![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
קודם כול תבדוק במכירון לוי יצחק מה העלות של הרכב יש אפשרות באתר של לוי יצחק לשכלל את המכירון על פי קילומטרג' ספציפי והם בעבר הוא היה ליסינג זה גם מוריד מהערך ואיזה יד ואז תקבל מכירון מדיוק של הרכב שאתה רוצה לרכוש.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אלונה כבר עברת את התקציב שלך עוד לפני שקנית את הרכב. קחי בחשבון הוצאות שלאחר קניה (כמה אלפים כולל הביטוח ותיקונים ליישור קו). קילומטר גבוה לפי דעתי וליסינג מוריד אחוזים ממחירון.
תעברי הלאה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הרכב הזה הוא עם מנוע 60 כ"ס 8 שסת' בלבד, עבר ליסינג, ועוד עבר מעל 20 אלף ק"מ בשנה!
השוק יחסית מוצף בפונטו ספייס, לא בעיה לחפש רכב כזה מיד פרטית, שמור, עם ק"מ הרבה יותר נמוך. אני הייתי מוותר על הרכב הזה. תעדיפי את דגם ה- ELX "קלאב", הוא הרבה יותר חזק ממה שמצאת (מנוע 16 שסת' עם 80 כ"ס). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: דייטהסו
|
כן לקחתי בחשבון הוצאות נלוות, ה30000 שהקצבתי זה למכונית עצמה.
עכשיו שאני בודקת את הדברים אני רואה שבאמת המחיר שהוא רוצה גבוה בכ-5000 שקל ממה שהאוטו שווה. תודה על העזרה ממשיכה לחפש... |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בירור לפני קניית פונטו ספייס 2001 | ישי כהן | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 09-10-08 02:54 |
| אבקש עצות ודעות בקניית פונטו ספייס 02-01. | meymia | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 25-06-08 19:48 |
| ייעוץ לגבי החלפת ברקסים ובולמים בפונטו ספייס 2001 | roeys | פונטו - טכני | 8 | 03-04-08 17:31 |
| קניית פונטו ספייס | פיאט כללי | 2 | 12-07-07 19:35 | |
| עזרה בקניית פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 9 | 12-03-07 11:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד