![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
יופי של רעיון עם הכבל רשת
ריבוי הגידים שלו בהחלט עוזר למשימה.אממ...זה פתאום הכה בי ![]() אני מנחש שהשליטה היא ע"י עכבר (אלחוטי?)? מה בקשר למקלדת בנוסף? שכן לפי מה שזכור לי, המערכת תתקע עוד ממש בהתחלה אם לא מחוברת מקלדת (או שמה ישנה אופציה שאיני מכיר לבטל את בדיקת המקלדת דרך הBIOS?) האם המחשב עצמו (המארז), נמצא מתחת לכסא הנוסע (זה נראה לי הכי הגיוני, במיוחד עקב העובדה שהוא פורק)? בקשר לתוכנות ניווט, האם ישנה אופציה לתוכנת ניווט שתעבוד על הPC? משדר GPS שמתחבר לUSB אולי? בנוסף, לפי מה שראיתי יש למחשב יציאת TV-OUT בנוסף ליציאת VGA הרגילה. האם לשם מחובר המסך, או שיש לו חיבור VGA? מצטער על ריבוי השאלות, זה פשוט מאד מעניין
|
|
|
|
#2 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
המסך הינו מסך מגע ככה שכל השליטה היא דרכו תוך שימוש בתוכנה שנקראת RIDERUNNER (עד לפני כמה חודשים נקראה ROADRUNNER). המסך מחובר ליציאת ה-VGA על מנת לקבל תצוגה ובנוסף יש לו חיבור USB שמפעיל את אופציית המגע. ישנן כמה תוכנות ניווט אך אני עדיין מחפש את הפתרון הנכון. לגבי ה-GPS, ישנה אפשרות חיבור של GPS דרך ה-Bluetooth או חיבור USB, תלוי ב-GPS שתבחר. ישנו המון מידע בנושא באתר www.mp3car.com.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
רענן
מבחינת הGPS תנסה את מה שהם מציעים כאן http://www.kk.org/cooltools/archives/001623.php רעיון מענין של עבודה עם google Earth וGPS דבר נוסף, אם אתה מושצא תוכנה שעובדת טוב עם PC אני אשמח, אני מחפש כזו כבר די הרבה זמן. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
|
באמת רעיון מעניין אבל לדעתי לא ישים במקרה של רכב, אלא אם אתה נוסע ליעד ספציפי.
כל הרעיון, מבחינתי לפחות, הוא היכולת לעבוד עם תוכנת ניווט שמכירה את הארץ ללא תלות בחיבור לאינטרנט. החסרונות של GE במקרה הזה ברורים. אני יודע שישנו פתרון של מפות דסטינייטור על תוכנת FRONT END שנקראת Centrafuse (בתשלום) וישנו גם MAPMONKEY. אינני יודע עד כמה הפתרון חוקי גם בהנחה שרכשת את המפות, צריך וכדאי לבדוק ולכן לא ארחיב על העניין כאן. מה שכן, העבודה עם GE יכולה להיות מעניינת בימי מסלול, אני כבר מתחיל לחשוב על משהו
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תודה על התגובות, ולא ידעתי העולם המיחשוב לרכב כל כך מפותח עד שהגעתי לאתר שהפנת אותי אליו
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
|
זו בדיוק הנקודה, העולם הזה מאוד מפותח ולאחרונה מתחיל לצבור תאוצה בארץ. בוא נאמר שכבר יש ויכוחים על איזה כרטיס קול מתאים יותר לרכב, כמה הוא דורש מהמעבד וכדומה.
בארץ, כל המערכות האלה מתחילות בראש ובראשונה בעקבות הרצון לשפר את הצליל ולקבל קרוס אקטיבי להרבה ערוצים. בחו"ל אפשר למצוא מערכות שהמוזיקה היא הדבר השולי בהן ודווקא נושא הניווט והדיאגנוסטיקה הן מרכז המערכת. היתרון של מערכת כזו, הוא ללא ספק, הגמישות שלה. בעצם, חוץ מקפה נראה לי שאפשר לעשות הכל. (אולי זה יהיה התירוץ שלי מדוע לא עשיתי קפה במפגש )
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| 2,012 כלי רכב מסוג "פיאט" נגנבו בישראל ב- 2006 | פיאט כללי | 1 | 15-07-07 21:37 | |
| פרוייקט מצולם "החלקת תא מטען אונו 87 " | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 04-05-07 09:50 | |
| עוד פרוייקט במוסך "קובלנץ" (ביאנקינה) | פיאט אספנות | 0 | 19-05-06 00:48 | |
| [פרוייקט מצולם מחו"ל] angle eyes לפיאט פונטו דור שני | פיאט כללי | 0 | 02-04-06 02:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד