![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
חבר'ה, לא הבנתי רק דבר אחד.
למה זה כ"כ מפריע לכם שיידעו כמה ק"מ אתם עושים בשנה? הנה, אני עושה 5000 ק"מ בשנה, אז יידעו. אם לא רוצים שהמאגר יהיה נגיש לכולם אפשר לחבר את מחשבי הדואר למאגר, ובמעמד העברת הבעלות שהפקידה תדווח מהו הק"מ לפני העברת הבעלות, אבל אני יהיה הרבה יותר רגוע לראות את המידע הזה באינטרנט לפני שאני ניגש לשלב העברת הבעלות. בקשר למד הק"מ הדיגיטלי- יש מכוניות שזה נעלם עם כיבוי מנוע ויש שלא, זוהי החלטת היצרן לפי שיקולים שלו. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX, יונדאי I30
|
צטט:
אלא עצם העובדה שאפשר לברר אותו אמורה להרתיע נוכלים מפני זיוף מד הק"מ. |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
כל בחורה מתחילה תוכל לספר לך שגם הן "מזייפות ספידומטר". (אני? רק 2. וגם איתם יצאתי מעל שנה= 17, לא כולל אנאלי, אוראלי וארילו) אם ברכבים זה היה כמו אצל גברים, אזי היינו מוצאים את עצמנו מגלגלים מעלה ספידומטרים. 5000 ק"מ בשנה היה הופך ל 150,000. וזה רק ברוורס! (אני? אני מז%*ן בערימות. איזה 40-50 ככה = 3. כולל בתשלום וקרם גוף יוקרתי בריח של כוסית.) בה"פ, קיבלת. צטט:
ההגונים ימשיכו לנהוג בהגינות והנוכלים ימשיכו לנסות לנכלן. תמיד יגיע הפראייר שלא ידע\ישכח\לא יבין\יאמין למוכר. וזה בדיוק מה שהם צריכים. פראיר אחד לכל רכב. אם יקבעו עונשי מאסר בפועל ייתכן וזה יקטין את מימדי התופעה. אבל (נכון- אבל גדול) זה לא ימנע תופעות מסוכנות יותר. "גלגול לאחור" מביע, לדעתי, זלזול באינטלגנציה של הקונה. הסתרת מידע על תאונות שלדה קשות, ניתוק נורות כגון ABS, כריות אוויר וכד' (להסוואת כשל במערכת או פתיחה לאחר תאונה) ומכירה של הרכב כתקין. יש דרך להקטין משמעותית את התופעה (ואני נזהר מלכתוב "למנוע"), אבל היא כוללת חקיקה, ענישה, פיקוח, בקרה, אכיפה ועוד דברים שלעולם לא יקרו בארץ.
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
שמעון - לחבר לכל בחורה מונה זה רעיון לא רע. למרות שלגבי זה כבר לא רלוונטי
![]() גיא - אני לא מבין למה את מתנגד לפרסומו של מספר חשבון הבנק שלך לכל דורש באינטרנט.
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
צטט:
לך תחבר לו מונה עכשיו![]() נ.ב יש רעיונות היכן למקם את המונה אצל בחורות ? אבל בלי גסויות בבקשה
נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 11-11-08 ב 08:14. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אנחנו מתחילים להתדרדר פה. (וזה מפתה).
אז באותה נשימה נחבר גם מונה לכל גבר. ונסיים פה?
|
|
|
#7 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אם זה תלוי במדינתנו ובמשרד התבחורה- בין הזרת של הרגל לבוהן, כולל חיתוך של 3 האצבעות האמצעיות בטענה שזה תורם ליציבות.
יש לי סטארט אפ גאוני. מהיום אין יותר "פרוצות", "יצאניות" או "זו%^ת". יש "בחורה בהשכרה" נערת ליווי זה ליסינג. ואגב. אם מתקינים מונה על בחורה גרמנייה, שמנמנה עם ישבן עגלגל, כל 10 גברים זה מתאפס? ![]() ותחשבו על זה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
| כתבה: "בפיאט אוהבים אותן קטנות" | פיאט כללי | 1 | 29-12-05 13:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד