest
|
ייצא לך ממש יפה אני גם מליפני גיומיים עשיתי שפצור קטן לאונו שלנו הנה כמה תמונות (אני מנסה לישמור עליה אורגינלית אבל שתיהיה גם יפה מה הכוונה לא להוסיף לה סופית לאגזוז לא להחליף דברים משמעותים ברכב והידית הילוכים הוחלפה כי מה שהיה הראש שלה היה שבור והיה מסוכן )
קצת פרטים על הפיאט היא 1100 שנת94 ![]() ![]()
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
לירן-אונו,
אהבתי את האונו שלך אבל מה שאני לא אוהב זה הטמבונים שחורים זה לדעתי מכער את האוטו זה גורם לאוטו להיראות עוד יותר ישן ממה שהוא באמת לדוגמא הייתה לי גולף CL שנת 92 הצורה השלישית לא המרובעות והטמבונים שלה היו שחורים והיא בצבע לבן שנהב,וזה מכער בהמשך השנים החכמים כבר הוציאו אותה עם טמבונים צבועים בפולצווגן. ומאיפה משיגים באמת מגיני בוץ של FIAT ? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד