![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
באיזה צד הטיימינג ב16V ובאיזה צד ה"נס קפה"?
ב8V, אצלי לדוג', הנס קפה בצד ימין והטיימינג בצד שמאל. לפותח השרשור. זה בסדר, אם הרכב נוסע ככה שנה, אתה יכול להיות רגוע. הוא כבר התרגל. אז זהו, שלא!! רכב זה לא בע"ח ואין לו יכולת ריפוי עצמי. בעייה קטנה לרוב תוביל לבעיה גדולה במידה ולא טופלה. בצע חיפוש פה ובקארספורום עם המילים "טיפש", "אהבל" ו"מטומטם", תראה כמה אנשים מתחילים שרשור ב"איזה מטומטם יצאתי", בדיוק בגלל בעיות כאלה. **אין לראות בדברי אלו משום כינוי לפותח השרשור. אל תזניח דבר כזה, מע' הקירור של הפונטו בכלל ושל ה16V בפרט רגישות במיוחד להזנחות. כל ביקור אצל שמשון אני רואה כמה מכוניות בתהליך "ראש מנוע" כי מע' הקירור זכתה ליחס מזלזל. חבל על הרכב וחבל על הכסף שלך. טפל בזה מייד.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
מה גם שאם משאבת המים תקרוס ותעיף את הטיימינג
תצטרך לעשות ראש מנוע בלי שום קשר, אז חבל על הכסף,גש למוסך |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אל תשכח!
אל תשכח לעדכן אותנו בממצאים, בדיוק כמו שמצאת לנכון לרשום לנו את הבעיה.
תמיד לזכור ממצאים ממצאים ממצאים |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
גם ב-16V אותו הסיפור. ממה שהבנתי ההבדל בין המנועים הוא ראש מנוע שונה + מערכת ניהול שונה. הבלוק זהה ולכן פקקי המים זהים.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
פותח השרשור - תסתכל בשרשור >> הנ"ל << ותראה אם מדובר באותו מיקום של הנזילה
כי יכול להיות שכל העניין מסתכם כמו שהסתכם אצלי , בהחלפת אטם גומי קטן ,המחבר שתי צינורות בעלות כ 70 ש"ח במוסך מורשה. אני עקבתי במדויק מאין מגיעה הנזילה וכל שנותר למוסך הוא לשמוע מה בדיוק ראיתי ואיפה ולהחליף את האטם הקטן |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שלום.
גם אצלי נשמעים קולות מים מאזור התא כפפות, שלדעתי נשמעים כמו עכבר שמתרוצץ שם(אבל לא יכול להיות שהוא חי שם חודש אז ירדתי מהרעיון). אני בודק מדי שבוע מים ברדיאטור, ואולי המים ירדו ממש בטיפה. הבעייה היא משאבת מים? כדאי ללכת ופשוט להחליף לפני שיקרה משהו לא צפוי? מהי העלות של משאבה במוסך מורשה? תודה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נזילת דלק | adilevy20 | פונטו - טכני | 5 | 19-01-09 15:29 |
| נזילת שמן | ranyanay | פונטו - טכני | 11 | 19-12-08 10:08 |
| נזילת מים(פונטו 98. אחרת הייתי חושב שאנחנו בפורום אינסטלציה) | פורום הגראז' | 12 | 11-07-07 20:35 | |
| פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 | |
| פונטו - נזילת מים בתוך הרכב | פורום הגראז' | 6 | 08-04-07 22:07 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד