![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלה בפונטו ספייס
ראשית טלפן אל חיים במוסך שמשון ויתכן שרק נשרף נתיך (פיוז) כוח שנמצא ליד המצבר מהקצר שעשית בעצמך ואז חיים יוכל לכוונך טלפונית צה לבדוק וכו'.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
צטט:
בנוסף נראה שחלק ממחשב הרכב עובד - עובדה שיש התראות ושהוא מזהה כאשר דלת פתוחה. ניסיתי לנתק את המצבר ל 10/30 דקות אבל לא חל שינוי במצב. דיברתי היום עם אייל מהמעבדה בראשל"צ והוא אמר לי שהוא צריך לבדוק את הרכב כדי לדעת מה המצב, אז הזמנתי גרר למחר בחמש בבוקר שיקח את האוטו לאייל ונקווה לטוב. עכשיו נלך לנסות ולבדוק את הפיוז. תודה על העזרה, אביעד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
פיוז - איזה פיוז
לא הצלחתי לבדוק את תיבת הפיוזים כיוון שכל פיוז מפריע לרעהו ולא הצלחתי לשלוף אותם החוצה.
נשאר רק לקוות שאייל יגלה שהתקלה מינורית (לו יהי...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
ממצאים כבר יש?
אח יקר, ראשית הרשה לי להשתתף בצערך, גם אם יתברר שלא קרה כלום בסוף, והכל בגלל "מסמר קטן אחד", עדיין העצבים והדאגות אין להם מחיר. אני מבין לליבך, אנא שתף אותנו מהם הממצאים, כולי תקווה שהכל בסוף יתברר בפיוז לא יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ביום רביעי בבוקר הגרר לקח את האוטו למוסך אייל ואחה"צ אחותי כבר אספה אותו משם, מטופל ובריא (ומתלוצץ עם רופאיו
![]() אייל היה אדיב מאד בטלפון והסביר לי שהניחושים שלי שמדובר במחשב הם בגדר ניחושים בלבד. מה שכן, בסופו של דבר זה באמת היה המחשב, או איזה חלק ממנו שלא הצלחתי להבין מהו - בטלפון כנראה קשה להסביר דברים ובטח היתה לו גם מלא עבודה. המסקנה - הרכב הזה פשוט רגיש בטירוף (ואני הייתי בטוח שבעיות החשמל של פיאט פסחו עליי). הלקח - לא להתעסק עם דברים שקשורים למערכת החשמל של הרכב כשהמפתח בסוויץ (המחשב לא בדיוק מוגן ע"י מעגל הגנה). המחיר - לא כאב כמו שפחדתי ולטיפול הבא יישאר כסף... והרבה תודה לחברים פה ובקארספורום שבזכותם אני פונה לאנשי מקצוע שיודעים את העבודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
הייתי יותר מדי אופטימי...
יום שבת בצהריים באתי סוף סוף לנסוע עם הרכב (ביום רביעי האחות נהגה וביום שישי האשה) והפלא ופלא - הצרות לא נגמרו. קודם כל - יש בעיה עם הנעילה המרכזית. לפעמים עובד ולפעמים לא (קשור גם לאזעקה שלפעמים נדרכת ולפעמים לא). מסתבר שזה לא החלק הבעייתי באמת. אחרי שהתנעתי את הרכב ויצאתי לדרכי צצה התראה על חום מנוע(?) ועל מפלס מים ברדיאטור(?) וישר עוד התראה על ההגה החשמלי והמנוע דומם. סה"כ נסעתי 15 מטרים. היה נראה לי לא סביר וגם ככה עמדתי באמצע הכביש ככה שעוד פעמיים נסיונות עקרים והחניתי בצד הדרך. אני כבר לא יודע מה לעשות עם הרכב הזה. כמה שאני משקיע בו הוא רק שונא אותי בחזרה. מה ההגיון להוציא הודעת שגיאה על חום מנוע (המחוג של חום המנוע גם קפץ למקסימום וחזר). אני מתכוון לשלוח אותו לאייל חזרה מחר, אבל רציתי לשאול לפני זה אם למישהו יש אולי דיעה אחרת - כלומר שכל זה לא שייך למחשב רכב? שבת שלום לכולם אביעד |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
שלח אותו על הגרר חזרה לאייל, זה נשמע כמו בעיה חשמלית כלשהי.
משתתף בצערך, אכן לא נעים. ![]() בדקת האם לא נכנסו מים למקום שהם לא צריכים להגיע אליו? כרגע מזג אוויר גשום מאוד בצפון. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תקלת מחשב ב-HGT | שחרון | פונטו - טכני | 10 | 02-09-08 20:21 |
למכירה מחשב כף יד mio | שחר | מכירה | 0 | 14-06-08 23:34 |
קניית מחשב + מנוע להגה כוח בפונטו ספייס 2001 באיביי | אבנר | פונטו - טכני | 1 | 29-05-08 22:35 |
מחשב כף יד | ארילו | אוף טופיק | 2 | 02-01-08 01:56 |
האם הלך לי מחשב בפונטו ספייס 2001 ? | פורום הגראז' | 4 | 03-09-07 12:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד