![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: במרדף אחרי GT
|
![]()
כן אני יודע כי עברתי שם בדרכי למשטרת זבולון והיו מחסומים כבר .. גם לפני צומת חוצות המפרץ היה מחסום וביקורת של ניידות תנועה ומה שמצחיק שעצרו 3 פיאט ספייס ואפילו לא פונטו אחת .. כל פעם שראיתי צ'קלקות קיוויתי שאמצא את האוטו שם בצד .. אבל לצערי כלום לא עזר ..
סיכוי גדול שהואטו מוחבא איפהשהו בקרבת מקום..או שנסעו מספיק מהר ועפו מאהזור לעזאזל הרחוק כבר. ביקשתי שיעשו סיור עם ניידת באזוא נשר וחיפה אבל כרגיל התשובה היתה שלילית מסיבות רבות. פרסמתי ברוב הפורומים חוץ מסקאלה .. שכחתי את שם המשתמש ומחכה שישחזרו לי ואז אני יפרסם שם מיד. נבלות של אנשים .. שיישרפו בשינתם. נערך לאחרונה על ידי spidi : 12-03-09 ב 12:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
מצער לשמוע ידידי, מקווה לטוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
ידידי, משתתף בצערך!
אני ראיתי את הרכב שלך יום יום חונה לו בחניה, ותמיד חששתי שזה יסתיים רע בגלל שאתה חונה על הכביש הראשי! הרבה אנשים עוברים על המדרכה משני הצדדים והמון המון מכוניות, כולל של סטודנטים שיוצאים מהטכניון. אני מכיר את הרכב שלך מצויין ואפקח עין, אם אראה משהו אני אתקשר אליך- רשמתי את המס' רכב/ טלפון שלך בזיכרון של הפלאפון. זבל של אנשים, פשוט בושה וחרפה! יש גם סיכוי גבוה מאוד שראו את הרכב שלך במפגש שהיית בו בנתניה, רשמו את המס' רישוי ו/או צילמו אותו, אתרו אותך דרך מס' רישוי ואז הגיעו אליך וגנבו לך אותו. גם בגלל זה אני פוחד להגיע למפגשים המוניים מסוג זה. איך זה שהניעו אותו תוך כמה דקות? מילא אזעקה, אין לך הגנות? אימובילייזר, משהו? תחפור את נשר, הרכב כנראה מוחבא! 100 אחוז! כל הפינות, כל הרחובות הצדדיים שיש שם. אם המשטרה חסמה את האיזור ולא מצאו אז הרכב לא נסע לשום מקום. שוב, משתתף בצערך והלוואי שתמצא אותו! נערך לאחרונה על ידי stio : 12-03-09 ב 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס 06
|
נהיה פה הארלם
בנאדם נותן מעצמו משקיע ברכב ועוקצים אותו גועל נפש
ב"ה יימצאו לך אותו וגם אם לא שהכסף יילך להם לתרופות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מועדון
|
משתתף בצערך. ממש עצוב לשמוע דברים כאלה. אני מאוד מקווה שתמצא אותה שלמה ובקרוב.
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
משהו בכל זאת לא מסתדר לי.
מדברי ספידי ניתן להבין שהאזעקה החלה לצפצף איך ששברו את החלון, כלומר לא פתחו מכסה מנוע, כי אם כן האזעקה היתה מצפצפת קודם לכן. בפונטו דור ראשון יש אימובילייזר מקורי במפתח, כמו כן אם היתה מותקנת אזעקה, אני מניח שהיא היתה מבצעת ניתוק אחד או יותר (אולי על המשאבת דלק או סטרטר וכ'). אני לא מבין איך הצליחו להניע בלי שפתחו בכלל מכסה מנוע. לא מדובר על רכב ישן שבד"כ מצליבים חוטים כמו שרואים בסרטים ונוסעים, ברכב הזה יש אימובילייזר מקורי ומערכת אזעקה פעילה. הייתי חושד שבעל הרכב היה בטיפול באיזה מוסך לאחרונה ושיכפלו לו את המפתח, אבל אז לא היו שוברים חלון אלא פותחים עם המפתח, הוא בוודאות מציין ששמע קול של זכוכית נשברת. מעניין מאוד. (אלא אם יש מפתחות שונים לדלתות ולסוויץ, או שהצילנדר בדלת מקולקל ולכן לא ניתן לפתוח עם המפתח אלא רק עם השלט). ספידי- לא יודע למה, באמת שאין לי מושג, אבל אני חושב שאני יודע איפה הכי כדאי לך לחפש את הרכב, וגם מה המסלול שעשו הגנבים. סע לצ'ק פוסט (היום), תשכיר רכב מאחת מהחברות שם (משהו כמו יונדאי גטס, הכי זול) למשך הסופ"ש ואיתו תחפש את הרכב שלך (זה בדיוק מה שאני הייתי עושה במקומך, אבל בדיוק). לדעתי (אולי אני טועה, אבל זאת דעתי כעת) הרכב מוחבא כעת ב-.... במקומות האלה יש אנשים נחמדים, באמת, אני הייתי שם המון פעמים ורכשתי מוצרים מהחנויות שלהם ומהשוק שלהם, אבל החושים שלי מראים על המקומות האלה, לא יודע למה, אולי בגלל שבעבר ראיתי שם פונטו GT מסתובבות, ואפילו אחת עקפה אותי שם בזגזוגים. אם זה כך, המסלול שעשו הגנבים הוא כזה: מנשר החלו לרדת את הירידה הגדולה עד למטה, ברמזור הראשון פנו ימינה. עברו את תחנת המשטרה של נשר ואת ביניין HOT, ונסעו ישר עד שהגיעו לרמזור. ברמזור המשיכו ישר, ומשם כבר נכנסים למקומות האלו ומכיוון שלא נסעתי מעולם בכבישים האלו אני לא יודע את המשך הדרך. בקיצור, אני ממליץ לך לחרוש קודם כל את המקומות הנ"ל, ורק אח"כ את נשר עצמה. תשכיר רכב או השאל רכב מאחד מחבריך, וצא במהלך שישי/ שבת לחרוש את המקומות האלו, המשטרה לא תעשה זאת עבורך, האמת שאני התפלאתי שהם בכלל פרסו מחסומים. מקווה שתמצא את הרכב, אני היום נוסע ללימודים ואפקח עין, כמו שרשמתי בהודעה למעלה אני רשמתי את המס' רכב שלך ואת מס' הטלפון שלך אצלי בזיכרון, ובמידה ואראה את הרכב שלך ברור שאצור איתך קשר. נערך לאחרונה על ידי stio : 20-03-09 ב 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
אם אשמע...
אדווח לך במידית.
בהצלחה בחיפוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל
|
מסכים עם גיא והאפשרות נראית לי הרבה יותר מסבירה
לפי דעתי מישהו שמכיר את הרכב שלך איכשהו שיכפל את האימבולייזר וכ"ו ממליץ לך לחשוב טוב איפה הרכב שלך טופל מאז שהוא אצלך הייתי כמו כן במידה ולא נסעו איתו לשטחים (גנין וכ"ו) לחפש בכפרים הערבים והדרוזים בגליל. בכפר שממול כרמיאל (שלא זוכר את שמו..) פועלים כמה כנופיות ידועות של גנבי רכב מקצועים מאד . לא אתפלא אם יש להם קשר למקרה. צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אבקה לבנה מתחת למצבר | shachar | פונטו - טכני | 10 | 17-02-09 22:28 |
מחפש ספולייר אחורי לHGT01 לבנה | idango | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 08-03-08 20:10 |
סקאלה לבנה עד 300 קמ''ש לפיאט קופה | לירן | מכירה | 1 | 27-10-07 03:19 |
מחפש פונטו לבנה עד 15K. | קניה | 0 | 18-08-06 17:40 | |
נגנבה פיאט X1/9 ירוקה מאשדוד | פיאט כללי | 0 | 05-05-06 21:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד