![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
בעיות חשמל במנוע - ספייס
שלום לכולם ולרפי בפרט.
קניתי פיאט פונטו ספייס 2001 SX נפח 1250. לאחר כחודש צצה לי בעיה ממש מוזרה בהתנעת הרכב. כל פעם (בעצם לעייתים קרובות) שהאוטו אחרי נסיעה (האוטו חם) ואני מכבה את הרכב ומתניע שוב, קורה כזה דבר: אחרי כל הנעה ההנעה, הטורים יורדים בערך ל- 700 סל"ד, אחרי כשניה אחרי שהטורים ירדו נדלקת מנורת מנוע. עכשיו העיניין הוא שלפעמים התקלה מסתלקת אחרי כמה שניות. אבל לפעמים הנורה נותרת דלוקה קבוע עד לרגע שאני מביא את הטורים של המנוע עד 3000 סל"ד והכל חוזר להיות בסדר. ולפעמים מה שלא תעשה המנורה נותרת להיות דלוקה והטורים נשארים להיות נמוכים. כאשר התופעה הזאת מופיעה, כאילו והמנוע בעומס, כלומר חסר לי בוחנה שעובדת, כלומר שאין הצתה לאחת מהבוחנות. הייתי אצל חשמלאי רכב וחיבר אותי למחשב ואמר שזה כוהל. בכל אופן, בקיצור, הוא החליף כוהל ואח"כ חיוט מהכוהל לפלגים, ואת הפלגים עצמם ועדיין התקלה נותרת בעינה. מה הכיוון שאתה יכול להציע? אני מחכה לתשובה. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
תקלה בספייס
יש 2 סלילי הצתה (כל אחד לשני מצתים) ואני מקווה שהחשמלאי החליף את סליל ההצתה הנכון.
או שתחזור אליו או שתפנה למוסך מורשה פיאט שיש לו את מחשב האבחון המקורי (אגזמינר) של פיאט שי לו יכולות אבחון עמוקות יותר. מהיכן אתה בארץ?. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני מקרית גת, ואני יודע שיש מוסך מורשה כאן בעיר, אבל המוסך הזה ממש שוחט...
כי הייתי אצלו כבר פעם בעיניין הנדון והוא עלה על אותו תקלה כמו שהחשמלאי עלה, אבל זה לא פתר את התקלה. ישנם 2 אופציות שיועצו לי: א. אפשרות שהבעיה נובעת ממחשב הרכב. ב. אפשרות שהבעיה נובעת מרגש טמפרטורת מנוע. שני הסעיפים נשמעים דיי הגיוניים. מה אתה חושב על פי הנסיון והידע שלך, רפי? בברכה, נאור. |
![]() |
#4 |
Guest
|
תקלה
לא ניתן לדעת מה התקלה במדויק ללא בדיקה עם מחשב האבחון וכו'.
אם אתה יכול להיות קצת פנוי אז כדאי לך לנסוע אל מוסך מורשה פיאט "שמשון" שברח' העצמאות 24 יהוד, טל' 03-5360748 ובקש שם את חיים (הוא חבר המועדון וגם תומך בו ואני מקווה שהוא יגיע למפגש ביום שישי הקרוב בחיפה). הוא מקצוען, אמין, הגון והוגן ובודאי שלא "ישחט" אותך. בברכה - רפי לין ![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד