צטט:
במקור פורסם על ידי spidi
אני חושב לשני כיוונים : 1) בעל הרכב הקודם השאיר אצלו מפתח ולא אמר לי וחיכה להזדמנות פז.
2) אני תמיד בהרגלי מחנה את האוטו ועולה הביתה לכמה שעות לפחות כדי לנוח מהעבודה - תמיד ככה - ושמתי לב תמיד שאנשים עוברים מסתלים על האוטו - זה טבעי כי הוא מושך צומת לב מבחינה חיצונית - ויכול להיות שמישהו מהבניין ששם לב להרגל שלי וידע איך ומתי לעקוץ!!!
לצערי ליד המדרכה זה המקום חניה היחידי שאני יכול להחנות - מי שגר בנשר יודע איך זה הולך .
לפחות עליתי על הגניבה מיד וכמעט השגתי אותם אילו היו מתעכבים עוד כמה שניות - כי אם הייתי מחנה את האוטו במרחק שאני לא יכול לראות (רחוק מהכביש) אז בטח הייתי עולה על זה שגנבו לי אותו אחרי יום או כמה שעות לפחות!!!
הקטע שהמקרה הזה לא הזיז לאף אחד מהשכנים .. אנשים עם חלונות פתוחים ומסתכלים כאילו פרסומת של YES או משהו בסגנון!!! אני בטוח שאם מישהו מקומה ראשונה היה נותן צעקה הגנבים היו נלחצים ובורחים .. משהו פה מסריח ביותר ואני לא אוהב איך שזה מסתדר לי בראש
|
כמה זמן הרכב אצלך, ועם כמה מפתחות קיבלת אותו? היית צריך לקבל 2 מפתחות מקוריים.
הרכב שלך מושך הרבה תשומת לב, גם אני שהלכתי על המדרכה לידו בפעם הראשונה שראיתי אותו- עצרתי, הסתכלתי, וישר זהיתי שמדובר בפונטו GT, למרות שאז לא היה לרכב את הלוחית מאחור. גם כשהתקנת את הג'אנטים ישר הבחנתי בזה, אבל תמיד חשבתי שזה עלול להסתיים בגניבה, משום שרכב כזה מיוחד לא מחנים על הכביש הראשי, פשוט יש המון אנשים שעוברים ומכוניות שרואים את הרכב, ויכולים לדווח הלאה. אחרי שהסתכלתי על הביניין למעלה הבנתי שזו החניה היחידה שאתה יכול לראות את הרכב מהבית.
מלבד זאת אני לא מבין את האומץ והחוצפה של הגנבים: לבוא בשעה 22:15 בערב לרחוב כזה סואן ומואר, ליד חנות מכולת וסמוך לשער של הטכניון עם תנועת מכוניות ואנשים גדולה ומשני הצדדים וביניני מגורים עם חלונות שפונים לרכב, ותוך 30 שניות להתניע ולנסוע?! פשוט ביזיון.
זה רק מוכיח שכל האזעקות הרגילות ואזעקות הביפר פשוט לא שוות כלום, עד שאתה יוצא החוצה הרכב כבר איננו. לא פלא במכוניות החדשות הפסיקו להתקין אזעקות, וחברות הביטוח לא דורשות אזעקות כתנאי לביטוח מקיף, אלא רק קודן.
בקשר לשכנים- אולי לא הבינו מה קורה לנגד עניהם, או שהם פחדו. אחרי הכל לך תדע מה יש לגנבים, אולי נשק או סכין ולא כל אחד רץ להגן על רכוש של אחרים. אני אם הייתי רואה דבר כזה זה ברור שהייתי מנסה להבריח אותם.
בכל אופן אני אתמול עשיתי סיבוב בנשר בהרבה רחובות סמוכים, גם בשעה 18:15 וגם בשעה 22:00 ולא ראיתי כלום, ראיתי המון פונטו רגילות, גרנדה פונטו, אונו ואפילו HGT אבל לא ראיתי את שלך, וזה רק מחזק את קו המחשבה שלי מההודעה הקודמת.
שים לב מה רשמתי לך אתמול:
צטט:
במקור פורסם על ידי stio
יש גם סיכוי גבוה מאוד שראו את הרכב שלך במפגש שהיית בו בנתניה, רשמו את המס' רישוי ו/או צילמו אותו, אתרו אותך דרך מס' רישוי ואז הגיעו אליך וגנבו לך אותו. גם בגלל זה אני פוחד להגיע למפגשים המוניים מסוג זה.
|
שים לב מה רשמו בקארספורום היום:
צטט:
במקור פורסם על ידי ערן-B18
דרך אגב...לא שמתם לב שהיו כמה אנשים
שדיברו עם מישהו בפל' ובערבית אמרו מס' לוחיות רישוי
נתקלתי ב3 בחורים כאלה במפגש
|
לדעתי המפגש שהיית בו הוא הצרה הצרורה שהובילה לגניבה.
השאלה היא האם מישהו ראה לאיזה רכב נכנסו אותם אנשים.
אתה דיווחת על יונדאי שסגרה על הרכב שלך מלפנים, האם ראית את היונדאי הזו במפגש?!