![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: בראבה
|
תשלום על טסט הוא 1000 שקלים זה הכל.למה להתרגז עלי?
הרכב נועד לשרת אותנו ולא אנחנו אותו?כמובן שאני עושה טיפולים בזמן,אבל לתקן בלי סוף זה קצת מוגזם.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה עם המקרר בבית? אם הוא יתחיל להרעיש בצורה מחרידה, לא תתקן? הוא משרת אותך ומקרר את המוצרים שלך.
יש לך תקלה ברכב? היא מפריעה לך, גורמת נזק לרכב, או גרוע יותר מסכנת את הבטיחות שלך? לך תתקן. אין מה לעשות, רכב זו הוצאה, לא השקעה. זו מכונה עם הרבה חלקים נעים ובלאי גבוה. אני לא מבין איך בכלל הטסט קשור לזה. מתקנים משהו כדי שלא יהיה מקולקל, לא כדי שיעבוד טסט. זו בדיוק הבעיה של רוב ציבור הנהגים בארץ. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 24-12-08 ב 19:23. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
את המשפט המוזר הזה אני שומע פעם אחר פעם מדודה שלי ומבעלה בכל פעם שהם מגיעים לביקור, יוצאים למרפסת, מביטים למטה ורואים את הרכב מכוסה בכיסוי הכללי. הגדילה לעשות אמי והצטרפה לטענה הזאת.
תמיד אני עונה להם בחזרה (וזה תקף גם לגביך): "אתם צריכים לשרת את האוטו, והוא צריך לשרת אתכם בחזרה. לא תשרתו את האוטו- הוא לא יישרת אתכם, זה צריך להיות הדדי". בעיניין המקרה הנוכחי: אני מבין את פותח השרשור על כך שהוא אינו מעוניין לתקן את התקלה ולנסות לעבור במצב הזה את הטסט- רק כי הוא רשם שיש לו בעיות כלכליות. אז נותר לי לומר לפותח השרשור שלהחזיק רכב זו הוצאה, והוצאה כבדה. אם אין כסף מכור את הרכב, משום שלהחזיק רכב כשאדם נתון בבעיות כלכליות זה לא רצוי בכלל ויגרום לחובות הרבה יותר גדולים, לנסיעה ברכב לא תקין ואפילו אתה מסכן את עצמך ואת הנהגים שנוסעים סביבך. מה תעשה כשתצטרך להחליף בלמים? תמשיך לנסוע עם בלמים גמורים כי אין כסף לתקן? הטיפולים שאתה עושה לרכב בזמן אלו רק הוצאה קטנה במכוניות ישנות, ההוצאה הגדולה אלו התיקונים מסביב. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
סעפת פליטה
לפותח השרשור זות סעפת פליטה http://www.cadence4u.co.il/engine/im...t102-large.jpg
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
לכ מי שעוזרים תודה.ולכל אלה ששופכים עלי שופכין לא רוצה להגיב.רק אגיד דבר אחד שלא כתבתי שאינני רוצה לתקן בלמים, לרמות טסט וכולה.כל מה שכתבתי הוא שמכונית ישנה ואם צריך במקרה הזה להוציא הרבה מאוד עליה אז לא שווה לקחת אותה אפילו לטסט.זה הכל.למה צריך ישר לתקוף.לכתוב על דודה והדוד ושאני רוצה לסכן אותי ואותכם.
מה היא העושה "סעפת פליטה " הזאת.? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
מה שמעתם על :
"נ. איל ושות' מעבדה לרכב ממוחשב מתמחה בדיאגנוסטיקה ותיקון המערכות האלקטרוניות באוטו."ממוקם ברשל"צ מערב.?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
סעפת פליטה
אז ככה הסעפת מוציעה את הגזים השרופים מהמנוע אחרי דחיסה, יש פעולת פליטה ואז הגזים יוצעים דרך הסעפת. כמובן שיש גם סעפת יניקה שזה דיי דומה לסעפת פליטה, למנוע יש 4 פעולות 1 יניקה 2 דחיסה 3 עבודה 4 פליטה , אז ככה זה עובד פעולה מיספר 1 יניקה, הסעפת יניקה יונקת אויר ודלק ואז כל התערובת ניכנסת לתא השרפה (צילינדר) פעולה 2 דחיסה, הבוכנה עולה למעלה ואז הפלג מצית את כל התערובת, פעולה 3 עבודה, הבוכנה יורדת למתה, פעולה 4 פליטה, אחרי פעולת עבודה הבוכנה עולה למעלה ואז ניפתך השסתום פליטה וכל הגזים יוצעים דרך הסעפת אל הממרי קטליתי ואז אל הגזוז, עם יש טעות אז תקנו אותי
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
תיקנתי אצלו רכב היום.קיבלתי שירות מקצועי וטוב.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בבקשה צריך עזרה : נדלקה לי נורה | Hananel | פונטו - טכני | 10 | 13-06-08 15:44 |
| צריך עזרה בפיאט אונו! | Mezig | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 27-01-08 18:33 |
| צריך עזרה בתקלה שחוזרת על עצמה | פורום הגראז' | 13 | 08-10-06 21:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד