![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
![]() יש לי ניסיון של עבודה עם הטרטל למעלה מ- 3 שנים, אומנם החומר מתייבש מהר אך מצד שני גם אני עובד מהר- לא קריטי בכלל. 50 ש"ח לטרטל זה אומנם טיפה יקר, אך בכל זאת אני אגש לשם השבוע כדי לרכוש את הווקס הזה, ועל הדרך גם ארכוש נוזל לשמשות שעומד להיגמר. אגב, מצאתי חניה במתחם שכמעט אף אחד לא חושב לחנות שם כדי שלא יפתחו עליי דלתות- מאחורה! כולם נדחפים מקדימה, בעוד אני מחנה מאחור...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אתמול רכשתי את הוקס טרטל לצבע מטאלי המדובר פה באוטו דיפו והייתי ממליץ לך לקפוץ דווקא לשם מכיוון שיש עכשיו הנחה של 25% על כל מוצרי טרטל, ככה שיוצא שזה עולה 38 שקל בערך, ועם הכרטיס חבר שלהם אפילו עוד קצת פחות.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
שגיא, מה שלומך?
![]() חבר'ה, אתם כל הזמן טועים וקונים את ה"טרטל" - אחרי שיש המלצות על חומרים טובים משמעותית (וטיפה יותר יקרים. לא בצורה משמעותית) - מדוע? בפעם האלף (והאחרונה) - חדל לרכוש את מוצרי "טרטל" - תת רמה. זוועה.
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
היי מצויין. תודה
שלומך? בנוגע לטרטל, קראתי את התגובות ורכשתי אותו מהסיבה הפשוטה שהיה לי בדיוק אחד כזה זרוק במחסן והשתמשתי בו, אז כדי שאני לא יתקע באמצע בלי ולא רציתי באמצע גם להחליף לחומר אחר אז רכשתי את הטרטל. אין לי כל כך הרבה נסיון עם חומרים מהסוג הזה ככה שאני עוד לא יכול לקבוע מה טוב יותר ומה פחות, אבל בהחלט אני לא פוסל אופציות של חומרים אחרים ואני מאמין שהבא שאני ירכוש יהיה כבר חברה אחרת. תודה בכל אופן (: |
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עדכון:
קניתי את הטרטל לצבע מטאלי (זה מה שהיה שם), עלה 45 ש"ח, הוא בצבע כחול. תודה לכל מי שייעץ. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
אני ממלא כבר שנים מים מורתחים ומוסיף 3/4 כוס חד פעמית של נוזל לניקוי חלונות לבית.
היה לי שכן ז"ל (היה בן אדם זהב ואהב לשתות) שהיה מוסיף חצי כוס אלכוהול (במקרה שלו וודקה או ערק) ולטענתו זה גם מונע היצתברות לכלוך במשאבת השפריצרים גם השפריצרים על גבי מכסה המנוע לא נסתמים וגם מחליק את המגבים על פני השימשה, גדול לא?
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
כן אבל בדר"כ המים מהשפירצרים עפים גם על גג הרכב ועל המכסה מנוע ואלכוהול ושמש ביחד זה לא טוב.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
צודק לחלוטין, אלכוהול ושמש ביחד זה מתכון בטוח לכאבי ראש נוראיים...
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| פוליש לצבע מלוכלך | AVIRAM20 | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 21-12-08 08:18 |
| צביעת פונטו צבע מטאלי | פונטיוס פילאטיס | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 23-10-08 17:47 |
| עוד טיפולים לצבע | liorwohl | גלריה | 4 | 16-10-08 23:56 |
| "פוליש + וקס" לצבע מטאלי | shachar | שיפורים וקוסמטיקה | 45 | 10-09-08 18:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד