![]() |
|
|
#13 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
לקביעה ש"עברתי כל גבול בכל נושא" לא אתייחס, כי מבחינתי זאת פרובוקציה מצדך שנועדה להלהיט את הרוחות. בנושא האונו טורבו האדומה- ככה לא משפצים מחדש רכב. כל הרכב הזה מעוות כאילו עבר תאונה קשה עם פגיעת שלדה חמורה. אתה צריך לראות איך רכבים יוצאים ממוסך הפחחות וצבע של קרוב משפחה שלי- כמו חדשים אחרי תאונות שלדה קשות. לגבי הסמל קצת תמוה שמשפצים רכב ולא מארגנים לו סמל שנמצא בפרוקייה כמו זבל. בנושא המדבקות על הרכבים: לא יודע איך המצב אצלך, אבל ציבור הנהגים החדשים עם האונו צריכים להבין, שהמדבקות (כל מדבקה, חוץ ממדבקת המועדון) שהם מדביקים על השמשות פשוט מכוערות. אין מה לעשות. בכל מקרה הערתי על המדבקות אך ורק אם מישהו העלה תמונה ושאל "מה דעתכם?". בנוגע לאונו שלי: הרכב היה שמור מכל הבחינות והיה יכול להגיע לכל מקום בארץ. היו ימים שהרכב נסע 300 ק"מ ביום ולא קרה לו כלום- אך תמיד יש את החשש שהרכב ייתקע בגלל שמדובר ברכב ישן. זה שאתה לא מפחד זה נחמד, אך לא מספק לך ערבויות כלשהם. בנושא המפגש- מדובר בארגון חאפרי, מתחת לכל ביקורת ורשמתי את כל זה כבר שם. מי שרוצה לקחת סיכון ולהגיע שיעשה זאת, לדעתי מדובר באירוע הכושל ביותר של 2009. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון | yaniv hgt | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 24-07-08 12:09 |
| מפגש אוטוספורט 20.6 | enigma | רכב כללי | 23 | 21-06-08 10:15 |
| מתי יש מפגש | fila1 | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 23-03-08 15:13 |
| מפגש | מועדון פיאט ישראל | 16 | 26-03-07 09:00 | |
| מפגש | מועדון פיאט ישראל | 0 | 16-11-05 21:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד