![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#31 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, המצלמה נשארה בבית - בקושי גררתי את עצמי לשם...
![]() גילי, תתחדש על הריטמו היחודית (למרות שאותי אישית היא דווקא לא מרגשת תהנה ממנה .
|
|
|
#32 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
אמר מישהו שמתרגש מסקודה פביה...
|
|
|
#33 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אומנם לא ראיתי את הרכב המדובר ואני לא יודע באיזה מצב הוא, אבל גילי- אם תצטרך עזרה בעיניין נושא הפחחות וצבע- דבר איתי, יש לבן דוד שלי מוסך לפחחות וצבע בתנור (למרות שהמוסך נמצא בצפון), ויש לו ניסיון מצויין עם שיפוץ רכבי אספנות (אפשר לראות המלצות של אנשים בפורום חיפושיות בתפוז).
לא הרבה מבינים את הקסם המיוחד במכוניות הישנות, ובמיוחד אלו הנדירות כמו הריטמו הזאת. אותי אישית הרכב ריגש רק מלצפות בו מה- 2 תמונות שהועלו לכאן. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
האמת שציפיתי לראות שבר כלי עבור רכב כ"כ יחודי בארץ בגילו, אבל עושה רושם שהוא שמור מאוד לסיטואציה.
אני עדיין בדעה ששיפוץ למצב חדש מחייב פירוק של הרכב לחלוטין. אגב, היו הרבה חבר'ה שהסתובבו עם מצלמות. לדעתי לא יהיו חסרות תמונות. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו, בלנו
|
בקרוב אני יעלה תמונות.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Super Moderator
מנהל
|
היה מפגש מרשים מאוד, הלוואי שכל מאורע יכלול כמות כזו של משתתפים. שמחתי לפגוש את כולם וכמובן את הריטמו קבריולה של גילי (ברטונה משתולל משמחה). קצת TLC והיא תהיה חדשה(כמעט
).
|
|
|
#37 |
|
מנהל
|
היה מיפגש מדהים.
גיל תתחדש על הרכב! באמת רכב מדהים. העיקר שהיום למדת איך פותחים (וגם סוגרים..) את הגג... רק אל תשכח מעיל... היה מיפגש מאד מאד מכובד. הגיעו די הרבה רכבי אספנות מדהימים מאד. היה ייצוג מאד מכובד למועדון. רבים וטובים הגיעו. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
היה כיף
|
|
|
#39 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
חבר מועדון
|
היה בהחלט מפגש ברמה גבוהה מאוד והיה לנו ייצוג מאוד גדול גם של רכבי אספנות מדהימים. גילי, שוב, תתחדש על הריטמו היפייפיה באמת מכונית נדירה ויפה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
| מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 10:48 |
| מה קורה עם תמונות מהמפגש שהיה ביום שישי?? | מועדון פיאט ישראל | 10 | 12-02-07 15:46 | |
| מפגש מועדון פיאט - 25.11.05 | מועדון פיאט ישראל | 27 | 25-11-05 19:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד