![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
פשוט ככה. אתה לא יכול לראות את העדכון הזה בלוח הבקרה תחת "הוספה והסרה של תוכניות", וגם אם תסיר את כל העדכונים הכוכב הכחול לא ייעלם. זה קובץ שהם משתילים לך בתקיה של הוינדוס, וצריך להיכנס למצב בטוח ולהעיף אותו, משום שבדרך הרגילה זה חסום!
גם אם תעשה שחזור מערכת אחרי יום אחד הדבר הזה יחזור. ייתכן שאם העדכונים האוטומטיים לא פועלים אצלך ואתה מאשר אחד אחד, אז הקובץ לא ייכנס לך כ"כ בקלות. בסופו של דבר אתה תקבל עדכון "אבטחה" ואתה לא תדע שמדובר בזה, ותתקין אותו. מישהו צריך לדבר עם ביל גייטס, ולומר לו שהאופיס צריכה להיות כלולה במערכת ההפעלה. למה שאני אקנה אופיס מקורי ב- 1000 ש"ח? ממש בדיחה. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
| היום ב- 21:00 בערוץ 2: "מי גנב את האוטו שלי?!" | stio | אוף טופיק | 7 | 30-08-08 23:15 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 16:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 21:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד