![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ELX
|
נורית ההגה
שלום לכולם!
בבקשה תעזרו לי ותייעצו מה אפשרי לעשות בדבר זה... שאני מניע תאוטו ונוסע רגיל והכל טוב וייפה אני מסובב תהגה פתאום הוא נתפס וזה מראה לי תנורית הגה הזאתי אבל שכשאני מכבה ומדליק זה מפסיק ואז לפעמים שוב קורה.... תודה לכולם על השתתפותכם ועזרתכם |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX, יונדאי I30
|
כנראה אתה מסובב את ההגה יותר מדי.
כתוצאה מזה המנוע החשמלי מפסיק לפעול וההגה הופך להיות קשה, עד לכיבוי והתנעה מחדש. זה קרה לי בעבר אחרי פניית פרסה, כשסובבתי את ההגה יותר מדי, עד ששמעתי נקישה, הנורה נדלקה וההגה הפך להיות קשה. העצה שלי: אל תסובב את ההגה עד לקצה, וכשאתה חונה הקפד על גלגלים ישרים. האם התופעה מופיעה גם בלי שאתה מסובב את ההגה עד הקצה? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ELX
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כנראה שיש לך בעיה בהגה החשמלי. תבדוק את המצבר, ממתי הוא, ואת חיבורי ההארקה לגוף.
מעבר לזה - צריך להתחבר עם מחשב ולקרוא את התקלה. אם אתה תחליף מנוע עזר, אני אשמח לקנות ממך את הישן תמורת סכום סמלי.
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס דיינאמיק 80
|
מנצל"ש - האם זה נורמלי?
הנורית נדלקה לי איזה פעמיים כשההגה הגיע ממש לקצה (אני מאוד משתדל שזה לא יקרה, גם לפני שהיא נדלקה) - ההגה נעשה כבד מאוד, אבל אחרי שכיביתי את האוטו והדלקתי מחדש, הכל בסדר גמור.
אין לי בעיה לא לסובב את ההגה עד הסוף, אבל אני תוהה האם זה נורמלי? זה איזשהו מנגנון הגנה כזה על המנוע? או מה? תודה, דניאל |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
לא זה לא נורמלי, וזו ההתחלה שבסופו תצטרך להחליף/לתקן את מנגנון ההגה.
אם המנגנון תקין, גם סיבוב עד הסוף, אפילו במעט כוח - לא גורם להגה להפסיק. זה הסימפטום של המחלה - ולצערי, אינני יכול לעודד אותך - בסוף זה יקרה בתדירות גבוהה יותר עד התיקון היקר מאוד. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס דיינאמיק 80
|
כך חשדתי.
נו טוב, נמשוך וננסה לשמור עליו כמה שאפשר - אלא אם יש סיבה להקדים תרופה למכה, ולבקש שיטפלו בזה בטיפול הקרוב? כמה נורא הנזק כבר ראיתי בדיונים פה, השאלה היא האם אפשר לצמצם אותו, והאם זו בעיה להמשיך לנסוע ככה בינתיים (האוטו נהדר וללא שום בעיה אחרת). תודה! |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אתה מוזמן לקבל את שלי אם אתה מזדמן לצפון... אומנם פירקו ממנו את המעגל החשמלי למעלה (הוא קיים, פשוט לא מחובר) אבל הוא שלך לבדיקה אם תרצה.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תקלה במחשב של ההגה לפוטנט 2005 דינאמיק 16V | ROI82 | פונטו - טכני | 7 | 02-06-08 09:35 |
| בסיבוב ההגה יש רעש עמום ... | monico | מריאה - טכני | 0 | 06-03-08 22:26 |
| קשה לסובב את ההגה בפונטו 55. (וקשה גם לערוך כותרת) | פורום הגראז' | 3 | 15-08-07 13:13 | |
| מה קוטר ההגה של פונטוhgt | פיאט כללי | 0 | 09-05-07 16:49 | |
| [פונטו ספייס 03']- פירוק החיפוי פלסטיק על ההגה. | פורום הגראז' | 2 | 15-03-06 20:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד