![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
..
אני לא חושב שהם משוגיעם
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אני באמת לא מבין את אלו שמתחרים עם כבישים ציבוריים.
מתנ"א צריכה להפגין יותר נוכחות אני מניח. (או לצפות בסרטונים ביוטיוב)
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: clio sport
|
יש בארץ שתי טיפו כחולות משופרות מאוד, אחת מהן אני מכיר.
דובר עליהן בקארספורום עוד לפני שהכתבה התפרסמה. http://www.carsforum.co.il/vb/showth...99%D7%A4%D7%95 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אני קצת לא מבין אתכם...
כל פורום זורם בשיחות האלה ופה כל אחד יוצא על אנשים שמשפרים את הרכב . עם זה אגזוז והורדה של ממיר אתם ישר באים בצווחה "זהום אויר זיהום אויר" כאילו מאתמול המציאו את הרעיון של הורדת ממיר וממחר אנחנו נתחיל להיסתובב עם מסכות אבך ברחובות. הכל טוב ויפה פורום שמכבד את עצמו והכל אבל זה לא אומר להיות אנטי כל מה שמעבר לסטנדרט. בקשר לנהגים שנימצאים ברייסים כאלה או אחרים בואו נסגור על דבר אחד אוקיי? כשעושים את זה עושים את זה בלילה ובכבישים ריקים וארוכים ,אני לא מחזק את ה רעיון של ללחוץ כשהכביש עמוס אבל גם לא חושב שזה חולני כמו שאתם מגיבים. קצת להישתחרר ולזרום ומהניסיון הקטנטן שיש לי בתחום כשיש לאדם מסויים כל כך הרבה כח ברכב תהיו בטוחים שהוא רוצה רק להראות לכולם בכביש המהיר את הכח שיש לו מי שעושה הרבה רעש וצלצולים זה הילדון הקטן שיש לו גרוטאה שעושה יותר רעש מנוסעת ולא זה שיש לו אורוות שלמות מתחת למכסה מנוע הוא יעדיף לשמור את הכח של האורוות ואת האוכל היקר שלהן (דלק) למקומות שבהם הוא ירגיש בטוח ושיהיו שם אנשים עם אורוות יפות אחרות . מתי בפעם ה אחרונה ראיתם אונו/טיפו/בראבו מוגדשת עושה אנדברקסים במגרש חניה? אז אל תיטעו לא ראיתם. אבל הבן של השכן המושפע כן עושה את זה עם סובארו DL מקרטעת של אבא או עם המיצוליסינג של העבודה של אמא אז בבקשה דיי להיות אנטי כל מה שנותן קצת מעבר לסטנדרט. כמו אצלי באוטו אז עכשיו ירוצו לומר שעם היה באוטו מנוע 1.1 ועכשיו יש 1.6 צריך להעלות אותי לגרדום? קצת זרימה קצת לעודד את מי שכן מקיים ספורט מוטורי בארץ הזו. וכנגד אני נגד לשפר מנוע לפני שמשפרים מיכלולים רבים אחרים כגון:בלמ"זים בלמים ולפני הכל צמיגים שזה מה שקושר אותנו לכביש. שיהייה לילה טוב. ומי שיש לו מה לומר נגד תגובתי אני כאן כדי לקבל ביקורת למרות שכבר יש לי תחושה שאני יקבל על הראש אבל בשביל זה יש את הפורום שלנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אף אחד כאן לא "יתן לך בראש."
דעתך לגיטימית כמו דעה של כל חבר פורום אחר, גם אם דעתו שונה. אני לדוג', מבין את המקום שממנו אתה בא. מבין את הריגוש, את האדרנלין ואת התשוקה למהירות וכח. משחר ההיסטוריה חשבו אבות אבותינו הקדמונים כיצד ניתן לנוע מהר יותר ולשפר את כוחנו. (יש גם "רחוק יותר" ו"גבוה יותר", אבל זה לשרשור אחר ![]() אני אישית מתנגד לתופעת ה"רייסים" וה"לחיצות". לא מוצא בזה שום עניין, חושב שזה לא אחראי ומסוכן. אני לא אשקר ואומר שאני טלית שכולה תכלת. כנהג חדש בהחלט עשיתי המון שטויות על כבישים ציבוריים (ולא, כבישים "נטושים" או "נידחים" הם לא יוצאים מהכלל. כולל נס הרים, בית ג'וברין ואשתאול) לומר שלמדתי הרבה מזה ושיפרתי יכולות נהיגה? בהחלט! לומר שבדיעבד זה הייה חכם? ממש לא. מוטב הייה אם הייתי הולך לבי"ס לנהיגה מתקדמת. הייתי מוציא פחות (צמיגים, ציריות ושאר ירקות.) ולומד יותר. זה לא שזה לא מעניין אותי. אני לא חושב שיש הרבה אנשים שישארו אדישים למראה מכסה מנוע פתוח של רכב משופר ומשודרג למשעי, אך אני בהחלט חושב שזוהי תופעה שסכנה גדולה בצידה. כל ילדי האוטושלאבא למינהם, כל הערסים שלוקחים אונואים ועונדות למינהם ושמים מדבקה גדולה של TORBO (השגיאה במקור) ובטוחים שהם יכולים "לתת בראש" לאסתי סטנדרטית. אני בהחלט מעריך את אותם אלו שמשפרים גם את מכלולי הבטיחות הפסיבית ברכב (מתלים, בולמים, צמיגים וכד') אך רובם (מהיכרות עם חלקם) לא יעצרו להוראת שוטר וינסו להמלט תוך סיכון הסובבים אותם. קשה לי להביע דעה נחרצת כי מחד אני מתנגד לפעילות זו של פורעי חוק אלו (והם פורעי חוק לכל דבר ועניין. זה שהחוק לא הגיוני לא אומר שהוא לא קיים. בדיוק כמו אנשים שמעשנים גראס או חשיש. אולי החוק לא נכון, אך הוא עדיין חוק) מאידך גיסא, פעילות זו (ע"פ הבנתי) מקדמת חקיקה והתפתחות בנושא. אשמח לקחת חלק ב"רייסים, "לחיצות", "פתיחות", "סגירות" או כל שם אחר שיינתן לעניין כל עוד זה נעשה במסגרת החוק ולא מסכן איש זולת המשתתפים עצמם. אני אוהב את חיי מכדי שאיזה חמור בר שמרגיש לואיס המילטון או אלונסו פרננדו יכנס בי ב140 ויגמור אותי. לפני מס' שנים הייה אירוע די מעניין. חברת "דרך ארץ" נתנה רשות (לא פורמלית כמובן) להשתתף באחד מקטעי כביש 6 הדרומיים טרם פתיחתו לציבור כמסלול מיאוץ. האירוע היה מעניין ומאורגן היטב. אני מוכן לקחת חלק בפעילות דומה כל עוד הוא נעשה במקום שיתאים ובמסגרת החוק. אני בהחלט לא מוכן שאחד מהנהגים הללו (במיוחד לא ה"אבא שלי עשיר אז השקעתי 400K ש"ח בשיפורים") יסע ליידי\ אחרי\ לפני\ מולי בכביש ציבורי. חוצמזה, הכתבת הזאת סתם משהו שמתחרז עם ![]() היא ניצלה לרעה אמון שניתן בה וזה הופך אותה לכזאת.
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אם אני לא טועה היה מעיין מאמר תגובה של עורך מגזין "אוטו" לאותה הכתה שבה הוא בעצם דיי קטל את אותה הכתבת על העובדה שהיא ניגשה לכתבה הזאת עם דעה מוגמרת כלומר לא בחנה את שניי הצדדים באופן שווה ופשוט כתבה מאמר מגמתי כנגד אותם "מתחרים" ובנוסף הוא ציין שאחד מבחירי ידיעות אחרונות היה בזמנו מבין מוביליי הסצנה הזאת (של הרייסים) מה שבעצם בא להראות שדווקא רוב אלה שמתחרים באותם המירוצים הם לא ילדים מושפעים אלא חברה מבוגרים עם ממון כי עם כל הכבוד ילדים בני 20 לא יכולים להרשות לעצמם את כל השיפורים האלה וכמה כבר הורים קיימים שיסכימו לבן שלהם לישפוך 40 50 K על רכב שכבר גם ככה עלה מעל ה200K
ואני לא מדבר על אותה הטיפו כי אם אני לא טועה לאחד החלוצים בתחום שיפורי הרכב בארץ יש טיפו משודרגת כזאת ואותו הבן אדם הוא פשוט נכס למדינה שכוחת המוטוריקה הזאת (הרכב הוא בגדר שמועה לא יודע בוודאות) ואם אותם "פושעים" הם אלה שיקדמו את החוק המוטורי בישראל אז אני מודה להם מקרב לב וכולם צריכים להודות להם גם כי ברגע שיהיה פה ספורט מוטורי אני מאמין שכל תרבות הנהיגה בארץ תשתדרג גם כן זאת דעתי האישית לפחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כשעושים רייס גם בכביש נטוש לכאורה (אבל שעלולה להגיע מכונית ממול, או ילד שמתלהב או כל אחד אחר) וזה נגמר בתאונה (כי אין תקני בטיחות, ואנשים לא משקיעים בזה, ולא בנהלי בטיחות מבחינת מסלול) אז כולם מצטדקים.
אני מאוד בעד ספורט מוטורי - אבל על מסלולים, או כבישים שסגורים לציבור הרחב במיוחד למטרה זו. לגבי שיפור רכבים - אני מאוד בעד. כל עוד זה נעשה נכון ועומד בתקנים. סתם קסנון שמסנוור לכל כיוון זה לא שיפור. וגם להוריד ממיר זה לא שיפור - בדיוק בשביל זה קיימים ממירים ספורטיביים. אין לך כסף? אל תשפר כמו חאפר ממוצע.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נראתה פונטו שרופה כליל בכביש 4 | PuntoFan87 | פיאט כללי | 2 | 24-11-08 17:40 |
נזילת מים מהמזגן לתוך השטיח בצד ימין | ronesbones | פונטו - טכני | 2 | 12-06-08 20:33 |
תקתוקים מצד ימין בנסיעה לאחור - צירייה? | ronesbones | פונטו - טכני | 0 | 07-05-08 13:54 |
אור בלמים צד ימין לא עובד, ניסיתי הכל, פירוט בפנים | stio | אונו - טכני | 5 | 16-02-08 18:09 |
רפי לין בטור ייעוץ טכני -היום בלוח הרכב של ידיעות | פיאט כללי | 5 | 28-08-06 17:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד