![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
כואב לי הלב בשבלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט,ב.מ.וו
|
עכשיו ראיתי בקראספורום את ההודעה....אם אני אשמע,אראה או יציעו לי חלקים לGT אני אצור איתך קשר...קצת מלחיץ לראות שככה גונבים בלי יותר מידיי חוכמות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מנהל
|
מסכים עם גיא והאפשרות נראית לי הרבה יותר מסבירה
לפי דעתי מישהו שמכיר את הרכב שלך איכשהו שיכפל את האימבולייזר וכ"ו ממליץ לך לחשוב טוב איפה הרכב שלך טופל מאז שהוא אצלך הייתי כמו כן במידה ולא נסעו איתו לשטחים (גנין וכ"ו) לחפש בכפרים הערבים והדרוזים בגליל. בכפר שממול כרמיאל (שלא זוכר את שמו..) פועלים כמה כנופיות ידועות של גנבי רכב מקצועים מאד . לא אתפלא אם יש להם קשר למקרה. צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מנהל
|
כמו כן אני ממליץ ואפילו זועק .
אפילו שזה קצת יקר, התקינו קודן וחבלית איתור של פוינטר או איתוראן. יש להם צוות בלשים משלהם , וידוע לי שב 95 % מהמקרים הם מאתרים את הרכב תוך דקות כולל הוצאת מסוק פרטי וכ"ו. ממליץ לכולם בחום למי שאכפת לו מהרכב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
הגלגלים שלי: במרדף אחרי GT
|
טיפולים עשיתי אצל אנשים שהם אחים שלי .. ואין סיכוי שהם יחשבו לעשות לי דבר כזה(תתפלאו אבל אני בטוח בדבריי).
אני חושב לשני כיוונים : 1) בעל הרכב הקודם השאיר אצלו מפתח ולא אמר לי וחיכה להזדמנות פז. 2) אני תמיד בהרגלי מחנה את האוטו ועולה הביתה לכמה שעות לפחות כדי לנוח מהעבודה - תמיד ככה - ושמתי לב תמיד שאנשים עוברים מסתלים על האוטו - זה טבעי כי הוא מושך צומת לב מבחינה חיצונית - ויכול להיות שמישהו מהבניין ששם לב להרגל שלי וידע איך ומתי לעקוץ!!! לצערי ליד המדרכה זה המקום חניה היחידי שאני יכול להחנות - מי שגר בנשר יודע איך זה הולך . לפחות עליתי על הגניבה מיד וכמעט השגתי אותם אילו היו מתעכבים עוד כמה שניות - כי אם הייתי מחנה את האוטו במרחק שאני לא יכול לראות (רחוק מהכביש) אז בטח הייתי עולה על זה שגנבו לי אותו אחרי יום או כמה שעות לפחות!!! הקטע שהמקרה הזה לא הזיז לאף אחד מהשכנים .. אנשים עם חלונות פתוחים ומסתכלים כאילו פרסומת של YES או משהו בסגנון!!! אני בטוח שאם מישהו מקומה ראשונה היה נותן צעקה הגנבים היו נלחצים ובורחים .. משהו פה מסריח ביותר ואני לא אוהב איך שזה מסתדר לי בראש - אני אישית אם הייתי בקומה ראשונה וידעתי שגונבים את האוטו של השכן הייתי יוצא מיד ואולי שומר טיפה מרחק אבל מנסה לעזור לפחות להרתיע אותם - לחץ גורם לגנבים להשתגע ולסגת אחורה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
מצטער בישבילך אני עושה את הברורים שלי לא שחחתי אותך בגלל המיקרה שלך התחלתי לפחד ואכשיו אני מתחיל להכניס את הרכב קבוע לחניה הביתית למרות שיש לי
אזעקת ביפר,קודנית,אמבוליזר אני לא מסתמך על זה מה זה התחיל להיות ביכוש לפונטו GT ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
ספידי קח בחשבון שמסתובבים היום בשוק המון מפתחות מסטר מחוברים למחשב קטן שמפענח אימובליזר מקורי ומשבש אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
הבן ז... הזה יותר מיקצועי מהסרט עקיצה ב.60 שניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
כואב הלב.
אני מקווה שימצאו את הרכב שלם. רשמתי את המספר שלך ואני מהקריות אני מבטיח להסתכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
מבטיח לפקוח עין באיזור יוקנעם ->תל חנן->נשר->טכניון ->חיפה
כבר בבוקר כל רכב לבן שהגיח מרחוק הקפיץ אותי מקווה לבשורות טובות יותר במהרה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אבקה לבנה מתחת למצבר | shachar | פונטו - טכני | 10 | 17-02-09 22:28 |
מחפש ספולייר אחורי לHGT01 לבנה | idango | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 08-03-08 20:10 |
סקאלה לבנה עד 300 קמ''ש לפיאט קופה | לירן | מכירה | 1 | 27-10-07 03:19 |
מחפש פונטו לבנה עד 15K. | קניה | 0 | 18-08-06 17:40 | |
נגנבה פיאט X1/9 ירוקה מאשדוד | פיאט כללי | 0 | 05-05-06 21:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד