![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, אצלנו מותקנים מגבים של Valeo, מדגם Silencio XTRM Flat Blade OEM (אלה המגבים שמותקנים גם ברומסטרים).
אני מוכרח לציין שהם מעט שקטים וטובים יותר מהמגבים המקוריים של האיביזה - Bosch AeroTwin OEM. גדעון, ה-AeroTwin Retrofit היו על הפביה כשנה, אח"כ ישבו עוד כשנה במחסן והיו על הפונטו שלך כשנה (תקן אותי אם אני טועה). בהחלט מהמגבים המשובחים והיקרים (עלו 250 ש"ח. נרכשו באוסטריה) שבנמצא. אגב, גדעון - כנראה שההורים נוסעים בקרוב לגרמניה - במידה ותרצה, נארגן לך סט של AeroTwin Retrofit או Silencio XTRM (המכונים "סדרה 900" בארה"ב) .גיא, מניסיוני עם דגמי Bosch הבכירים - מחזיקים מעמד שנתיים - בשמחה רבה. הנה מבחן מגבים שנערך ע"י מגזין בריטי מכובד ומוכר - http://www.autoexpress.co.uk/product...er_blades.html הנה מבחן נוסף - http://www.autoexpress.co.uk/product...622_um664.html
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 12-01-09 ב 20:28. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אתה הוא זה שיודע כמה זמן הם היו בשימוש אצלך
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
צלם מערכת
|
גדעון, לא הבנת אותי נכון - אני יודע כמה זמן הם היו אצלי...
אני זוכר שהם היו אצלך כשנה, האם אני צודק?
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ערד קצת רחוקה בשבילך
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
רוצה להקפיץ שרשור ישן אך להוסיף משהו בנושא.
אתמול הגיעו מחו"ל שני זוגות מגבים קדמיים שהזמנתי מ-EBAY אנגליה. זוג אחד לשחרון וזוג אחד עבורי. המגבים הינם באותו הסגנון של האמריקן איגל של גדעון אך עלו חצי מחיר, כ-80 ש"ח לזוג. את האיכות הסופית נוכל לקבוע בעוד שנה, אחרי שיעבורו חורף וקיץ אחד בארץ ישראל החמימה. נכון לרגע זה אין ספק שהמגבים הללו מתעלים מכל הבחינות (שקט,ביצועים ואפקט השופוני) על כל מגב אחר שהיה מותקן אצלי. לינק למכירה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...#ht_3919wt_991
|
|
|
#7 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
רענן,
אם שמת לב במפגש, גם אצלי מורכבים המגבים האלו בדיוק - של אותה חברה. רק שאני רכשתי אותם בכ- 90 ש"ח בזמנו. אני נוסע איתם כבר כמעט שנה (מינואר 09') ואין בכלל מה להשוות למגבים הרגילים. הם שקטים בהרבה ומנגבים טוב היום כמו ביום בו הורכבו. גם פחות רעש מהרוח בזמן נסיעה. אני מרוצה מהם. אגב, הדפקט היחיד בהם הוא לוחית המתכת (הקובייה) שמחברת אותם לזרוע המגב. היא ממש בולטת החוצה וכשיש שמש חזקה זה לפעמים מסנוור |
|
|
|
|
|
#8 |
|
צלם מערכת
|
המגבים המקוריים שלי - החזיקו מעל שנה והוחלפו רק בגלל שאחד מהם התחיל להשאיר סימן מציק על החלון.
כבודם של ה-Bosch Aertowin במקומם מונח, אבל ה-Valeo Flex טובים ושקטים עוד יותר.
|
|
|
#9 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
המגבים המקוריים שלי עדיין מונחים על השמשה ולא יוחלפו בקרוב, אבל זו לא חוכמה, הרכב לא עומד כמעט בשמש (כיסוי).
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
השמועה אומרת שגם ה 127 נמכרה עם המגבים המקוריים שהותקנו על הרכב במפעל.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה לגבי פוליש ווקס | iz2 | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 05-12-08 12:57 |
| צריך המלצה | Bandolero | אודיו | 6 | 30-04-08 00:51 |
| AMERICAN POWER | ניר בן טובים | גלריה | 0 | 09-02-08 11:44 |
| המלצה לגבי פיאט פונטו | פורום הגראז' | 3 | 19-05-07 19:58 | |
| עוד עדכון לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s לגבי צריכת הדלק | פורום הגראז' | 2 | 05-04-06 19:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד