![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כמובן שאתה תחליט, זה רכב שלך, אין על זה ויכוח כמובן.
בקרת שיוט זה מיותר לרכב כמו שלי שנוסע 5000 ק"מ בשנה בעיקר בתוך העיר. על מה אני אבצע בקרת שיוט, על 5 קמ"ש בזחילה ברמזור? למעשה הנציג הציע לי בקרת שיוט חינם אם אני אוותר על הרמקולים האחוריים (הרכב מגיע רק עם 2 קדמיים) אבל העדפתי רמקולים אחוריים, פשוט כי את זה אני צריך יותר. עשיתי חשיבה מהו הפריט שיועיל לי יותר. לגבי משטח הגומי אני שמעתי על זה מאוראל אבל לא יודע על מה מדובר. בכל מקרה אני יכול לספר שאיך שרכשתי את האונו לפני 7 שנים שמתי מגבת על רצפת תא המטען שהשתלבה מצויין ושמרה שהבד השחור שמתחת למגבת לא יינזק או יתלכלך. כשמכרתי את הרכב הוצאתי את המגבת ומשטח הבד מתחת היה כמו חדש וללא כל לכלוך, כתם או פגם. כיבסתי את אותה מגבת והעברתי אותה לאחר שהיא ביקרה במייבש לפאביה, והיא משתלבת שם מצויין ושומרת על הבד מתחת. כמובן שאין על מה להשוות, אבל מצאתי פיתרון מצויין. אגב אצלי הוסיפו בלי שאבקש מין חתיכת פלסטיק שחורה שמוצמדת לקונסולה המרכזית התחתונה מצד הנוסע שאני יכול להתקין עליה דיבורית מבלי לקדוח חורים בדשבורד- לא יודע אם זה קיים אצלכם. לגבי התמונות: אני עברתי על כל גוגל ואין תמונות של לוחות שעונים עם מד חום מנוע. ליונדאי גטס שמוכרים כעת (דור שני) לדוגמא יש גרסה עם מד חום מנוע? מצאתי עם מערכת מקורית אבל ללא שעון חום. לפיאט 500 החדשה גם אין שעון חום מנוע. שוב, אם תרצה תמונות תגיד, זו לא טרחה מבחינתי, הכל שמור על ההרד דיסק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 2
|
צטט:
ואיזה פיאט מתחממת.. אולי אצלך ככה תקשיב טוב אני נוסע עם הפיאט הזו כבר שנתיים באופן קבוע פעמיים בשבוע לרמת הגולן עולה עליות עם מזגן.עוקף.ועושה מה שבא לי והאוטו לא מתחמם בכלל אגב על השעון כבר יש לי 170.000 ק"מ והוא נוסע כאילו הוא יצא מהחברה סתם המקרה נפל לי ליד לוח שעונים של פיאט עם שעון חום מנוע.ומד סל"ד. חשבתי להרכיב אותו אם זה לא סיפור מורכב ויקר חבל ללכת לזרוק אלפי שקלים על אוטו מאובזר בשלל מחוגים ושעונים וחישנים נניח שהאוטו כבא התחמם.נניח שכבר הלך הראש מנוע תמורת סכום של 2000 ש"ח אתה מחליף מנוע מכלל מיבוא ואם יש לך קצת חוש טכני אתה מחליף אותו לבד בשעה וחצי תאמין לי זה אפילו לא מתקרב למחיר של חישן בגולף או אודי עכשיו אם יש למישהוא ידע בנושא החלפת לוח שעונים לפונטו ספייס 2003 אשמל לקבל אותו תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
התושבת לדיבורית מגיעה בכל הרכבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
הגלגלים שלי: אימפרזה
|
2000 ש"ח עולה מנוע של פונטו s60 מודל 99 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
איך זה קשור לנושא שלנו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
הגלגלים שלי: אימפרזה
|
אפשר להסביר את זה בצורה הזאת
יש לעניין הזה כמו לכל דבר יותר מצד אחד.
שאתה קונה רכב חדש הדבר האחרון שאתה רוצה זה לזרוק עוד כסף למד חום מנוע מכיוון שבשנים הקרובות לא תהיה שום דאגה מבחינת התחממות מנוע, אבל עם השנים והבלאי כן תהיה בעיה והנהג כן ייצטרך לדעת מתי האוטו מתחמם במקום לחכות למנורה שתידלק בנקודת רתיחה. ולגבי העניין שפונטו זה רכב שיש לו נטייה להתחמם, אמרתי את זה כי כולנו מכירים את הגישה הישראלית בעניין, תדחה ותכסתח את התיקון כמה שאפשר, לא מצדיק את העניין אבל לרוב האנשים במדינה הזאת אין כיס מבורך בשטרות. בסופו של דבר זה כן פוגע ברכב וגורם ליותר תקלות. וחבל מאוד שצריך לשלם בכלל בשביל מד חום למנוע, זה דבר מאוד בסיסי. אבל נו מה לעשות בסוף הכל מתחיל ומסתיים בכמה שיותר רווחים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
אני העפתי אותה מהפביה ביום קבלת הרכב - מיותר לגמרי ומפריע.
גדעון וגיא, שקודה נותנים יד חופשית בכל הנוגע לתוספות - אין שום בעיה עם זה, הם ישמחו להזמין לכם פביה בהזמנה מיוחדת - רק תאלצו לחכות אקסטרה 3 חודשים. אני ישבתי איתם לפני שבועיים - נתתי לסוכן (ניר) רשימת תוספות מקוריות שאני רוצה - איבזור זהה לשל הפביה הגרמנית. המחיר יהיה גבוה יותר מהמחיר של ה"ישראלית", אבל אני אקבל רכב עם רשימת איבזור שלא נמצא ברכבים אחרים בקטגורייה הזאת ואפילו קטגורייה מעל. עכשיו נשאר לנו להמתין לפביה TSI ואז להחליף את הנוכחית ![]() גיא, מאוחר יותר אני אתן לך תמונה של השטיח המקורי - תזכיר לי.
![]() |
#19 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
חברים - בואו נחזור לנושא של השרשור המקורי, איך מחליפים לוח שעונים בספייס.
האמת, אין לי מושג - בעיקר כי אין לי ספייס ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לוח שעונים לפונטו | קניה | 14 | 10-04-08 01:58 | |
הרכבת פילטר אויר | פורום הגראז' | 2 | 20-08-07 22:27 | |
מחפש לוח שעונים לבן דיגיטלי\רגיל לפונטו s75 | קניה | 2 | 26-06-06 00:44 | |
לוחות שעונים + פנסים + טמבון אחורי + מחשב + ציפ משופר לפונטו | מכירה | 0 | 14-05-06 14:48 | |
לוח שעונים משופר (עם כיסוי לבן) עם מד סל"ד לפונטו | מכירה | 0 | 14-05-06 14:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד