![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אין לך על מה להתנצל.
בעיניין הבטיחות אתה צריך להבין שכל הדגמים הנמכרים לליסינג נמכרים כשהם מופשטים מכל דבר אפשרי, וכן, חוסכים גם בבטיחות. הדגמים מליסינג מצויידים ב- 2 כריות אוויר בלבד (נהג ונוסע), אבל אני לא הייתי פוסל רכישת רכב למרות הכל. אם אתה רוצה לבדוק בדיוק כמה כוכבים קיבל כל רכב, כנס לאתר הבא: http://www.euroncap.com/home.aspx. שים לב לדגם הרכב הנבחן (רכב שקיבל 4 כוכבים נניח אבל בדגם המצוייד ב- 4 כ"א)- מה שאומר שאם אותו רכב ייבחן עם 2 כריות אוויר- לא בטוח שהוא יקבל ציון זהה. בעיניין הדלק- אין הבדל משמעותי. מבחינת נוחות וכ'- התרשמתי לטובה מהפוקוס, המאזדה לטעמי קצת צפופה. המאזדה יותר יקרה מהפורד ב- 5000 ש"ח זה בגלל שחברות הליסינג תקועות עם כמות גדולה של מאזדה 3 למכירה- סמוך על לוי יצחק... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: א
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אין לך על מה להתנצל, אין באף מקום משהו כתוב, או משהו שמישהו החליט עליו שאוסר על בקשות לייעוץ עבור יצרן שאינו פיאט בפורום שלנו.
אם תרצה לקבל תשובה נרחבת יותר, כמובן שעדיף לשאול בפורום המתמקד יותר ברכב, או לחלופין בקארספורום, אבל גם כאן תוכל לקבל דעה מחברי האתר/מועדון. בכל מקרה, הפוקוס עדיין נשארת המשפחתית החביבה עלי מבין כל השאר. אחרות טובות ממנה במספר פרמטרים אולי, אבל לדעתי בהתנהגות הכביש אין לה מתחרות. כמובן שאני מתייחס לגרסאות ה1600-אוטומט-ליסינג, למרות שגם גרסאות ה 2ל' מוצלחות מאוד גם כן. היא והמאזדה 3 דיי זהות מבחינת הכל, מכיוון שהן חולקות המון רכיבים. הפוקוס לפי דעת רבים מרגישה מעט יותר כבדה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תוצאות ומחיר החלפת מחשב | command sergeant major | בראבו - טכני | 11 | 09-01-09 22:19 |
| פונטו 2006 | קליין | פונטו - טכני | 1 | 17-06-08 01:00 |
| אוטומוטור 2006 מאת: אילן פייביש. | פיאט כללי | 2 | 22-04-06 14:13 | |
| אוטומוטור 2006 | מועדון פיאט ישראל | 36 | 22-04-06 11:57 | |
| מפגש יום שישי 24.2.2006 | מועדון פיאט ישראל | 2 | 21-02-06 22:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד