![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
המשך
ניסיתי להניע כאשר האורות של הרכב דולקים והם אכן ירדו ועלו בעצמתם... מה זה אומר? יכול להיות שאין למצבר מספיק כח?
הנורה של המפתח של האימובילייזר אכן נכבית. בכל מקרה אני מחר בבוקר אנסה להניע עם כבלים... אין לי מושג איפה נמצא הפיוז של הסטרטר ולכן לא נראה לי שאני אוכל לבדוק את זה בעצמי. אם לא יעזור כלום אני אזמין גרירה. יש למישהו מושג אם יש דבר כזה מכונאי/חשמלאי רכב שבא עד הבית? והאם ניתן לתקן בעיה כזו במקום? יש לי מקיף אם זה רלוונטי. תודה לכל שענה. אני אעדכן מחר מה זה היה בסופו של דבר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
מצטרף להמלצות לבדוק פיוזים, אבל רוב הסיכויים שהמצבר חלש. התנע בעזרת כבלים (כמו שצריך, יש הוראות כיצד להניע עם כבלים כדי לא להרוס מחשב כלשהו) וסע למוסך/ חשמלאי להחליף מצבר (במידע והניע). לפני שמחליפים לך מצבר שיבדקו טעינת אלטרנטור ע"י רב מודד ואל תכבה את המנוע לפני שאתה מגיע לשם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נתיך (פיוז) למתנע (סטרטר)
הרבה עצות לגבי נתיך למתנע רק שאין למתנע בכלל נתיך, בפיאט פונטו.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
אוקי אז ככה,
הנעתי היום בעזרת כבלים, המצבר אכן היה גמור. החלפתי מצבר ועכשיו הכל תקין. תודה לעונים נתראה בתקלה הבאה (טפו טפו טפו) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
לא נורע ...לפחות הבחור למד מזה פיוזים
![]()
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
צטט:
מבחינתי זה כמו להגיד שיש השפעה על גלגל ספייר . ![]() אבל יכול להיות שהם צודקים ....קטונתי ... יש דבר כזה חילוץ דרך ....במקרים כאלו לפני שהם שולחים גרר הם יכולים לשלוח מכונאי\חשמלאי על מנת שיבדוק ת'בעיה ....הרי זה יותר זול להם מאשר לשלוח גרר .בקש מהם פשוט . אין לך בכלל סטרטר ? ....אפילו לא משמיע קול ? ....כלום ???
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
נאדה. גורנישט. השמיע פרפורי גסיסה לפני יומיים אבל עדיין עבד והיום כשרציתי לנסוע התפגר סופית.
יש לך הערכה כמה אמור להיות התיקון (בהנחה שזו בעיה של הסטרטר)? אגב, צריך להתקשר לשמשון לפני שמביאים אליו רכב? אף פעם לא הייתי אצלו ולאור התגובות החמות חשבתי לנסות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
לפני שמשון תנסה באמת מחר להניע עם הכבלים ...זה לא יזיק זה בטוח .
במידה ותצליח , אז מדובר במצבר .... יכול להיות שהוא חלש בכדי לסובב את הסטרטר, אבל עוד נשאר לו קצת כוח כדי להדליק נורות . במידה ולא , כנרא שאין ברירה ותצטרך לבקר אצל שמשון . דרך אגב, תירוץ לגבי הפיוז של סטרטר לא מקובל בכלל ![]() להבדיל בין פיוז תקין ללא תקין אתה יודע ? אז אם התשובה חיובית , תסתכל על כולם , גם אם אתה לא יודע איזה מהם אחראי על סטרטר , במידה ותמצא אחד שרוף - תחליך אותו ותנסה להניע ... דרך צלחה חביבי ...ובלי תירוצים ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הרכב תקוע, אין סטרטר, כלום לא עובד, מצבר חדש. מה הבעיה? | stio | אונו - טכני | 10 | 02-09-08 16:44 |
שוב פעם הרכב לא מניע ! | ALiK | טיפו - טכני | 5 | 13-02-08 19:59 |
אונו 93- הרכב נתקע ולא מניע בשום אופן | stio | אונו - טכני | 4 | 07-11-07 13:53 |
Marelli distributor נותן ניצוץ הרכב לא מניע (תמונות) !!! | פורום הגראז' | 4 | 13-12-06 20:32 | |
אונו 96 1400 הזרקה - לא מניע למרות שיש סטרטר | פורום הגראז' | 4 | 06-03-06 22:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד