![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#6 | ||
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto S60 XTZ
|
דבר ראשון תודה על התגובה,
צטט:
אתה בעצם אומר שדבר ראשון המוסך הזה הוא ברמה טכנית גבוהה כל כך שהוא מסוגל לזהות תקלות במדויק במקום להחליף מערכת שלמה שיכול להיות עובדת בסדר גמור. אם אני אתרגם את זה למונחים שאני מבין לשנייה - אם יש וירוס אז הוא יודע לטפל בו במקום נגיד לפרמט את כל המחשב. ובנוסף אתה אומר שהוא גם כל כך אמין שאנשים באים אליו בידיעה ובמוכנות לשלם הרבה כסף אבל הוא לא מנצל את זה ובמקום מבצע רק את הפעולות הדרושות בלבד ולא גובה מעבר למה שצריך. צטט:
תודה רבה ![]() אני מניח שאני אקח את האוטו מחר למוסך השחר ואתן לו אותו לשעה שעתיים ככה.. שיבדוק מה שהוא יכול ויתן הצעת מחיר. אני מניח שצריך לתאם מראש עם שמשון? --- עריכה: אחרי שחרשתי על החיפוש (ואו, עברה שעה מאז שכתבתי את הפוסט הזה!) לגבי מוסכים וגם לא קצת ב carsforum , אני מתחיל לחשוב שאולי הטיול ליהוד יהיה שווה את זה. עכשיו אני רק צריך להחליט האם לחכות לאוטו שם או לנסוע הביתה ולחזור למחרת.. נערך לאחרונה על ידי Noam : 02-02-09 ב 01:54. סיבה: החכמתי קצת. |
||
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 21:34 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 16:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 21:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד