מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > פונטו - טכני
עקוב אחרינו ב-RSS

פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

החלפת נורות באוטו!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום מסלול לרכבים קלסיים

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה-Evo החדשה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הבמבינה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התברסות קצרצרה לפני טיסה

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 02-02-09, 22:46   #21
yoze
Junior Member

הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
Question עוד עדכון

פתחתי את מכסה המנוע והפעם ששמתי לב שלכבל האדום (+) שיוצא מהמצבר יש חיבור לעוד כבל שהולך לכיוון תיבת הפיוזים וכנראה למחשב. אש החיבור של הכבל הזה לכבל של המצבר היה רופף למדי. חיזוק קצר ויצאתי לעוד נסיעת מבחן של 10 דקות, שבה לא נצפו שום נורות אזהרה ושטויות אחרות. אני מאד מקווה שזה המקור לצרות אחרי שכבר החלפתי מצבר (באופן הגיוני זו אותה הבעיה כמו מצבר גמור). מחר בבוקר ננסה להגיע לעבודה עם הרכב ובחזרה. נראה אם אני נתקע בדרך...
בכל מקרה, הכבל הזה לא היה רופף באשמתי, פשוט כנראה לא שמו לב אליו במעבדה כי הניחו גם ככה שאם יש בעיה אז היא במצבר.
מקווה שבזה תמו היסורים. אני רק אחזור על הלקח - לא להתעסק בשומדבר שקשור לחשמל כאשר המפתח בסוויץ', בפיאט כנראה לא מתכננים בצורה הגיונית (שלא לדבר על אפשרות נורמלית להחליף נורות שנשרפות כל ארבעה חודשים).
yoze מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-09, 06:09   #22
Eliran75
Member

הגלגלים שלי: פונטו s75 xtz
Smile

אני מקווה בישבילך שזאת באמת הייתה הבעיה...
אבל אם לא. יש לי הצעה חמה בישבילך תיפנה למוסך שמשון .
תן לד"ר חיים לדבר עם הרכב יש לו שפה משותפת עם הפונטו. מניסיון... (ראה מה כתבו עליי מעלה)
מבטיח לך אין תקלה שחיים מקבל ולא מתקן (גם אם זה יעלה לו בלהישאר עד מאוחר בלילה!)
בהצלחה..
Eliran75 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-09, 21:18   #23
yoze
Junior Member

הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
מוסך שמשון

צטט:
במקור פורסם על ידי Eliran75 צפה בהודעה
יש לי הצעה חמה בישבילך תיפנה למוסך שמשון
מה קורה בפורום הזה?
אני מטופל אצל שמשון וחיים, אבל:
1. אני גר בחיפה. אני עובד בחיפה. בשביל להגיע ליהוד אני צריך לוותר על יום עבודה או על סופשבוע.
2. חיים ושמשון תמיד אומרים לי להביא את הרכב כדי לבדוק ולא נותנים עצות בטלפון (ויש בזה מן הצדק) - האם כולם פה מוכנים לבלות ימים שלמים במוסך כל פעם שמשהו קורה?
3. מנסיוני, כל פעם שהייתי במוסך שמשון יצאתי עם חור לא קטן בכיס. השירות והעבודה שווים את המחיר, השאלה אם הרכב הזה שווה את ההשקעה?
4. אני בטוח שמוסך שמשון הוא לא הכתובת הבלבדית לכל תקלה שהיא. גם שהם תיקנו לי גיר הם הביאו מומחה ממוסך מרכזי.

אין לי שום דבר נגד מוסך שמשון, נהפוך הוא. אני ממש מרוצה. אבל - לא חייבים להיות פנאטים (גם ככה כולם מתפלאים שאני נוסע ליהוד בשביל טיפול לרכב).

בכל אופן - בינתיים הרכב נוסע ואני די בטוח שמדובר בכבל הרופף.
yoze מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-09, 21:46   #24
simon377
משורר הפורום

האווטאר של simon377

הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
צטט:
במקור פורסם על ידי yoze צפה בהודעה
מה קורה בפורום הזה?
אני מטופל אצל שמשון וחיים, אבל:
1. אני גר בחיפה. אני עובד בחיפה. בשביל להגיע ליהוד אני צריך לוותר על יום עבודה או על סופשבוע.
כנ"ל, רק במקום חיפה קרית גת
2. חיים ושמשון תמיד אומרים לי להביא את הרכב כדי לבדוק ולא נותנים עצות בטלפון (ויש בזה מן הצדק) - האם כולם פה מוכנים לבלות ימים שלמים במוסך כל פעם שמשהו קורה?
תסכים איתי שאי אפשר לאבחן דרך הטלפון. אני מעדיף לבלות יום שלם במוסך ביהוד מאשר חצי יום במוסך אחר. ההבדל הוא שאצל שמשון התקלה נפתרת. במוסך אחר- עד שהתקלה נפתרת החשבון בנק שלך נפטר.
3. מנסיוני, כל פעם שהייתי במוסך שמשון יצאתי עם חור לא קטן בכיס. השירות והעבודה שווים את המחיר, השאלה אם הרכב הזה שווה את ההשקעה?
זה כבר אינדווידואלי לכל אחד.
אני ראיתי שם מס' אונואים ישנות. (אני בטוח שהן הרבה יותר אמינות מחלק גדול מהרכבים פה.) לי אישית בהחלט שווה. גם בשביל הבראבה וגם בשביל הפונטו. רכב זה הוצאה.

4. אני בטוח שמוסך שמשון הוא לא הכתובת הבלבדית לכל תקלה שהיא. גם שהם תיקנו לי גיר הם הביאו מומחה ממוסך מרכזי.
שוב- שיקול שלך. הבאתי פה בעבר מקרה ששלחו אל שמשון רכב מהמוסך המרכזי(!!!) לאחר ששם לא הצליחו לפתור אותה. חוץ מזה- אף מוסך אחר לא "יביא מומחה" אלא "יתקן" לבד, לא תמיד תיקון אמיתי.

אין לי שום דבר נגד מוסך שמשון, נהפוך הוא. אני ממש מרוצה. אבל - לא חייבים להיות פנאטים (גם ככה כולם מתפלאים שאני נוסע ליהוד בשביל טיפול לרכב).
היחידים שיש להם משהו נגד מוסך שמשון אלו (אולי) בעלי מקצוע אחרים שמאבדים לקוחות לטובת שמשון.
בעיה שלהם.אם הם יהייו אמינים ב100%, מקצועיים ב100%, שירותיים ב100%, אולי גם להם יהייו "פנאטים".

בכל אופן - בינתיים הרכב נוסע ואני די בטוח שמדובר בכבל הרופף.
תגובתי באדום.

אני שמח לשמוע שהתקלה נפתרה.
אני אולי מצטייר כ"פנאט" לגבי המוסך, אך מנסיוני האישי, כמו מנסיונם של 2 חברים קרובים (סה"כ 5 פיאטים) זו הכתובת היחידה מבחינתי (ומבחינתם) לכל תקלה בפיאט.
כבר כמה פעמים יצא לי להגיע למוסכים בעיר עם הרכב (לא לטיפול בפונטו אלא לענינים אחרים) וכל אחד מהם שכנע אותי עם פירוט מנומק ומוסבר למה עדיף לי לטפל אצלם.

אותי לא צריך לשכנע, זה גם לא יעזור.
כמו שבחרתי את הצמיגאי שלי, את חנויות החלפים שלי, את החשמלאי שלי ואת הפחח שלי- ככה בחרתי את המוסכניק שלי. לא כי שיכנעו אותי בדיבורים, כי שיכנעו אותי בשטח ובמבחן התוצאה.

מצאתי את עצמי יותר מפעם עושה "נסיעת שירות" לדודה מבנימינה לשדרות לטובת בעל מקצוע.
אני מעדיף להשקיע יום אחד ולפתור את התקלה מאשר 4 חצאי יום ו"לכבות שריפות".
תגובה

חוקי פרסום הודעות