![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
אז ככה לפיני שאתה מתחיל תרשום לך על דף על כמה הטורים יושבים שהאוטו חם יחסית בין 8 ל9 אצלי לפחות בכדי לכייל את השעון אחרי הפירוק של הסקאלה תעלה את האוטו על גק הצד של הנוסע שהגלגל יהיה באויר לגמרי ושיהיה במצב מאוזן אחרי זה שלב להילוך ראשון שחרר קלאץ אל תפחד האוטו לא יעוף מהגק ותגגיע ל3 טור ותראה מה הקמש מראה ותרשום אותו הדבר עד הילוך שלישי ולרשום הכל לפני הפרויקט תמלא מיכל מלא שיהיה לך קל עם השעון דלק את השעון חום לא מפרקים כי אין דרך לכייל אותו לא שאני יודע בכל מקרה לאחר כל אלה להכין את המצרכים שהם לדים בצבעים שאתה רוצה בכמות מספקת אני הכנסתי 35 בצבע לבן אקדח דבק חם חוט חשמל דק מלחם בדיל סט הלנים או בלשון הצבא ( סבורג משושה )ומברג פיליפס ומברג שטוח אני ירד לאוטו יצלם ויעלה לך תמונות
URL=http://www.siz.co.il/] [/url]יש את שתי אלה ועוד שלוש למלעה נערך לאחרונה על ידי command sergeant major : 20-12-08 ב 21:11. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
יש לפתוח את מכסה הפיוזים והסתכל מתחת יש בורג פילפס שתופס את הקונסולה השחורה מתחת למזגן ויש שם קליפס שצריך לשחרר בעדינותואז כל הקונסולה יוצאת זה העבודה הקשה אחרי זה יש 4 ברגי הלן באותה מידה כמו בקונסוליה והסקאלה תשלף ויש שתי קונקטורים מכל צד ללחוץ עם מברג וזהו הוצאת את הסקאלה אחרי זה להפוך ולשחרר את הקליפסים בעדינות ומשם אני מאמין שתסדר אם יהיו בעיות תגיד לי
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
אה אז בדיוק ברגים שחשבתיי
אבל ואי אויא איזה סרו עם הטורים ווכל זה......... מה אי אפשר פשוט לפרק ולהחזיר? הטורים המד דלק וכל זה לא ישארו על אותו מקום כמו שהיו ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אי אפשר זה גם דיי קשה לכייל לי לקח שעה וחצי לכייל את זה כמו שצריך אם אתה לא מחזיר כמו שצריך אז המחוגים עובדים באיחור ונתקעים וכל מיני מעצבנים שכאלה בגלל זה אמרתי לך שעדיף לך לבוא לצפון 2 עדיפים על 1
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
מה לגבי מורשה פיאט ?
הם יוכלו לפרק את זה ולהרכיב לי אני בטוח.. השאלה כמה הם ירצו על זה ..... יש לך מושג..? אם זה 100-150 שקל אני מוכן לשלם... ומזאת אומרת לכייל אני צריך ללחוץ גז עד שיהיה על 9 בטורים ולחבר את המד טורים ? איזה בעסה שאתה מהצפון ....... נערך לאחרונה על ידי AVIRAM20 : 21-12-08 ב 01:41. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
לא נראה לי שהם ירצו לקחת אחריות וגם אם כן אני מאמין שזה יעלה והרבה ולכייל זה נגיד ב3 אלף טר בהילוך ראשוןי זה 40 קמש שני ב3 זה 70 משהו בסגנון ולפי זה אתה מכייל
אולי שען יוכל לעשות את זה אבל אני מאמין שהוא ידרוש בסביבות ה500 שקל עם לא יותר זה מה שאני הייתי דוורש עם זה היה המקצוע שלי יש פה עבודה יחסית מעצבנת ודורשת סבלנות |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
צטט:
איחזה סרט אני לא יודע מה לעשותת טוב אני קודם יתן את המכה בצד יש פנס שבור שצריך לתקן אחרי זה אלוהים גדול חח
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת לוח שעונים | ynagok | טמפרה - טכני | 3 | 26-06-10 00:08 |
| החלפת לוח שעונים בMK2 | עידו אכדרי | פונטו - טכני | 1 | 23-10-08 21:16 |
| תאורת לוח שעונים פיאט ברבה. | cacho | בראבה - טכני | 2 | 05-05-08 13:04 |
| החלפת מנוע בבראבו... | fiat-bravo | בראבו - טכני | 7 | 09-04-08 12:03 |
| מצולם - החלפת נורות בלוח שעונים בפיאט אונו | פורום הגראז' | 2 | 13-03-06 19:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד